לחזר או לחזר?

• פותח הנושא goso
  • פורסם בתאריך
לדעתי נפלת על דרמה קווין.

בחורה שאחרי חודשיים בסה"כ של קשר מוכנה להצהיר שאתה יכול לטוס לחצי שנה והיא תחכה לך- היא בחורה שמשהו אצלה לא תקין.
או שהיא הייתה מאוהבת מעל הראש, או שהיא בת 13, או שהיא פשוט כ"כ צמאה לאהבה (לאו דווקא ממך) שהיא לא רואה בעיניים.
לא משנה איזו אפשרות תבחר, התוצאה היא אחת: נפלת על דרמה קווין.

ולכן, ודאי ששווה לך להמשיך לחזר, כי אם הגברת תאבד אותך היא תאבד את הדרמה, ולא זו המטרה. המטרה היא להמשיך להתפייס בסקס סוער ואז לריב תוך שבירת כדים על הקיר, כל עוד תהיה לך סבלנות לזה.

niva99

New member
חסרים פרטים- מה היא כבר עשתה...?

אם זה לא בגידה...

goso

New member
אני מאוד שמח

שאתם בוחרים לנתח אותי...
אני ממש לא יושב בבית עכשיו ומתייסר ובוכה שאני רוצה לחזור אליה...
בסה"כ מעסיקה אותי שאלת פספוס.
ואהבה זה לא רגש שבא כל יום, האם לוותר עליו ככה ואולי יום אחד להרגיש שפספסתי כי לא נלחמתי וזה היה הצעד הנכון או לנסות להלחם ולא כזה נורא ממשיכים הלאה אם לא הולך. אבל לא חיים בתחושה של פספוס.
אני בן אדם ואנשים עושים טעויות, ההבדל הוא בין להיות מודע לטעויות שלך לבין חוסר מודעות! ואני ארגיע אותכם אני מודע לזה ששגיתי, קורה!

בסה"כ אני רוצה לשמוע דעות שיעזרו גם לאחרים שנמצאים במצבים דומים ויש המון כאן שנמצאים בין הקוראים!
:)

עזרה לך ולקוראים

לא להמעיט בחשיבות הטעויות שעושים והאחריות האישית המתרימה! ואם כבר מודעות, אז להיות מודעים למקומות שמועדים לפורענות ולא לתת להם לחבל בקשר. כי הפספוס של האהבה הזו הוא לא בגלל שאתה לא רודף או לא 'נלחם', אלא בגלל שהתנהגת חרא ופגעת ויצרת פצע, ואחרי כל זה גם לא הצלחת לרדת מהעץ
זה לא נכתב כדי 'להוכיח' אותך, אלא כדי שתכיר בכך שבמו ידיך הרגת אהבה צעירה על מזבח 'הכבוד הגברי הפגוע', ותלמד שכדאי שתעבוד על המקום החלש הזה שלא יכאב לך כל כך להבא כשילחצו על הכפתור, וכדי שלא תגיב בקיצוניות שתחרב לך עוד קשרים.

Aski7

New member
אתה לא אוהב אותה

אם זה הסיבות שנכנסת לפורום בסה"כ לשמוע דעות שיעזרו גם לאחרים והאולי פספוס ואתה לא יושב ומתייסר שאתה רצה לחזור אליה אז אתה בטוח לא אוהב אותה זה קודם כל.
אם אתה לא אוהב אותה (וזה לא אהבה) וכבר נראה שזו לא התחלה טובה לקשר אז נראה לי שכמו שאמרו פה להגיד שלום ולהמשיך הלאה..
יפה לא יפה? אין לי מושג אולי זה באמת חשוב להיפרד יפה..

Danah85

New member
אם לחזר - אז לא יותר מידיי בכוח...

ואני גם אסביר....

קרה ביניכם משהו לא טוב, בזמן שהיית רחוק, במקום לנסות לפתור את זה, או להרגע, ואחרי יום-יומיים-שלושה לחזור אליה בטון רגוע, בחרת להיעלם (והייתה לך גם האופציה, כי היית בחו"ל) וכך למעשה הכנסת אותה כנראה לאיזשהו מקום מאוד לא טוב, כי היא נשארה עם התחושה שעשתה משהו לא בסדר ושאינה יכולה לפצות ולהשלים.
נכון שהתגובה האינטואיטיבית שלה הייתה שהיא חייבת לשמוע את הקול שלה ורוצה להפגש, אבל בסופו של דבר, כנראה מתוך משנה זהירות, ומתוך פחד ששוב היא תגיד או תעשה משהו שיבריח אותך באותו האופן - היא שוב תשאר שבורה.

ועכשיו מה לעשות עם זה?
קודם כל, לחזר רק אם אתה משוכנע שתוכל בפעם הבאה להתעלות על עצמך, ולדעת להרגיע את עצמך גם אם אתה במקום שבו אתה יותר פגוע כדיי לא "לייבש" אותה בזמן שהיא מחכה שתקבל את סליחתה (זאת בהנחה שאתה בכלל מתכוון לסלוח לה, כמובן)

ואם הגעת למסקנה שאתה יכול לעמוד בזה...

אז לא בטירוף, לא להרעיף, לא לרדוף יותר מידיי, כי זה מלחיץ ומרתיע !
תשלח ורד, עם מכתב שאומר כמה שאתה אוהב אותה, וכמה היא חשובה לך, ומסביר שטעית ושאתה מתנצל ושאתה מבין איפה טעית וגם תשתדל לשפר את זה בשבילה כי היא חשובה לך, ואולי זה גם מקום טוב להגיד לה בדיוק כמו שכתבת פה בהתחלה שהיא בחורה מדהימה ושאתה מרגיש שזכית בה ושאתה לא רוצה לאבד אותה.

בהצלחה :)

למעלה