לחיות בהרמוניה

לחיות בהרמוניה

לחיות = לשרוד. בהרמוניה = בכיף. לחיות בהרמוניה = לשרוד בכיף. לשרוד = להישאר שלם וחי. בכיף = בדרכים הכי טובות האפשריות. לשרוד בכיף = להישאר שלם וחי בדרכים הכי טובות האפשריות. האם שמתם לב שהפורום הוא בעצם פורום על להישאר שלם וחי בדרכים הכי טובות האפשריות? מה אתם יודעים על להישאר שלם וחי? מה אתם יודעים על הדרכים הכי טובות האפשריות להישאר שלם וחי? להישאר שלם זה גם בגוף וגם בנפש. איך נשארים שלמים בגוף וגם בנפש? איך לא נפגעים?

יש הבדל בין לשרוד ולחיות

למען האמת אף אחד מאיתנו לא ישרוד, כולנו נמות בסוף. אך השאלה היא אם נספיק לחיות כמו שאנו מאמינים ורוצים בעימקי נשמתינו לפני שיגיע הסוף. חיים בשבילי זה הגשמה עצמית. הישרדות זה לדאוג לצרכים הפיזיים שלי. מתוך השאיפה לחיות עושים דברים משמעותיים שמטרתם לשפר את איכות החיים. אני אישית מאמין ויודע שיש חיים אחרי המוות לכן אני שואף לחיות את החיים האלו כמה שיותר במלואם, כך שאני לא יצטרך לחזור שוב על אותם חוויות ואותם שיעורים אלא יוכל להתקדם ברמות השונות של הבית ספר הגדול של החיים. בית ספר שהנושא העיקרי בו הוא הגשמת עצמית.

אני אנסה להשיב רק על השאלה האחרונה

לא נפגעים על-ידי כך ש: 1) מכירים בכך שהאפשרות קיימת 2) מסרבים לקבל אותה, שוללים אותה, מחליטים שלא להגיע אליה 3) מתרכזים במצב ההפוך ממנה וחותרים אליו 4) מחזקים באופן קבוע את 2 ובעיקר את 3

למעלה