לחוצה

Glossy2

New member
לחוצה

לפני 3 ימים הבת שלי, בת 7 הלכה לישון וממש לפני שנרדמה חטפה התקף. זה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה וזה היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי. היא לא יכלה לדבר, צד שמאל של הפנים שלה רעד ונזל לה רוק. אני ובעלי נכנסנו להיסטריה והזמנו אמבולנס שלקח אותנו לביהח שם שיחררו אותנו עם הפנייה להמשך טיפול עם רופא המשפחה. יש לציין שלאחר שתי דקות ההתקף נפסק וביתי חזרה לת יפקוד מלא וגם יכלה לספר כל מה שקרה במהלך ההתקף. מאז זה קרה גם אתמול והיום ואני ממש בחרדה. הפעם ההתקפים היו ממש קצרים, כ-15 שניות והיא חזרה שוב לתפקוד מלא. זה קורה רק כשהיא הולכת לישון והרופאים חושבים שזו אפילפסית ילדים ואנו ממתינים ל-EEG. האם יכול להיות שהחרדה שגרמנו לה בהתקף הראשון מחזירה עכשיו כל לילה את ההתקפים או שכשאשר מתגלה אפילפסיה היא תוקפת במלוא תפארתה? האם יש סיכוי שהנתק פים יתרחשו גם ביום? אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך לעזור לבת שלי.

עדידי127

New member
עם כל הקושי שבדבר - להשאר רגועה

רופאי משפחה לא יודעים לטפל באפילפסיה מספיק טוב. תפנו לאפילפטולוג שימשיך את הטיפול והמעקב. תנו לה הרבה חום ואהבה כי לא קל להתמודד עם ההתקפים.

happyלפסיה

New member
אני אמנם לא אמא לילדה

וגם להגיד שאני זוכרת את מניפת סוגי האפילפסיה שיש גם לא יכולה..
אבל להגיד לך שאת לא לבד אני כן יכולה..
אבל כן יכולה להגיד לך שראיתי את הלחץ של ההורים והמשפחה שלי בנפילה הראשונה (אחרי שהתעוררתי והבנתי פחות או פחות מה קרה..) זה גורם לך להיות מחושב בכל צעד..
והיא עדיין ילדונת..צריך להיות עירניים שאין לי ספק שאם עכשיו מלאים בתשומת לב ופחד אבל אפשר להתמודד עם זה,ללמוד את זה יחד איתה,להכיר את זה,את ההשפעות שיש לזה עליה.
ונראה לי שזה קצת מוקדם להגיד מה ואיך בדיוק עד שלא תהיו בבדיקה איתה ותדעו יותר טוב מה ואיך וכמה..

מאחלת לה המון בריאות ולכם..רוגע..

הרבה בריאות ושבת נעימה

ליהי

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה

אפשר להבין את הלחץ ןבפרט כשרואים את ההתקף בפעם הראשונה.
את יכולה לעזור לבת שלך בזה שתקחי אותה לרופא מומחה לאפילפסיה. יש רשימה של מומחים כאלה בראש הדף.
לא הלחץ שלך הוא שגרם להתקף השני בזה את יכולה להיות בטוחה

Glossy2

New member
תודה רבה לכן

סליחה שרק עכשיו יצא לי לענות אבל עבר עלינו שבוע מטורף. בינתיים היו לה עוד התקפים כשאר כל התקף הוא רק בזמן ההרדמות. ההתקפים מאוד קלים ואתמול היא אפילו קמה מהמיטה ובאה אלי תוך כדי התקף. הרופא שלי קיבל את התוצאות ואמר שהתוצאות מראות שמשהו לא בסדר אך לא ידע להגיד מה ההשלכות וקבע לנו תור עם נוירולוג. היה לנו ברור שהEEG יצביע על בעייה אבל אנחנו מאוד מקווים שזה משהו פתיר. הוא גם אמר שנצתרך לעשות סיטי או אמר איי ולא ברור לי למה כי בכל מקום באינטרנט כתוב שאם התוצאות מראות בודאות שזו אפילפסיה אז אין צורך לעשות בדיקות נוספות. כנראה שאצטרך לקצוץ ציפורניים עד יום חמישי.

הריאות לכולם!!

דובי1401

New member
שיהיה המון הצלחה

מה שכן אל תילחצי.... זה לא משהו שאי אפשר לטפל בו, גם אם זה יהיה עם כדורים אפשר יהיה לשלוט בע ״ה בהתקפים והיא תחזור לשגרה ותתאזן

דובי1401

New member
שיהיה המון הצלחה

מה שכן אל תילחצי.... זה לא משהו שאי אפשר לטפל בו, גם אם זה יהיה עם כדורים אפשר יהיה לשלוט בע ״ה בהתקפים והיא תחזור לשגרה ותתאזן

למעלה