לחוצה

מיכליכס

New member
לחוצה

שלום לכל הבנות רציתי לשאול שאלה:אני כחולת אנדומטריאוזיס עושה בדיקות דם כל כמה חודשים ובודקת את ה CA-125 רציתי לדעת אם גם אתם?ואם 70 זה נורמאלי לאחר הפרייה תודה רבה ושנהיה בריאות כולםםםםםםםםםםםםם

בוקר טוב

אני עושה בדיקות דם לעיתים מאוד רחוקות (פחד ממחטים) מצרפת את כל מה שחושבת שירצו או שאני ארצה לדעת ועושה לגבי המרקר לאחר הפרייה - לא יודעת לתת תשובה נחכה לאחרות שבת שלום

ר ו מ י ה

New member
אני עשיתי את בדיקת הדם פעמיים

בלבד משום שקשה ללמוד ממנה יותר מידי. 70 זה לא נורמלי ( הנורמלי הוא עד 35 יח'), אך בהיותך מאובחנת כחולת אנדומטריוזיס התוצאה אשר חורגת מהנורמה אינה חריגה. יש כאן נשים שקיבלו תוצאות של מעל ל-800 יחידות ללא קשר לטיפולים.

boli bilboli

New member
בדיקת דם CA-125 ../images/Emo101.gif

אני ביצעתי את הבדיקה שלוש פעמים. בפעם הראשונה (באוגוסט) היא היתה תקינה- 26. בפעם השנייה (אוקטובר) היא היתה 120, ובפעם השלישית (ינואר) היא עלתה ל-154. ובגלל זה גם הוחלט על ניתוח. הבנתי שהגבולות של האנדו' הם בין 120-180. האם זה נכון?

panda321

New member
ההנחה לגבי גבולות האנדו שגויה

אין גבולות לתוצאות הבדיקה במקרה של אנדומטריוזיס - היא יכולה לצאת תקינה ויכולה גם לצאת גבוהה בהרבה מ 180. מעל 25 או 30 (לא זוכרת בדיוק) זה כבר מעיד על בעיה.

מיכליכס

New member
מסרטן אולא??????????????????

הייי ותודה לכל מי שענתה לי שאלה נוספת יש לי אני לאחר מחלת הסרטן והתחלתי טיפולים אך אתמול האונקולוג אמר שלא כל כך כדאי לי להמשיך עם ההורמונים כי כנראה זה יכול להעיר את המחלה חס ושלום וכדאי לי אולי לחשוב על אימוץ אם זה לא ילך עוד פעם או פעמיים מה דעתכן?אני מפוחדת ומבולבלת נורא.

ר ו מ י ה

New member
חסר סימן שאלה אחד ../images/Emo8.gif

בנושא זה הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופאים ואם אינך סומכת על דעתו של רופאך גשי לחוו"ד נוספת אצל רופא בעל שם. הדעה שלנו, לדעתי ,לא כ"כ רלוונטית בנושא כה משמעותי

מסכימה עם רומיה

ממליצה להתייעץ עם פרופ' גלעד בן ברוך או דר' יעקב קורח מהמחלקה לגינקולוגיה - אונקולוגית בתה"ש טלפונים: 03-5303157, 5302786- 03, 03-5302792, 03-5302932

זה לא סוד שההרומונים לא מועילים

אבל החלטה בנושא ששאלת את צריכה לקבל בעצמך ולהיות שלמה איתה. זה ממש לא משנה מה אנחנו חושבות. יש כאן בינינו בין היתר אימהות מאמצות
תוכלי בקלות להבין שהן אימהות ככל האימהות ואת יכולה גם להיכנס לפורום אימוץ המקסים. יש שם אנשים נפלאים. בהצלחה

למעלה