לחזור במנהרת הזמן ........

לחזור במנהרת הזמן ........

פעם לפני כמה שנים שהייתי ילדה..( כן כן ...) היתה כזו סדרה על שני בחורים שנעלמים בזמן ...כל פעם בתקופה אחרת ...חוזרים אחורה לעבר.. אתמול הייתי אצל ליידי , וזה קרה...חזרתי כמעט שלוש שנים אחורה. לתקופה שאני ילדתי את התאומים...ראיתי את ליידי ונזכרתי בעצמי..כך בדיוק הייתי גם אני..נחושה ללכת מהר ולעמוד על הרגליים... נחושה לעבור את זה הכי טוב שאפשר ! המודעות הזאת שמלווה את כל התהליך הזה למן ההתחלה שלו.. זה היה קצת כמו להסתכל במראה .. עברו כבר שנתיים וחצי ( קצת יותר ) והחיים ממשיכים והזכרונות קצת שוכחים..והם לא באותה עוצמה ובאותה רמה מטבע הדברים... ואתמול זה היה כמו להריח את הריחות מחדש... נזכרתי ברגע הכי יפה ומרגש , בחדר התאוששות אחרי הניתוח , האמא ניגשה אלי חיבקה נישקה ובכתה ואמרה את התודה הכי אמיתי ששמעתי בחיים ! לא עושים את זה כדי לשמוע את ה"תודה" אבל כששומעים אותה יש לה משמעות אחרת ...כל כך גדולה וכל כך אמיתית ! נזכרתי אתמול שבברית של הילד בכינו יחד , אני והאמא... אני שחררתי לחץ והיא היתה בלחץ ..התחבקנו ובכינו... מאז שנולדו לה הילדים אני שומעת את האושר אצלה בקול... כשהיא מדברת עליהם , כשהיא מספרת עליהם , כשהיא מדברת איתם... אז מה להגיד ....יש גם דברים יפים ושווים בחיים האלו.. אז סתם כתבתי מה שיצא... שיהיה סוף שבוע בכיף !

מירבי*

New member
סיגל אהובה ../images/Emo23.gif

כתבת יפה כל כך, הביקור שלך אצל ליידי היה מאוד מיוחד, היא סיפרה לי כמה היא נהנתה לשבת ולדבר איתך, כמה היה לה קל לתאר לך מצבים בגלל העובדה שאת כבר היית שם וראית כמה שזה אפשרי... הקשר הנהדר שלך עם ההורים והתאומים מעורר הערצה, אין ספק שגם את וגם הם מבינים את החשיבות שבחמימות, בהענקה ההדדית הזאת, בעובדה שאי אפשר להתכחש ולהתעלם לזה..עבורי סלי היא סמל, סמל לאישה אמיצה, חזקה, טובת לב, שעשתה עבורי את הדבר הגדול ביותר בעולם, מלבד הקשר החם שנשמר בינינו, כל כך הרבה פעמים במהלך היום אני מברכת אותה, בכל פעם שליבי מחייכת אלי או משמיעה קול חדש..האושר הזה..אני לא שוכחת ולא אשכח לרגע שהיא זו שנתנה לה חיים...

סלי1234

New member
מירבי היקרה לי מכל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הזמן עובר ואני אוהבת אותך יותר ויותר, אני שמחה שאלוהים הפגיש בינינו ונתן לי את הזכות להיות הפונדקאית שלך, מגיע לך את כל הטוב שבעולם, את מקסימה ורגישה עם לב של זהב, תמיד נמצאת בשביל כל אחד ואחד,שאלוהים יברך אותך ואת משפחתך, ושיתן לך הרבה בריאות וכוחות להמשיך ולעזור לעוד הרבה זוגות שלך באהבה רבה סלי............................................

למעלה