לחורשי רעתי, שלום.

ס ד

New member
לחורשי רעתי, שלום.

רק היום נכנסתי לאתר וראיתי את התקפות הנגד... חבל על הזמן. כל הכבוד. עכשיו אני מפורסם ואולי גם עשיר בפוטנציה... למיעוט ש'הגן' עלי אני מודה ומתוודא שאינני מכיר אותו. ראיתי גם הוכחה למוטיב הזה שיש לעדת אנשים קטנים ורעים ולבעל החיים שקוראים אותו צבוע. כל אחד בניפרד שפן עלוב נפש כמו הסהרורי והמרפסון שידע לאיים ועדיין מסתיר את זהותו. יכול מאוד להיות שאחד או יותר מכם מוכר לי ואני חולף על פניו לפעמים. אך היו רגועים, תמורת כאלף ש"ח בלבד ניתן לעלות על עקבותיו של כל מסתתר באתר... אדון אושה ישמע בקרוב מהיועץ המשפטי לממשלה. חלק מהדברים העתקתי. לא זוכר מתי הייתי במכולת בגני יער, כך שהקלטה שלי באמת תהיה מעניינת. אגב, אני אומר את דבריי כפי שאתם יודעים ללא כחל וסרק ואינני מסתתר אחרי שמות כגון מרפסת או סגן. אשמח מאוד לקבל גיליון של הרקובון שישי בעיר כדי שאוכל להגיב ולפעול. לא הגבתי כי לא הייתי בפורום. על זה לא יכולתם לחשוב מרפסון וסהרורי עלובים? בשלב זה אינני מגיב לדברים החמורים אלא לאחר שאראה את הגיליון. אני מבטיח לכם שחסרים לי 500 השקלים שקיבלתי עבור כל מאמר ברקובון שישי בעיר בבעלותו של בעל המכבסה מר דבשה. אגב מעולם לא הבנתי את הקשר בין האיש המשכיל הזה לבין העיתון. לכול החכמולוגים שחושבים שמצאו שלל רב והנה יש בידיהם 'חומר' נכונה הפתעה כפי שקוראת תמיד בנסיבות כאלה. עד אז יום שבת שלום.

לסבג שלום

יעצו לי לא לענות ולרדת לרמה שלך אבל בכול זאת אני ישיב לך 1 מעולם לא קיבלת כסף בעבור כתיבתך אצלי בשישי בעיר 2. לפחות פעמיים היתחננתה לכתוב אצלי ולא הסכמתי כי פשוט אתה כלום!! אף אחד לא קרא את מה שכתבתה בפעמים הקודמות 3. אני לא יודע מה התואר ההקדמי שלך, שאתה מלגלג על המכבסה שלי. אני בטוח שהייתה מת שיהיה לך את המכבסה שלי, את העיתון שלי, ואת השכל שלי. לך מה שיש זה לעבור ממקומון למקומון, שיתנו לך לכתוב אף אחד כבר לא נותן לך .ואני גם בטוח שאוטוטו יזרקו אותך גם מהפורום הזה. 4. אתה אדם קנאי לכן אתה תוקף את כל הסובבים אותך אתה אדם מאוד מתוסבך אם הראש שלך 5.אבל אם אתה בכול זאת רוצה להיות מפורסם, אני מבטיח לך שאני יעשה אותך הכי מפורסם בלוד. 6. אחרון אם אתה רוצה להיות עשיר ולתבוע אותי אני כותב כאן בפירוש אתה אדם שקרן וסכסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הודעה בנושא דבשה או סבג

מרגע זה תמחק מידית מהפורום . לידעת הגולשים בפורום מס' הודעות כבר נמחקו אני מבקש את מלחמת העולמות הזה בנושא דבשה וסבג תעבירו את זה למערכת המסרים או בכל מקום אחר לא כאן שבוע טוב גיא

usa2003

New member
מעט מידי מאוחר מידי .

מעניין מה היו אומרים בכיבוי אש אם היית מגיע לאחר שהאש כילתה את הכל ? מחיקה חייבת להתבצע בזמן אמת!!!

lj101

New member
ואם זה היה מהר מדי אז היו אומרים

שיש דיקטטורה, נכון ?. היה כאן עניין אישי בין שני אנשים וכשלא נרגע העניין, הבוס התערב.

usa2003 על תערבב את העבודה שלי

עם הפורום !!!! אתה מנסה לפתוח איתי ויכוח ??? לא כדאי לך .

ממשיכים לשחק בקקה בפרהסיה../images/Emo70.gif

אולי תתבגרו קצת ותתחילו להוות דוגמא לצעירים?

למעלה