לחזור לשיגרה

לחזור לשיגרה

השיגרה, עומסת על גבי רגעים של כלום. מגבננת רוחי הודפת אותי אלייך. אתה, החלום, המפלט נווה מידבר. ניצוצות נעוריי משתקפים במימייך מסלפים אותות של זמן. בחדוה נטמעת בכזב בונה מציאות הזויה. בזרועותייך מוצאת שיכחה מפני הריק האורב של חיי. בקוביות מזויפות מהמרת על עתידי, עת חולות העבר דולקים אחרי לקברני.

שר-קן

New member
רפי תרגש אותי ??

שיגרה זה רע ? אם לא בשיגרה חפצת אל תמתיני לחלום צאי אל החלון שני בעצמך נערי את החול השקי את המדבר אל תחפשי גנן עשי במו ידייך כי רק זה מה שיוותר רק זה ישאר שלך שר-קן בבוקר פיוטי במיוחד ברצף של ארבעה ימים בלי לראות את המשרד ...

שיגרה זה טוב?

במו ידיי, במו ידיי, אני פוקדת על החלומות, קוראת להזיות, מחפשת חוויות. אך המציאות, בדרכה הזוחלת , האיטית, גוברת על רצונות, מנצחת תובנות מרימה על נס ומושיבה על כס שיגרה יומיומית אפרורית אכזרית.

ariegur

New member
בפורומים 40+ ו``על כוס קפה``

היו מתים עלייך למקרא חיבור כזה. אני באופן אישי לא קורא יותר מ 2 שורות. אריה - הסוציו, שקורא רק מה שהוא כותב (כה אמרה איה)

ariegur

New member
מאחר ובפורומים שנזכרו

אני לא יכול לדבר, כי כל מילה לחברים שם שאינה ``אוי כמה זה יפה, אוי כמה זה מרגש``, הופכת אותי אוטומטית לאוייב המדינה שדינו מיתה, הייתי רוצה לשאול אותך, האם מה שכתבת זה סתם חיבור או שזה נובע מתוכך ? אריה

אז ככה

זה לא חיבור, אולי שיר? ובכל מה שאני כותבת יש גרעין שהוא שלי. נובע מחוויותי ותחושותיי. כך גם פה. אבל שיר הוא שיר- לא תבנית חיים. כך יש להתייחס אליו. ולגבי איפה שאני מחליטה לשים את דבריי- ובכן, זה תלוי במי שאני רוצה שיקרא אותם. לכן זה כאן ולא שם.

ariegur

New member
סופגניה,

אם הכתיבה נובעת מתוכך, אז בעיניי זה קצת עצוב. אני מת לייעץ לך עצה (ואל תכעסי, בעניני אהבה עברתי כמה דברים בחיים), לעולם לעולם לעולם, ולא משנה מה הסיבה - אל תהיי מי שהוא רק מפני שאין לך ברירה אחרת !!! אריה הרציני להחריד הפעם

גור אריות רציני שכמותך

הרי לא הכל שחור ולבן. ולדעת להתפשר , לוותר, לקבל- זו תורה גדולה. מי שיודע להפנים וללמוד אותה- חייו יהיו הרבה יותר קלים. בעיניי זה עצוב רק לעיתים, ברוב הפעמים ככה הם החיים. ובשיגרה- כמו בכל הדברים יש גם טוב, גם רע. גם עצב, גם שמחה, העיקר - שתהיה לנו הרבה הרבה אהבה. התפלספתי מספיק, מה?? זה בגלל שהכחול השפיע עלי .

ariegur

New member
לדעתי,

יש דברים שאסור להתפשר עליהם. רק שלוקח הרבה שנים להבין את זה. וזה כנראה הפרשי הגילים ביננו (על אף שאיני יודע מה גילך). אריה - שפעם אהב לצלם בשחור/לבן

ולדעתי -החיים מורכבים מפשרות

ואין דבר שאי אפשר להתפשר עליו. אנחנו רק מתעתעים בעצמנו כשאנחנו חושבים שלא מתפשרים. ולקח לי הרבה שנים להבין את זה.

ariegur

New member
סופגניה,

החיים שלנו נראים בדיוק נמרץ כפי שאנו בונים אותם. מוכן לשיחה מעמיקה בנושא - אבל פוחד להתווכח עם מנהלים. אריה - אנטי מנהלים

אני מנהלת נאורה

אפשר להתווכח איתי. אבל שת`זהר אה! לא לעבור את הגבול. אחרת אתחיל כמו סופטי טיק טאק, טיק טאק, טיק טאק.

למעלה