לחחחץץ בחינות !!!

אבזץ

New member
לחחחץץ בחינות !!!

לילה טוב לכל מי שחורש עכשיו (או מאונן). כסעמק. למה לעזאזל רוב הספרים שלי סרוקים במחשב ?!? יאללה יום חמישי הבחינה הראשונה. החזיקו אצבעות. תודה. ובהצלחה ללומדים דכאן ודשם.

ח א נ צ

New member
ומה עם אלה שמנסים...

בכוחותיהם האחרונים, לסיים ת'סמינריון?! להם לא מגיע לילה טוב? :) אגב, כשאתה תופס את זה שיענה לך לגבי הספרים, תשאל אותו מה דעתו להמיר את השימוש בspss בשלושה חודשי מאסר
ובהצלחה בבחינה...

אבזץ

New member
איכסה...

הוציאו את כל היופי שבמתמטיקה ונשארה הסטטיסטיקה... איכס !!! בחיי, זהו המקצוע המגעיל ביותר שפגשתי, עד כדי בחילות קשות. תודה. ואיחוליי, רפואה שלמה והחלמה מהירה שתהא לך. אמן סלה. אגב, הסמינריון הוא של הרב וולף או של הכלל חסידי?

miss mcmillan

New member
במקום להתקמצן

תדפיס את הדפים היותר-חשובים <אני יודעת שמדןובר בכמויות ענק, אחרי 2 עבודות החדר שלי נראה כמו בית דפוס אחרי הפיכה לאומנית קיצונית>. אין לך מושג כמה תקל על עצמך- דפים יידים, ניתנים לסימון ולקשקוש ולאיתור, שלא שורפים ת'עיניים, שניתן לקחת למיטה- בהקשר ל"חורש" ו"מאונן". הצלחות מרובות לכל הנוגעים בדבר!

אבזץ

New member
לקרוא במיטה...

לא בבית ספרינו... את הבחינה בהיסטוריה כבר עשיתי.

BatHell

New member
בהצלחה.

ולכל הלא מעודכנים למינהם; סיימתי בגרויות. (חוץ ממועד ב' מתמטיקה, אבל בקטנה). הייתם מאמינים?

אבזץ

New member
סימן טויב ומזעל טויב.

כדאי לך ללמוד מתמטיקה + פיזיקה + מדעי כדוה"א + ביולוגיה + כימיה מורחב. אם לסבול אז עד הסוף...

שיעור פיזיקה ../images/Emo5.gif

פיזיקה זה מעניין, אבל שיעורי פיזיקה היו כל-כך נוראיים בשבילי. טוב שברחתי מהמגמה הזאת אחרי שנה
וגם לי כמעט ונגמרו הבגרויות. נשאר לי מועד ב' במתמטיקה ואז חופש
ארר

uri80

New member
בלי לחץ. רגוע. יהיה טוב, אתה יודע.

וגם אם לא, זה הרי אינו סוף העולם. מנסים שוב במקרה הכי רגוע. עוזר לנקות קצת את המחשבה, נותן פרופורציות.

"מנסים שוב במקרה הכי רגוע. "

מה זה? א.טעות פרוידיאינית? ב. ניבא ולא ידע מה ניבא ג. אם קוראים את זה הפוך זה נשמע הגיוני ד. אין מוקדם ומאוחר ומאחוריי ומצדדי ומלפני בין הפותרים נכונה יוגרל מועד ג'

אבזץ

New member
שונא מועדי ב'. ובינתיים לא עשיתי.

למרות שדווקא רציתי לשפר איזה ציון בסמסטר שעבר, אבל לא התעוררתי לבחינה. בקיצור, היתה הבוקר בחינה נוראית, כצפוי למי שלא למד כל הסמסטר... מה גם שהקורס אינו ידוע בקלילותו, להפך - הוא נחשב למסנן. למה לעזאזל צריך להוכיח משפטים ידועים ?! שיתנו מקום לדמיון ולחידוש. חבר'ה, בואו לטיש.

uri80

New member
היתה תקופה מסוימת שבה לא היו

באפשרותי תנאים מסוימים כדי ללמוד כמו בן אדם. לא ניכנס כאן לפרטים מדוע ולמה. לאחר שנתיים שבהם הציונים שלי היו גבוהים בהרבה מהממוצע (וגם כך בהנדסה המבחנים הם לא בדיוק שיא הקלילות) היתה לי ירידה די דרסטית לטעמי, ואע"פ שעדיין בכל המבחנים באוניברסיטה לא ממש יצא לי להיכשל כל כך. ועדיין, מועד ב'? הזדמנות לשפר ציון? סבבה. סיכונים מחושבים זה דבר טוב. מעולם לא יצא לי להיכשל באוניברסיטה בקורס בגללם. הפעמים היחידות שהתחרטתי היו כשלא ניגשתי לשפר.

miss mcmillan

New member
כנ"ל

ובסמסטר הזה, הודות לחוסר ההתחשבות המפליג בלו"ז שלי, יהיו לפחות שניים בהם אני אאלץ לגשת מראש למועד ב' כי הם מתנגשים עם אחרים במועד הראשון
ו-8 מבחנים ב-4 שבועות זה די סאקס בכל מקרה.

almog4

New member
בעזרת ה' יהיה בסדר

(ולפעמים גם בלי קשר לה'). בסוף עוברים. שיהיה בהצלחה
דני

למעלה