לחזור או לא לחזור

לחזור או לא לחזור

אני צריכה את עצה שלכם במשהו שאני נותנת לכם לקורא אותו, עקב עבודה שאני סומכת אלכם מי סיבות מוזרות כול שהם אני במשך תקופה די ארוכה כמעט ולא חזרתי הביתה וגם שזה שחזרתי הביתה זה היה או בגלל שאח שלי ביקש שאני יחזור הביתה, אז הייתי חוזרת בתנאי שאמא שלי לא הייתה באזור למשך יותר מדי זמן. זה נמשך ככה כבר קרוב לחודשים אני פשוט הייתי נשארת לישון במשרד שלי גם ככה משהו צריך לשאר לישון שם עקב עובדה שכול בו מבצעי ביותר. אם לא ישנתי בסיס אז ברחתי לישון אצל סבתה שלי עשתי פשוט הכול רק לא לראות את אמא שלי, אתם בטח שואלים את עצמכם למה עשתי את זה. מי סיבה הפשוטה אמא שלי פשוט שיגעה אותי לגמרי לא עזבה אותי לרגע חרפנה אותי לגמרי, עשתה לי כאב ראש רצני עד שבסוף רבנו ריב אחד רצני, שאמרתי לה שאני פשוט לוקחת את דברים שלי ועפה מי פה. כומבן שאמא שלי נעשתה לעצור אותי בטענה שאין לי לאן ללכת, שאני לא יסדר שינה בלי עזרה שלה, אז הסדרתי מציון בלי עזרה שלה במשך חודש וחצי. עד שאתמול אחדי שבועיים שלא ראתי אותה רק דברתי איתה בטלפון, אנ מקבלת טלפון מי אמא שלי באמצא היום שאני מבלה עם חברות שלי וביקשה שאני יחזור הביתה ביקשה שאני יחזור הביתה בצורה שבחיים שלי לא שמעתי אותה מבקשת. אמרתי לה אמא אני יחזור הביתה אבל אני לא בטוחה שאני ישאר בו. אז נכון לעכשיו אני בית ואחרי שדברתי אם אמא שלי, אני גם די רוצה לשאר פה, אז כן זה אומר שאני צריכה לחזור לחוקים הנוקשים שלה. אבל בכול זאת אמא שלי ועכשיו שאני מסתכלת אחורה אני בכלל לא מבניה איך עשתי לה את זה. אני שואלת את עצמי איך עזבתי ככה את אמא שלי. עכשיו נשאלת השאלה אם אני ישאר בית חם ונעים שלי לפחות לעת אתה, או שוב פעם יעזוב אותו. אני אוהבת את אמא שלי אבל אין לי כבר כוח לחוקים שלה יותר, של מה כן מה לא לעשות,מתי לחזור, אם מי לצאת, מה ללמוד. חלאס די נמאס לי לכן אני שואלת אתכם מה אתם חושבים לחזור או לא לחזור? אני מאמינה שהיה לי אומץ בכלל לכתוב את זה

GalBatz

New member
לחזור.

דברי איתה בקשר לדברים שמפריעים לך ותנסו להגיע לפשרה. את לא חייבת להשאר בבית לנצח אם לא טוב לך שם, אבל לעזוב בלי להגיד כלום ולנתק את הקשר זה לא הפתרון ואני בטוחה שזה כואב גם לך וגם לה במצב הזה.

לא נתקתי איתה את הקשר

אני כרגע בית ות'אמת ובכול אמת למרות שזאת אמא אני לא ממש רוצה להיות בית כול עוד אמא שלי לא מבניה שהיא כבר לא יכולה להגיד לי מה לעשות. אז כן טוב לי עכשיו להיות בית אבל זה עד הפעם הבאה שאחד מי אתנו תחטוף איזה קריזה ואז מה? אני צריכה את אמא שלי אבל לא יכולה כרגע להיות איתה תחת קורות גג אחד יותר מי שלושה ימים ברצף וגם זה בקושי

תחזרי.../images/Emo19.gif

תנסו להגיע לפשרה. אני יודעת שזה קשה, ואולי זה נראה לך בלתי אפשרי, אבל כדאי לנסות. והיא אמא שלך, ונשמע שהיא זקוקה לך.

למעלה