לחוצה

nam a

New member
לחוצה

אני לומדת נהיגה כבר המוווון זמן... (60 שיעורים) וזה כי היו המון הפסקות ואילוצים ונמרח לי הכל... לפני חודש וחצי היה לי טסט ראשון שנכשלתי בו ( מאוד לא בצדק אבל נחליק על זה) וחיכיתי המון זמן לעוד טסט כי היו הרבה אנשים שהיו בתור לפניי. בקיצור ביום רביעי הבא יש לי טסט ב-7:30 בבוקר (!!!!!!) במשך כל התקופה בין שני הטסטים עזשיתי רק שני שיעורים ויהיה לי עוד אחד או שניים עד הטסט כי כבר חשבתי שזה מיותר וכבר נגמר הכסף. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אתם חושבים שיפגע בי זה שלא עשיתי שיעורים? לנהוג לא שכחתי כמובן אבל הדיוק והחדות...קצת מודאגת 2) מה אני אמורה לעשות עם השעה הבעייתית הזאת? איך מתמודדים..מתארגנים? 3) כמה בדיוק עולה טסט? תודה לעונים

חבל על הכסף

60 שיעורים עם הפסקות זה פשוט לתת כסף חינם למורה שלך אם אתה עושה מלא הפסקות בין שיעור לשיעור תקחי שיעורים לפני הטסט..שלא תבואי לטסט ותשכחי כל מיני חוקים אתה יכולה לנסוע עם ההורים לאיזה מקום ולהתאמן שם בעצמך אם השעה באמת מפריעה לך תבטלי את הטסט תתני למישהו אחר ותחכי לשעה נוחה יותר אני למשל קיבלתי טסט ביום שני ב12 זה לא ממש היה נוח העברתי ויום אחרי הטסטר אמר לי יום שלישי ב2 (2 כולם בעבודה בדרך כלל) טסט עולה 350 (פחות או יותר) ואגרה 116

nam a

New member
אני גם חושבת שזה כבר לשרוף כסף...

קבעתי עוד שיעור לפני הטסט ואם אני ארגיש שאני חייבת עוד אחד אז אני אקבע...לא נראה לי שה-40 דקות האלה כבר יעזרו לי יותר מידי. בכל מקרה אין לי מה לעשות עם השעה כי אחרת אני אתצתרך לחכות עוד שבועיים עד לטסט הבא שגם הוא בשעה לא משהו-8 בבוקר...ככה שעדיף כבר עכשיו. השאלה היא איך להתארגן ולהתמודד עם השעה לצד הטוב ביותר. בקשר לטסט 300 או 250? אני חוששת שהמורה גונב אותי כי חלק אמרו לי שלקחו להם רק 300....

לי לוקחים 330 זה כי המורה הוריד לי

טיפה אבל 350 אני יודע שזה צריך לעלות בקשר ל40 דק' ה40 דק' האלה לא באים ללמד אותך משהו שאת לא יודעת לפני טסט אלא לתת לך עוד טיפה ביטחון בכביש , עוד שעות על הכביש לפני הטסט זה די חשוב אבל שמגיעים ל60 שיעורים עם הפסקות כל שבועיים זה בזבוז כסף בקשר לשעה פשוט נוסעת לאט יותר מסתכלת טוב טוב תזכרי שלטסט יש זמן מסויים שהטסטר חייב לעמוד בו , לך אין מה למהר אם התנועה עמוסה אם את תקועה בפקק 10 דק' זה 10 דק' שירדו לך מהטסט לעשות טעיות..לפעמיים זה טוב לפעמיים זה רע ומלחיץ מכל דבר תוצאי תדברים הטובים ותעברי

למעלה