לחיות בזכות ולא בחסד.

AYELET1

New member
בוקר טוב ויום קררררר ונעים ../images/Emo42.gif

(השמש זה בשביל לתת קצת הרגשה טובה
)

AYELET1

New member
זוכרים את הפגנת הנכים?

אז היא נמשכת. ומפורום נכים ביקשו עזרה ותמיכה מכל מי שיכול - להגיע לירושלים, להפגין נוכחות , או שיש לו מה להוסיף בפורום שלינק אליו צרפתי. הדהים אותי שלא מצאתי היום כלום בעיתונים על ההפגנה , למרות שהיא נמשכת. אנשים מתרגלים
...

bimbo.

New member
התחושה שלי, והלוואי ואני טועה,

שאם יהיה שינוי, זה לא יהיה בדור שלנו וגם לא בדור הבא. להזיז משהו שמביא אנשים מסויימים לרמה כלכלית גבוהה וגבוהה מאוד, זה יותר קשה מלעקור הרים. וביחוד כשמדובר באנשים שקובעים בעצמם עבור עצמם את הרמה הזו. ברור שצריך להתריע, למחות ולצעוק בקולי קולות. אסור לשבת בשקט. אבל מי בכלל מקשיב? המונופול של חברות גדולות ובזבוז הכספים זה ממש פשע. אבל אם למישהו שקובע משהו היה איכפת, כבר מזמן היה זז משהו. ואני שואלת שוב: מי בכלל מקשיב?

bimbo.

New member
התחושה שלי, והלוואי ואני טועה,

שאם יהיה שינוי, זה לא יהיה בדור שלנו וגם לא בדור הבא. להזיז משהו שמביא אנשים מסויימים לרמה כלכלית גבוהה וגבוהה מאוד, זה יותר קשה מלעקור הרים. וביחוד כשמדובר באנשים שקובעים בעצמם עבור עצמם את הרמה הזו. ברור שצריך להתריע, למחות ולצעוק בקולי קולות. אסור לשבת בשקט. אבל מי בכלל מקשיב? המונופול של חברות גדולות ובזבוז הכספים זה ממש פשע. אבל אם למישהו שקובע משהו היה איכפת, כבר מזמן היה זז משהו. ואני שואלת שוב: מי בכלל מקשיב?

אטיוד5

Active member
מקשיבים ועוברים הלאה.

נובחים , והשיירה עוברת. ככה זה פוליטיקאים.

לחיות בזכות ולא בחסד.

באדיבותה של AYELET1 אנשים עם מוגבלויות (נכים) השובתים בירושלים ממשיכים בשביתה 24 ימים תמימים ולא נכנעים גם לנשיא המדינה. מדוע? ממשלתנו, מוכנה לתת לקבוצה של 20,000 נכים קשים תגמול של 189 ש"ח לחודש. כל השאר צריכים "למות" ? שלג החל לרדת בירושלים. הפלטינות הקפואות גורמות לכאבים קשים וכוויות קור. איננו מבקשים רחמים! אנו מבקשים לחיות בכבוד. בזכות ולא בחסד! כל הזדהות תתקבל בברכה בכל דרך שתבחרו. בסקר, או חתימה על מכתב לראש הממשלה בקישור נלווה. תודה לכולם על ההקשבה ההבנה וההזדהות אתי מנהלת פורום זכויות ומוגבלות (נכים)

למעלה