לחיות באירלנד

אלקזר

New member
לחיות באירלנד

יש לי 2 שאלות: 1-לאיזה עורך דין טוב,אמין,ושמביא תוצאות מומלץ לפנות על-מנת לקבל אזרחות אירופאית? 2-אימי נולדה ברומניה.האם באירלנד(המקום בו רוצה לחיות)מכירים באזרחות הרומנית? בתודה.

Nobilis

New member
תשובות

א) אזרחות אירופית נקנית מכוח אזרחות של אחת המדינות המרכיבות את האיחוד האירופי. על איזו מדינה מדובר? אם רומניה (אני מניח על סמך השאלה הבאה) - אוכל לתת לך המלצות אם תפנה אלי במסר פרטי. ב) אירלנד באיחוד האירופי, ואזרחי רומניה אכן רשאים להגר אליה. יחד עם זאת, יתכנו מגבלות על הזכות לעבודה כשכירים עד לשנת 2014.

אלקזר

New member
ע"וד מומלץ לאזרחות אירופאית(לחיות באירלנד)

קודם כל תודה על תשובתך,אז אני מבין שאזרחות אירופאית אמורה לעזור לי לחיות באירלנד. חשוב לדעת:1-לאיזה ע"וד מומלץ לפנות לקבלת אזרחות אירופאית?(ע"וד שהוא טוב,אמין,ומביא תוצאות בשטח). 2-מה הכוונה שכשכיר יתכן ולא אוכל לעבוד?הרי חייבים להתפרנס. בתודה.

אזרחות רומנית

אין דינה כדין אזרחות של מדינות אחרות באיחוד, ובאירלנד יש מני הגבלות על בעלי אזרחות רומנית ובולגרית.

Nobilis

New member
חוזר שוב

לגבי שאלה 1 - על איזו מדינה מדובר? לגבי שאלה 2 - הכוונה היא שאזרחים רומניים (ובולגריים) מוגבלים בזכותם לעבוד כשכירים באירלנד (הגבלה אשר תוסר עד לשנת 2014).

אלקזר

New member
אירלנד

מדובר על אירלנד.זו המדינה בה רוצה לחיות.איזה ע"וד טוב ושמביא תוצאות מומלץ לשם כך? תודה.

Nobilis

New member
ושוב

אני שואל לגבי המדינה שלדעתך אתה יכול לקבל אזרחות שלה. איזו מדינה היא זאת? רומניה?

אלקזר

New member
אזרחות רומנית

כן זו רומניה.אימי נולדה בהונגריה בשטח שהיה שייך לרומניה.מדובר על טרנסילבניה. ושוב-באיזה עו"ד שמביא תוצאות מומלץ להעזר כדי לקבל אזרחות רומנית?. (כמובן שמהרגע שאקבל אזרחות רומנית השאיפה תהיה להגיע לאירלנד). בתודה.

Nobilis

New member
תשובה

כפי שכתבתי לך בהודעה הראשונה בשרשור הזה - שלח לי מסר פרטי. תודה.

למעלה