לחזור לאקס?כן\לא

shirlove

New member
לחזור לאקס?כן\לא

למי שיש סבלנות לקרוא-והנושא הזה מעניין אותו,אז כדאי להשקיע כמה דקות.הסיפור מתחילתו ועד סופו. הכרנו,זה היה הדדי,הדלקות,התאהבות,אהבה. הקשר זרם בצורה מופלאה,תוך שבועיים הרגשנו כאילו אנחנו מכירים שנה- כל יום נפגשים-מהצהריים עד שעה מאוחרת של הלילה-ואני בטוחה שזה היה הדדי.אחרי שבוע יחדיו קנה לי מתנה. אחרי שבועיים אמרתי לו שיש לי נסיעה לאילת-לשבוע-הוא לא התקשר לאחל לי נסיעה טובה.באותו הרגע לא חשבתי שהוא כעס או שזה מפריע לו כי הוא לא אמר לי דבר-אבל במבט לאחור כנראה שבאמת הפריע לו. כעסתי עליו התאכזבתי מאוד-שלחתי לו הודעה שאין לי על מה לדבר איתו-צעד פזיז,ומאז הכל נדפק... אחרי 3 ימים -שלחתי לו הודעה שפשוט נפגעתי שלא איחל לי נסיעה טובה ולא יודעת,-הוא אמר לי שיתקשר,ואכן התקשר באותו היום.לא דיברנו עוד שלוש ימים אחרי כן-כן פרידה לא פרידה משהו נהרס-הגעתי הבייתה-איכשהו נפגשנו-חזרנו להיות יחדיו-חודשיים...בעיות בלאגנים כאבי ראש-היינו דווקא נפגשים,אבל משהו היה חסר לא יודעת,אבל ידעתי שיש אהבה ע -נ-ק-י-ת.היו לנו חוויות יחדיו,אבל הכל היה מבולבל-ובכן פסק זמן. אחרי חודש וחצי בערך של פסק זמן-פעם אחת ראיתי אותו באזור שלי -התעלמתי ממנו-אחרי חצי שעה שלח לי הודעה,עניתי לו אבל אחרי כן הפסקתי לענות להודעות אז הוא התקשר אליי,ניסה ליצור איתי קשר,לחזור,אבל לא הייתי מוכנה ולא עניתי לו לטלפון.אחרי שבועיים בערך, המשפחה שלו ראתה אותי בדרך(כן המשפחה שלו הכירה אותי אחרי שבוע יחד),כנראה הם סיפרו לו שהם ראו אותי-הוא שלח לי הודעה.(הוא שלח לי הודעה-בדיוק באותו הזמן-באותה הדקה- שדיברתי עם חברה שלי עליו-שתבינו נראה לי ממש היינו קשורים בלב),התחרטתי על הפעם ההיא שלא רציתי לחזור אליו ,הוא פיתח איתי שיחה בהודעות-רצה לדעת איך אני אגיב,בירר מה אני מרגישה-לא שעניתי לו מה אני מרגישה-וביקש לראות אותי למחרת,אמרתי לו שאלוהים גדול עד מחר,הוא אמר שממש חשוב לו לראות אותי ושהוא ממש רוצה,ומקווה שגם אני.לא עניתי לו על זה.למחרת התקשר אליי-שכנע אותי להפגש.נפגשנו-הוא אמר לי שהוא השתנה ,שהוא לא יודע מה קרה לו,למה הוא התנהג ככה,למה הוא לא התקשר מספיק,ושהוא מצטער,ושהצבא פשוט שגע אותו-סיים עם הצבא,הסכמתי לתת לו צ'אנס-חזרנו-במשך הקשר הוא אמר לי שהוא אוהב אותי,ובהתחלה אכן הכל היה נחמד.אז הייתה איזו פעם אחת שלא דיברנו יום שלם-ולמחרת מוצ"ש לא התקשר לא כלום להזמין אותי לבלות-למחרת המוצ"ש ביום ראשון שלח לי הודעה-הייתי אדישה אליו הוא שאל אם קרה משהו אמרתי לו שהוא צריך להבין לבד,הוא ביקש לראות אותי-לא עניתי לו להודעה-בהודעה הוא כתב שיבוא אליי בשלוש-אבל ב1 בצהריים הוא נחת אצלי מתחת לבית-ליבנו את העניינים והוא אמר שגם אני אתקשר ושזה יהיה הדדי. בסדר....אכן בשבוע הראשון של ההסכם הכל היה סבבה וראיתי שהוא מתאמץ ,אבל אחרי שבוע שוב-חוסר קשר,בהתחלה הייתי מתקשרת אליו,עד שנמאס לי-ואז היינו מדברים פעם ב-3 ימים(בהודעות רק שתבינו)-ביוזמתו-מה שכן היינו נפגשים באופן קבוע-יום אחד בשבוע יום קבוע שלנו-הייתי ישנה אצלו,כמובן אחרי שהוא ממש ביקש שוב ושוב שאשן אצלו-היו לנו הרבה וויכוחים על הנושא הזה של לישון אצלו-כי לי לא היה נעים מההורים שלי-או היה פעם אחת שההורים שלו לא היו בבית,אז הוא רצה שאשן אצלו בשביל הכיף סוף סוף כל הבית רק לנו-ואז לא הבנתי אותו-גם אז הוא היה צריך להתחנן.(כן עכשיו כשאני חושבת על זה חבל שלא הייתי פחות קלה בנושא הזה) ואז הוא התקין אייסי התחלנו לדבר רק באייסי-עד שלבסוף-אחרי 5 חודשים- כשבועיים לפני הפרידה(כשהתחילו להיות לנו כבר בעיות)-לא דיברנו שבועיים בטלפון רק באייסי ולא נפגשנו שבועיים(כשהוא גר במרחק 5 דק' נסיעה ממני) בסילבסטר רציתי לפגוש אותו-הוא רצה לראות אותי ביום שישי לפני הסילבסטר יחד עם חבר שלו-שאני אכיר לחבר שלו חברה שלי, אבל כעסתי עליו לא רציתי-בסלבסטר רציתי לראות אותו ,הוא:"עייף מחר עבודה" -זהו באייסי נפרדתי ממנו. למחרת התקשר אליי איזה 4 פעמים ניתקתי לו בפרצוף לא הייתי מוכנה לשמוע ממנו או לדבר איתו.עברו מאז 4 וחצי כמעט חמש חודשים מאז הפרידה-יצאתי עם אחרים-נדלקתי על אחרים-אבל בעצמאות נפגשנו ,הוא עם חבר שלו,ידידים שלי,חברה שלי ואני-איכשהו שוב עלו הבעיות שהיו לנו בקשר-הוא ניסה לגרום לי לקנאות ע"י שכביכול אני אכיר לו חברה שלי שעברה שם-הטון בקשה שלו שאכיר לו אותה היה כזה בקטע של לגרום לי לקנאות-חבר שלו התחיל איתי שם-בלאגנים. הקיצר בעצמאות יצאתי עצובה מכל העסק הזה,לראות אותו עשה לי רע,אבל מצד שני אני מרגישה שהרגש הקטן הזה חזק ממני,ויש לי התחושה שהוא אוהב אותי עדיין ואם לא אוהב אז מרגיש משהו קטן-אבל לא מבקש ממני בגלל הכבוד שלו הזה של:"מה אני סמרטוט" או בגלל שאני זו שעזבה אותו ובצדק.או פשוט הוא לא מבקש כי לא הסתדרנו וגם בפגישה ביום העצמאות כל הזמן עקצתי אותו וזה.יש לי את התחושה שהוא לא ידע איך להתנהג איתי כי אולי אני שפטתי אותו על כל דבר קטן-אבל הייתה לו התנהגות על הפנים. ומצד שני יש לו תכונות כאלה שמכפות על הכל וכשאני איתו לפעמים פשוט לא יכולה לכעוס,אני לא אוהבת אותו ויודעת שאני יכולה להמשיך הלאה,עובדה 4 וחצי חודשים לא ממש היה אכפת לי,אבל יש לי רגש קטן כזה ואני בטוחה שגם לו יש ופשוט חבל לי לוותר, מה אתם אומרים?-לחזור לאקס או לא?!(ד"א במשך כל הזמן הזה שהיינו ביחד לא שכבתי איתו-למרות שהוא רצה הוא כיבד את זה ולא עשה לי על זה הצגות) ד"א קראתי כתבה שכשאחרי שמתאהבים-ומתחילים לאהוב-צצים כל מיני בעיות.ומה אתם חושבים\מציעים?! כל הכבוד למי שהיה לו סבלנות לקרוא את כל זה...

טוב...

זה באמת ארוך אבל אם אני ארשום את כל הקשר שלי זה יהיה יותר ארוך.. בובה התבגרת גדלת שיחקת משחקי אגו הכל עשית בקשר הזה שנמשך בלחץ לפי מה שהבנתי חודשיים.. איך אפשר להתאהב בחודשים.. זה מוזר אבל נגיד שכן אם אחרי חודשים יש כאלו צרות מה יגידו השנים.. זה מצד אחד ומצד אחר.. אולי באמת התבגרתם וגדלם מה שלא נראה לפחות לא מההתנהגות שלך האקס שלך.. וגם קצת משלך..
אז 2 אופציות אחת לוותר להבין שהבחור לא בשבילך וכנראה אתם לא משדרים באותו גל כמו שאת חושבת.. וצביטה <זה בט'
> זה הגיוני ולגיטימי שתרגישי אבל טוענים שעם הזמן הכל חולף.. אופציה שנייה זה ללכת עם הלב שלך עם האינטואיציות שלך שאני מאד מאמינה בזה אישית ולהקשיב לעצמך רק את בסוף יודעת מה טוב לך ואם תטעי תלמדי מטעויות החיים זה לא שבלונה ואני לא יכולה לספר לך מה יהיה ואיך יהיה כל אדם הוא אינבדואלי כנ"ל לגבי מערכת יחסים תחושות והרגשות ומה שטוב לך לא בהכרח טוב לאחר.. לפיכך אך ורק את יודעת מה טוב לך. רק עיצה ידידותית תלבנו הכל לפני מה הוללך ולאן.. והכל התפוצץ בגלל שיחה טלפון.. אוי שכל אדח יוריד קצת את האגו ויבין מה מפסיד ואיס י או מסנג'ר זה אסון לקשר זה לא בא כתחליף אלא בנוסף כדאי שתלמדי עכשיו.. דרך צלחה בכל דרך שתבחרי

shirlove

New member
א' תודה על העצה

דבר שני לא היינו רק חודשיים ביחד, היינו חודשיים ביחד,לקחנו פסק זמן של חודש וחצי וחזרנו והיינו ביחד עוד 5 חודשים-ככה שבסופו של דבר היינו 7 חודשים....-וגם הפסק זמן הזה לא היה ניתוק מוחלט.לא קראת את כל מה שכתבתי אה?! אז דווקא כן הגינוי שהתאהבנו ואהבנו-אפשר גם להתאהב תוך שבוע-זה תלוי

איפה בדיוק האהבה הענקית שאת מדברת עליה?

כל הקשר אתם מתווכחים, מתעלמים אחד מן השני ומשחקים משחקים של ילדים קטנים. אני מאמין שיש לך רגש קטן אליו פשוט בגלל שהייתם יחד כמה חודשים טובים ולא בגלל אהבת אמת - אם הייתם אוהבים אחד את השני הייתם מדברים כל יום בצורה נורמלית ובלי משחקים של אגו והייתם נפגשים באופן קבוע.

shirlove

New member
אהבה ענקית....אממ

אהבה זה דבר שחשים בלב,ולכן זה מה שכאב לי,שיש משחקי אגו וחבל.ואולי אם היינו חוזרים בלי הרבה משחקי כבוד,אולי אז הכל היה שונה,כי אם ישנו רגש קטן מן הסתם הוא יכול לגדול.ואצלי פעם כלפיו הוא לא היה קטן.

shirlove

New member
עוד משהו

זה מה שכתבתי בסוף-שאני כבר לא אוהבת אותו אבל יש לי רגש קטן אליו,וחבל לי לוותר על זה.אבל כשהיינו ביחד אהבתי אותו,בזה אין לי ספק,עם כל המשחקי כבוד,עדיין.....

גם אני חושבת ש..

היו פה יותר מדי משחקים חסרי טעם, אם שניכם בוגרים ומעוניינים בקשר אתם צריכים לשוחח בגלוי ולא לשחק משחקי אגו, אבל האם את באמת רוצה בקשר? את בעצמך כתבת שאת לא אוהבת אותו יותר אז על מה השאלה ועל מה ההתלבטות?...

תגובה

עליך לבדוק עם עצמך, מה את מרגישה כלפיו. לפי עוצמת חבתך אליו תחליטי, כמה להתקרב אליו. אם הרגש המועט הזה גורם שתרצי להיות אתו, נסי לפנות אליו וליצור אתו איזשהו קשר. מה ששניכם תרגישו ותרצו יקבע את מדת הקרבה והקשר ביניכם. אל תתני לשחק בך, היי רצינית עם אדם והביעי את אהבתך אליו במעשים ובהשקעה בקשר. אם תהיי רצינית עם אדם, ויאהבך, יהיה רציני אתך. אם תגלי, שהוא מתחמק ומקשה עליך לשמור קשר, הפחיתי את מדת ההשקעה בו כדי לא להפגע; אבל אם הקשר חשוב לך, השתדלי בכל-זאת להשקיע בו ולטפחו בעזרת התענינות מעמיקה, נתינה ועזרה מאהבה ויזימת מעשים מענינים משותפים.

shirlove

New member
אמממ

הוא אף פעם לא התחמק ממני.....נראה לי. על כל מקרה אתה צודק-אני קוראת כאן המון את התשובות שלך והכל מבוסס אצלך על נתינה והשקעה בקשר. אני באמת מקווה שההשקעה חוזרת באותה מידה-ושאם אני אראה לו שאני אוהבת אותו הוא יחזיר לי בחזרה-כמובן במידה שגם הוא אוהב,כמו שהוא אמר לי פעם כשעוד היינו ביחד.

לידייי

New member
דעתי.

לא לחזור.לא יודעת,אבל זה נראה ככ מוזר,קשר בהחלט מוזר של משחקי כבוד.סליחה אם אני טועה.לא נראה לי שיעשה לכם טוב להיות בקשר שוב.

shirazlovemor

New member
קראתי הכל.. אז ככה:

1. לפרידה הראשונה שלכם לפי דעתי לא הייתה סיבה מוצדקת. הרי למה נפרדתם בעצם? כי הוא לא איחל לך נסיעה טובה כשנסעת לאילת? מסכימה איתי שזו לא סיבה מוצדקת? 2. מה הסיבה לפרידה השנייה שלכם? חוסר התייחסות מצידו? לא מתקשר מספיק? לא נותן לך מספיק תשומת לב? (רק רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון) 3. בהנחה שבאמת הבנתי אותך נכון, דבר ראשון: ייתכן שזה עניין של אופי. יש אנשים שגם אם את תהיי מאוד מאוד יקרה לליבם- הם לא אלה שיוזמים כ"כ שיחות טלפון וזה מושרש אצלם באופי. אולי הוא כזה עם כולם. 4. מה בכלל גרם לכם שוב להפגש בעצמאות? זאת הייתה פגישה מקרית או מתוכננת מראש? 5. מה שקרה ביניכם בעצמאות הוא מה שקורה בין הרבה מאוד זוגות פרודים שממשיכים להיות בקשר גם אחרי הפרידה. זה סוג של קשר שנועד לכשלון ברוב המקרים כי נורא קשה להיות ידיד של מישהו שהיו לך (או עדיין יש לך אליו) רגשות חזקים מבלי לערב משחקי אגו ועקיצות. לכן אני חושבת שאם אתם לא מתכוונים לחזור אחד אל השני, עדיף שתנתקו את הקשר. 6. אל תמהרי. 4 וחצי חודשים זה מעט זמן בשביל להתגבר לגמרי על רגשות לאדם שאהבת מאוד. זה עניין של זמן.. לפעמים גם הרבה זמן. ואני כבר אומרת לך, זה לא יעבוד אם תמשיכי להיות איתו בקשר. את פשוט לא תתגברי ככה (או שכן תתגברי אבל ייקח לך הרבה יותר זמן). 7. אני מציעה לך בכלל לחשוב עם עצמך ולהגיע להחלטה: מה הציפיות והרצונות שלך מהקשר איתו? את מעוניינת לחזור אליו? או שאת מעוניינת להתגבר ולהמשיך הלאה?

shirlove

New member
תשובה הכי רצינית שקיבלתי

ובתאכלס סעצמאות אני ביקשתי שיבוא ואכן בא-חשבתי אולי נוכל להיות ידידים כי הייתי בטוחה שאין לי כבר כלום אליו-אבל לא הלך. המשכתי והתגברתי הלאה כבר אבל אני תוהה לעצמי אם הוא השתנה

shirazlovemor

New member
תגובתי

1. את בטוחה שבאמת הרגשת אז שכבר אין לך אליו כלום? אולי ההזמנה הזאת שלך אליו הייתה מן דחף שנבע ממניעים אחרים? 2. את טוענת שלא הצלחתם להיות ידידים- ובצדק. רוב הזוגות הפרודים לא מצליחים להחזיק קשר ידידותי מוצלח ואמיתי אחרי הפרידה. 3. מה עכשיו את מרגישה? את יודעת בוודאות שזה מאחורייך ואת רוצה להמשיך הלאה? 4. מה לגבי הרגשות שלו? את מודעת אליהם? את יודעת איך המצב נראה מבחינתו? אם הוא עדיין אוהב?

shirlove

New member
מקווה שתהיה לך הסבלנות לקרוא הכל,תודה

1.לפני שנפגשנו-באותו היום-דיברנו בטלפון איזה 20 דק' ,שמחתי לשמוע אותו אבל לא חשבתי ולא פירשתי את זה כרגש.וגם לפני שדיברנו הייתי בטוחה שאין לי אליו כלום ,לא,בעצם מה אני משקרת,הוא תמיד היה נמצא בזכרונות שלי,אבל ביחס למה שהרגשתי פעם זה היה כלום,הרגש דעך בצורה כזו שבקושי הרגשתי כלפיו משהו,ונדלקתי על אחרים יצאתי איתם ונהניתי איתם. ההזמנה שהזמנתי אותו הייתה מכמה מניעים והם:א. רציתי לבלות את חג העצאמות עם מישהו שיקר לי-עם חבר-והאקס היה בין האנשים שיקרים לי. ב. רציתי לבדוק מה אני מרגישה כלפיו ואם אני מסוגלת לשמור על ידידות איתו.ג.רציתי לראות אותו. 3.בפעם ההיא שנפרדתי ממנו הייתי סגורה על זה,ולכן גם יכולתי להרפות ממנו ולא להיות איתו בקשר כמעט 5 חודשים-גם עכשיו אני לא בטוחה שאני רוצה לחזור אליו,אני רק יודעת שאני רוצה לשמור איתו על קשר,בלי הגדרות-בלי לקרוא לזה חברים-לזרום עם מה שיהיה-מנסיון -ההגדרה "זוג" יוצרת מחויבות וחוקים מסויימים,ואילו לזרום עם מה שיהיה הרבה יותר קל ונחמד,פחות מחייב. 4.לגבי הרגשות שלו-עכשיו בכנות-אני יודעת כשנפרדנו הוא אהב אותי. אחרי 2 שבועות או 3, חברה שלי דיברה איתו באייסי -והוא אמר לה שהוא ממש מחבב אותי אבל כבר לא אוהב-אבל ת'אמת אני לא מאמינה לו,ולא כי אני לא מוכנה לקבל את זה-אלא מכמה סיבות:דבר ראשון התראנו איכשהו בקניון חודשיים או יותר אחרי שנפרדנו-ובאוטובוס חזרה הוא פשוט התיישב לידי ,ירד איתי בתחנה,שאל אותי אם התגעגעתי אליו ואמר לי שהוא האמת שכן התגעגע אליי,נשאר לדבר איתי איזה חצי שעה,דבר שני זה כי כשהתקשרתי בערב עצמאות הוא לא ענה,הפלא' היה על שקט או לא יודעת מה,אבל לא עברו 2 דק' מאותו צלצול שלי והוא מיד החזיר לי צלצול.הבחור לא היה מסכים להפגש איתי בעצמאות ולא היה מתכתב איתי באייסי סתם ככה -לא שומרים על ידידות אם אין כוונות לחזור-לפחות הוא לא סתם שומר על קשר. וגם כי לפי הטון דיבור שלו,התגובות-כשדיברנו בטלפון בערב עצמאות אז אמרתי לו שהכרתי מישהו בטלפון והתגובה שלו כזו :"גם אני הכרתי מישהי" בלחש כזה עם קנאה,או שאמרתי לו שידידים שלי גם יבואו בעצמאות אז הוא אמר :"ידידים שלך...." -זה יצא כאילו:שוב ידידים שלך?!,או כשהגענו ונפגשנו ואמרתי לו שידיד שלי,סימון,בא, אז הוא אמר:"סימון...?" אז עשיתי לו מה,אז הוא אמר:"סוף סוף נראה מי זה סימון" ואז הוא הסביר לי שסוף סוף הוא יראה מי זה שהיה שולח לי הודעות לפלא',ואני בכלל שכחתי מההודעות שהוא היה קורא בפלא' שלי מידידים שלי. כל הדיבורים האלה מסביב,או כשהוא ניסה לגרום לי לקנאות כשחברה מהשכבה עברה שם אז הוא עשה לי בטון כזה שרוצה לגרום לבנאדם לקנאות:"תכירי לי אותה....עכשיו אני מתקשר" והוא לא ראה אותה בקושי חצי שניה. (הוא אמר את זה גם בגלל שכל הזמן אמרתי לו בוא אני אכיר לך חברה שלי גם כשהיינו עוד כזוג),או איך הוא בא אליי מאחור ביום העצמאות ואחז לי את הזרועות כזה-ואני הרגשתי שזה לא סתם כדי להבהיל אותי-אלא ממש מתוך חיבה עמוקה,אם לא אהבה.ככה שבסופו של דבר אין לי מושג איך המצב נראה מבחינתו ומה הוא מרגיש,זה מבולבל.

הזוייה

New member
אקס זה כמו קרצייה שנדבקת

ביום חמסין לפרווה. כמו שביוון העתיקה לא הרגו את הגיבורים וממשיכים לספר על גבורתם כך גם אנחנו לא מצליחים להיפטר מעולו של האקס שעולה כמו הודיני בכל פעם שמשפשפים את הלב כשהוא כואב. תהליך העיכול של הפרידה יכול להיות כמו אוכל מקולקל או לחילופין עצירות, הכולל פעולת מעיים קשה ביותר ועד שיצא השד מהבקבוק יכולות לעבור שנים רבות. תוכנית ההתנתקות ממנו היא לא תמיד בנחישות ויעילות כאם ברגישות והתייאשות, כשלפתע את מקבלת טייטל שבכל לא ביקשת אותו ואת נקראת האקסית. לא ברור אבל תמיד ברגעי הבדידות, הוא מופיע מול הפרצוף וגורם לדשדש בעבר במקום להתקדם בהווה. האקס המיתולוגי הוא משהו שנתקע לכל החיים כמו גיבנת ותמיד מעלה בנו תחושה של פספוס והחמצה ומזכיר כמה ניסינו, אהבנו, והתעקשנו. לחזור לאקס זה כמו ללכת לפגישת מחזור ולראות את אותם אנשים שהציקו לך רבעון מחייך ולגלות שעברו עליו גלגולים כמו שיש לחתול שבע נשמות. להתלהב מהreunion המחודש, לגור איתו שבוע, שבועיים, ואז לגלות שחזרה אלייך מפלצת. קשה לי להאמין שאנשים משתנים עם הזמן, אולי נוספות כמה תכונות חינניות פנימיות וחיצוניות אך השלד הראשוני שאליו צמח נשאר בסיסי מאד. הרי שלחזור אחורה זה תמיד הכי קל כי זה לא דורש מאמץ וגם אם זה חרא זה חרא מוכר וידוע אבל זה חרא יאללה תצעדי קדימה, זה חלק מרשימת השיט ליסט של החיים שכל אחד עובר (חאמסה חאמסה)

shirlove

New member
התקדמתי הלאה

שכחתי ממנו ,וגם עכשיו כשעברו כמה ימים מאז שראיתי אותו שוב נרגעתי וכבר לא עצוב לי .אבל כמו שאמרת תמיד ברגעי הבדידות,וכשעצוב לי ,אני נזכרת בו ורוצה אותו לצידי

הבדידות אכן לא משהו

אני מאמין שאת מתגעגעת לתחושה הטובה שיש בתוך קשר זוגי ולאו דווקא אל הבחור הספציפי הזה, תאמיני לי שכל בחור נורמלי ייתן לך תחושה טובה כאשר תהיו ביחד ואת תראי איך תוך זמן קצר הגעגועים שלך אל האקס ייעלמו. יחד עם זאת עדיף להיות לבד מאשר להיות בקשר לא טוב שגם יפגע בקשרים עתידיים שלך...

shirlove

New member
יש בזה משהו

עברו מאז הפרידה 4 וחצי חודשים והיו לי גם קשרים קטנים כאלה,ואכן כשהייתי בתוכם לא ממש חשבתי על האקס-אבל באיזהשהו מקום עוד זכרתי אותו-מה שכן יש לי כמיה איתו שלא מצאתי עדיין אצל אף אחד אחר,אולי חוץ מאצל אחד בודד או שניים בודדים אחריו. אנחנו יכולים לדבר שעות ולא לשים לב איך הזמן עף....כל עוד לא יהיה בינינו קשר מחייב אני מאמינה שנסתדר שנינו.

למעלה