לחזור לסקייט ?

Mr MAG

New member
לחזור לסקייט ?

ילדודס תהיו רציניים רגע.. פעם לפני הרבה זמן (איזה 4 שנים אנערף) הפסקתי לסוע על סקייט.... אחרי שנתיים שהייתי פנאט (אבל גרוע* ברמות) כל מיני עניינים לא נעימים שלא לעניין גרמו לי לעזוב את זה... מאז הסקייט שוכב לי בחדר, ודי התנתקתי מהסצנה קיצר ראיתי אתמול במקרה את האתר של הפארק שפתחו ליד חיפה, הייתי בשוק, "בזמני" היה רק את הספורטק ואת גן סאקר ואף פעם לא היה לי זין ללכת לשם, בכלל בקושי יצאתי מהעיר שלי... קיצר פתאום אני מגלה שיש בארץ כבר יותר מ10 פארקים לא רעים, המחירים סבבה והסצנה חוגגת, אני רואה סרטונים של ילדים בגנון שוחטים כמו משוגעים, אני זוכר שכשאני נסעתי פליפ מ7 מדרגות היה הטופ של הרמה בעיר... קיצר נגנבתי שהרמה פה עלתה כ"כ וזה עשה לי חשק לחזור לסוע, הבעיה היא א. אני זקן לאללה (בן20) ב. אני חייל אז אין לי זמן (יש לי גם דברים לעשות חוץ מלהיות חייל) ג. אם הייתי גרוע* אחרי שנתיים, עכשיו אני סביר להניח לוזר -בהכל- וזה יהיה בושות לסוע עם ילדים שקטנים ממני ב10 שנים וטובים ממני פי 10 חוץ מזה אני לא זוכר כלום מאז.... רק של360 פליפ קראו אוסי פה בארץ... ושיש לי סקייט של "זירו" נראה לי מה אתם אומרים שווה לחזור למרות הכל ? יש מצב ? (* רוצים לדעת כמה גרוע ? שנתיים וההשגים הכי גדולים שלי היו 3 מדרגות, ופליפ פעם במליון)

lior sk8r

New member
תקשיב

מזה משנה, כל עוד אתה נהנה מזה, לא חשוב איך אתה נוסע, טוב או לא.העיקר שתהנה. ו20 זה לא כזה זקן, גם אני חייל גם אני נוסע סקייט אני מניח שאתה ג'ובניק , אז חייב להיות לך זמן. אלא אם כן אתה בקיריה.

Mr MAG

New member
ג'ובניק כן

אבל אני לא בבית לפני 7 מכל מיני סיבות, ובאופן כללי אם אני נוסע זה אולי פעם-פעמיים סשן בשבוע ואולי עוד אחד בסופ"ש בזמנו כשנסעתי הייתי נוסע מלא שעות כל יום, כל היום ככה בחוץ רק סקייט לא הכל היה ממש סשן זה היה יותר סתם לסוע ממקום למקום לשבת עם אנשים אבל בכללי... הקטע של ההנאה, אתה לא יכול להכחיש שזה קשור לרמה שלך... הפסקתי לסוע תכלס מסיבה פשוטה: לא היה לי עם מי... היו לי כמה חברים מהשכונה שהייתי קבוע נוסע איתם, גם בספוטים בעיר תמיד היה איתי לפחות אחד מהם, היינו ברמה די דומה ועודדנו אחד את השני (וגם צילמנו מלא שטויות ובכלל היינו ממש מלא ביחד) קיצר כולם התחילו לעשן ירוק, אני לא, לעמן האמת כי אז פשוט לא היה לי כסף (היום אני שמח על זה, כסף יש לי אבל ממש לא מעניין אותי לעשן) - ואז הפסיקו פחות או יותר לסוע על סקייט ורק הגיעו איתו ממקום למקום... חוץ מזה הופיע דור חדש של סקייטרים צוציקים שיכלתי להיות אבא שלהם, שהיו ברמה גבוהה בסקייט והנחיתו דברים מטורפים ממש מהר תוך כמה חודשים... אבל היו מגעילים תחת, כל אחד דואג רק לתחת של עצמו ומגעילים כלפיך קיצר נעלם כל הכיף מלסוע וזהו עזבתי את זה לאט לאט.. אז אנ'לא יודע ת'מבין אין לי חברים שנוסעים אם אני מתחיל לסוע אני מסתמך על זה שאני בא לספוט, גולדה או משהו כזה ויש שם אנשים שיהיו בפנאן ואולי יעזרו קצת פה ושם... אם אני הולך לבוא לפארק ולהרגיש ילד כאפות עדיף להשקיע תזמן במשהו אחר כי כיף לא יהיה בזה אחי... חוץ מזה, בדקתי עכשיו מה שי לי בסקייט, אני כבר לא זוכר אם זה טוב או לא: קרש זירו מהסדרה הזו עם החרקים... שחור עם אדום כזה צירים ת'אנדר עם בושינגים אנערף איזה לאגרים אני זוכר שהם אבק5 אבל בטח מעורבבים.. היו לי WI TNT אבל חלפתי כמה מהם גלגלים של פיג שהיו פעם 54 ממ נראה לי... מאז שהתחלית החלפתי רק קרש האמת, הקודם היה גם זירו של ג'ימי משהו... שהוא עושה גרינג על מלא מדרגות, כחול ושחור. החזיק לי מלא זמן אפילו שאני די כבד בחיים לא נשבר, בסוף שחקתי לו את האמא של הטייל והוא נהיה כ"כ קצר שכל אולי היתה עפה לי הרגל אז החלפתי, וחודש אחרי כבר פרשתי אז הקרש חדש מבריק...

Justniv

New member
גם אני עם אותו סיפור...

לא נסעתי כבר 3 וחצי שנים..ועכשיו הייתי ב"תא בפוקס ראיתי את הסקייטפארק החדש - גלית...לפני שבועיים ומאז אני מת לחזור ליסוע.... הפסקתי כי גם לא היה לי עם מי ליסוע וגם התחילו לי כאבים בגב...דרך אגב - רק אני סובל מכאבי גב או שיש פה עוד כמה שהסקייט עושה להם כאבים?? אה ומאיפה אתה אחי?

artafactal

New member
אחי מה אתה מסבך את העניינים..

יש לך זמן לסוע? סע! בגלית לא במקום אחר. לא צריך להיות טוב .. בגלית לומדים מהר. אני אותו הדבר נסעתי 4-5 שנים פרשתי כי לא היה עם מי לסוע ואז לפני שלושה שבועות חזרתי ואני כבר טוב מאוד כמעט כמו פעם... הצבא החברה והחברים לא יעצרו אותי מלהמשיך!

Mr MAG

New member
אז אני לא הכי לבד בקטע הא?

לא ממש הבנתי את המשפט הראשון שלך... גלית זה טוב או רע? ואיפה זה בדיוק ? בכלל לאן כדאי לNOOB כמוני ללכת להתאמן ? לא הצלחתי להתאפק והלכתי באיזה שעה פנויה שהיתה לי עכשיו לאיזה בית ספר גדול פה באזור, לנסות קצת ליסוע א. שכחתי כמה שזה מעייף !!! אין פלא שהשמנתי מאז שהפסקתי
ב. אני עדיין יכול לעשות ollie ולסוע ממקום למקום זה כבר התקדמות ג. הצלחתי להנחית shuvit והילפליף די מכוערים אבל אני נוחת עם הרגליים ממש עקום ונופל... קיצר אני מת לחזור לא משנה מהפאדיחות זה פשוט כ"כ כיף נזכרתי בכל התקופה ה"יפה" יותר שהיינו נוסעים ביחד כל היום ומנסים הכל ומפרגנים כשמישהו היה מצליח היו ימים טובים... אם אני כבר פה חופר לכם, יש לי תבעיה הזו שהיתה גם אז כשנסעתי ועכשיו היא ממש רצינית, כשאני עושה איזה פליפ או משהו בסגנון אז אני תמיד נוחת עם הרגליים ממש קרובות אחת לשניה ולא ממש על הבורד.. כאילו יותר מידי קדימה או אחורה, יותר מידי על הטייל (ואז זה נפילה כואבת לאללה).... אנ'לא מבין איך לשלוט בתנוחה שבה אני נוחת בחזרה על הבורד ! (למי ששאל גם לי כואב קצת הגב מההתכופפות אבל לא רציני.... ואני מראשון)

Asaf055

New member
אתה מראשון ואין לך עם מי ליסוע ??

מקיף ח וכל אלה יש מלא אנשים שנוסעים שם... איפה אתה משרת ?

Mr MAG

New member
גם כשהפסקתי היו

אב לא כל יום אתה תלך למקיף ח' לפעמים אין הרבה זמן ובא לך לסוע ליד הבית אבל החברים שהיו פה ברחוב שלי כבר אין משרת בצריפין... (חוצמזה לא ידודע מה הולך עכשיו אבל אז הסקייטרים בספוטים פה בראשון היו מגעילים לפנים, אנשים עם יחס בעסה)

SkaterBoy4Ever

New member
אני נוסע במקיףף..

למה יחס מגעיל...?! אני התחלתי בחופש הגדול לנסוע שם וזה סבבהה.. למרות שכבר כמעט לא באים לשם אבל עדיין כיף.

למעלה