לחיות את החיים פרק 1!!!

Huldra

New member
בטח זה המון עבודה!

אני גם ניסיתי פעם לצלם סרט בסימס 2 אבל זה יותר מידי עבודה!

or19951

New member
למה הדמויות נוצריות? $@#&*)(?../images/Emo163.gif

דר"א עוד לא ענית לי במסר.. ואני חייב לדעת באיזה תוכנה אתה עורך.. חלק נראה כמו

or19951

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gifתפוזבל!../images/Emo93.gif../images/Emo163.gif

חלק נראה כמו UVS וחלק לא...

Sagiv 29

New member
../images/Emo222.gifלא זה לא (הסבר)

בית כנסת נראה כך: במה (בדר"כ במרכז) מסביבה יש כסאות וארון מכוזה וילון כנסיה נראת כך: (כמו בתוכנית) יש במה באחד הצדדים ובשורות (או טורים) ספסלים (בדר"כ 2 טורים (או שורות) ואפשר לראות תמיד בסרטים שנוצרים מתחתנים החתן (והכלה אחר כך) הולכין עד לבמה....

זה כבר פאשלה של יוצר הסרט

משעשע

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifטוב, הרי עשו את סימס באמריקה

אז יש מלא מושגים אמריקאים... שרואים בעיקר באוניברסיטה כמו בית יווני.. אז זה כולל גם את החגים

Jackie8

New member
שמע..

אני חושבת שהסדרה יצאה ממש טוב.. כנראה שאתה שם לב לפרטים הקטנים.. צריך לראות את הסדרה בלי לשים לב לפרטים כאלו טיפשיים!

אני בת

ובכלל לא ראיתי את הסרטון. דיברתי לפי מה שאמרו האחרים בדיון, אז אנא ממך- תשמרי את הטענות שלך לעצמך

MispIaced

New member
מה לעזאזל זה משנה

לא כל בן אדם היה בבית כנסת בחיים שלו, ולא כל אחד חייב לדעת בפירוט איך בית כנסת נראה רק בגלל שהוא יהודי. די להיות קטנוניים.

Sagiv 29

New member
אמממ

רק הסברתי לו\ה למה זה לא בית כנסת שלא ישאלו אחרי זה "איך אתה יודע"..... וזה שיהודי לא היה בבית כנסת זה בעיה שלו......

Huldra

New member
לי לא יצאה להיות הרבה בבית כנסת

היתי רק כמה פעמים מה יש לי לעשות שם? אני לא דתייה!

Sagiv 29

New member
גם אני לא דתי../images/Emo222.gif

או מסורתי אבל הייתי הרבה פעמים היית כמה פעמים זה מספיק כדי לדעת וגם (לפעמים בסרטים יש כנסיות אתם לא יודעים איך הם נראות???)

למעלה