לחיות בהרמוניה

lady h

New member
לחיות בהרמוניה

היי לכולם! הפורום נראה מקום מאוד מעניין וגרם לי להבין שאני בעצם לא חיה בהרמוניה... לפחות לא כמו שהייתי רוצה. אני לא שלמה עם עצמי, יש לי הערכה ודימוי עצמי נמוך, אני מפחדת ונלחצת כשאני מדברת עם אנשים בעלי סמכות. מהצד לא רואים אותי כחסרת ביטחון כי אני משדרת משהו אחר לגמרי. יש לי הרבה חברים!!!!, אני מצליחה בלימודים, אני די מחוזרת- לכאורה הכל בסדר. גם כשאני מדברת עם בעלי סמכויות אני מדברת בביטחון אבל בפנים משקשקת מפחד. אז השאלות שלי הן
: איך חיים בהרמוניה? איך אני אתגבר על חוסר הבטחון שאני מרגישה? איך אהיה שלמה עם עצמי יותר? תודה על התשובות?

lady h

New member
כל מיני...

כשהייתי בצבא אלו היו בעיקר אלופי משנה שנתתי להם שירות (הייתי מנהלת רשת המחשבים בבסיס והייתי די טובה בתחום אז היו מבקשים ספציפית אותי). עכשיו זה פרופסור- מנהל המעבדה שבה אני עושה פרויקט קיץ לקראת תואר שני. כל פעם שאני בשיחה איתו על תוצאות או דרכי עבודה ומראה לו דברים שעשיתי אני לחוצה. הכוונה כמובן לאנשים שיש להם השפעה על העתיד המקצועי שלי.

ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

איך חיים בהרמוניה? עובדים עם עצמנו על הנושאים בהם אין לנו הרמוניה שלמה איתם. למשל, במקרה שלך: ביטחון עצמי, הערכה עצמית, תקשורת עם סמכויות וכדומה. סתם שתדעי: רוב בני האדם לא מקבלים את עצמם לגמרי ולא מעריכים את עצמם לגמרי. רוב האנשים בסתר ליבם שופטים את עצמם
את לא לבד
איך אני אתגבר על חוסר הבטחון שאני מרגישה? תעבדי על הנושא הזה. תרגיל לדוגמא: תכתבי בראש עמוד: "מה יקרה אם אהיה בעלת ביטחון עצמי" ותרשמי למטה את כל מה שיקרה, ואם יעלו דברים לא טובים שיתרחשו תכתבי אותם גם. ממש תכתבי הכל בלי לצנזר. זאת דרך לגלות אם יש לך פחדים להיות בעלת ביטחון עצמי. כן....! לכל "בעייה" שיש לנו יש רווחים משניים. איך אהיה שלמה עם עצמי יותר? יש מגוון דברים להיות שלמים עם עצמו ולהעריך את עצמנו. ממה שראיתי אז לכל אחד מתאימה דרך אחרת. לאחד זה יהיה לימודי יוגה בשילוס ספרים, לשני זה יהיה קורס בנשוא קבלה עצמית, לאדם אחר זה יהיה לימודי אמנות לחימה בתוספת לספרים וללימודי הילינג וכדומה, ויש עוד המון אפשרויות אחרות. אני לא מכירה קורס שאם עושים אותו ישר אנו בהרמוניה עם עצמנו
לי למשל עוזרים ועזרו: ספרים, הילינג, לימודי קונג-פו, ועבודה אישית שלי. לגבי ספרים אז מציעה את: "ארבע ההסכמות" של דון מיגל רואיס זה ספר קל, קריא, מאד עוזר, וממש קל לעבוד איתו. אם תקראי אותו, תעדכני אותי, ואמליץ לך אם תרצי על הספר הבא אחריו.

lady h

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

לגבי הספר, אפשר בקצרה הסבר על תוכנו. את אולי מכירה איזה אתר שמוכר ספרים בזול?

אחלה ../images/Emo39.gif

1. יש אתר אמין וזול שנקרא booknet. קניתי שם ספרים. אגב, אם את גרה באיזור המרכז, אז אם את קונה שם מעל 70 ש"ח את מקבל משלוח חינם על ידי שליח! 2. הספר מדבר על 4 הסכמים פשוטים שאם נעשה עם עצמנו, נחיה את החיים שאנו רוצים, בלי לבזבז אנרגיה על שיפוט ודרמות וכו'. הוא גם נותן שם הסברים שעוזרים לא להיפגע מדברים שאומרים לנו וכו'. 3. אם תחליטי לקנות שם עוד ספר, אז ממליצה על הספר השני של המחבר שנקרא: "דרך האהבה", שעוסק בכל מה שקשור במערכות יחסים בין אנשים, ויש כאלו שמעדיפים לקרוא אותו לפני ארבע ההסכמות. שני הספרים מאד מומלצים! הם מאד עוזרים לשינוי החיים

למעלה