לחוצה!!!!!!

ben922

New member
לחוצה!!!!!!

אני כלכך לחוצה וזה לא טוב!!! בני בטירונות קרבית וקשה לו מאוד מאוד ואני לא יודעת מה לומר לו!!! אשמח לעצה תודההההההה

עפרה ד

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

לאן התגייס? ולומר שהקושי טבעי, ושאת סומכת עליו שהתמודד, לשלוח sms מעודד שיחכה לו כשיפתח את הטלפון. ואת, תבואי לכאן

ההתחיילות תמיד קשה

וברוב החיילות המפקדים עם יד על הדופק. לאן התגייס, לפני כמה זמן. תני יותר פרטים, נעזור לך בטכלס.

משתפרת

New member
מאד קשה בהתחלה

המסגרת הלוחצת, עמידה בלו"ז, משמעת קשוחה, קושי גופני-פיזי. אז מהר מאד לומדים להסתגל למסגרת, הזריזות מתפתחת ועומדים בזמנים, ותוך זמן קצר מתפתחים שרירים והכושר עולה. עוד חודש-חודשיים תגלו שהגוף שלו נראה הרבה יותר חסון. טירונות בכלל איננה משחק, טירונות קרבית היא עומס רציני. תהיי בטוחה שהשקיעו מחקרים רבים כדי לבנות סולם מאמצים שחיילים יוכלו לעמוד בו ולחזק את עצמם. ובכלל לא הזכרנו את החברות האמיצה שמתפתחת בין החיילים במהירות רבה, ובשביל החברים עושים הרבה, ועם החברים פתאום אפשר לעשות דברים שנראו ממש בלתי אפשריים קודם לכן. אמרי לבנך שיחזיק מעמד ותבטיחי לו שיהיה לו פחות קשה בהמשך.

סמדר בנ

New member
שלום לחוצה

באמת לא טוב שאת לחוצה, ואני מקווה שלבן את לא משדרת את הלחץ הזה. תעודדי אותו שקשה להסתגל, שזו מסגרת חדשה ועוד כל מיני דברים שאמהות יודעות להגיד. מתי הבן התגייס?

../images/Emo39.gif

אני נמצאת ממש במצבך!!! אתמול היה קשה במיוחד כי הילד התייבש! זה כמו לקבל אישור על כל החששות והמערבולות בבטן. אני אפילו אומר כאן משהו מאד מאד אישי וכנה (לא אכפת לי כי כולן כאן מקסימות!!!!) ! אני מרגישה קצת חוסר אחריות ששלחתי אותו ככה לצבא בלי שום הכנה של כושר וכדומה..... לכיתה א' לדוגמה שלחתי אותו כל כך כל כך מוכן!..... אבל עם לפיסטוק בשיחות טל' אני על "חזית" קבועה של: כיפק היי!!!! רק מילים חמות! הרבה גאווה! חיבוקים! המון התעניינות האופן כללי על הכל וקצת פחות ספציפית בקושי.אני כל הזמן בוכה אבל אין לו מושג!!!! כן אמא של חייל זה תפקיד קשה!!! תתחזקי ותחזקי אותו כל הזמן. אני כל בוקר כותבת לו ... ומסיימת ב- צעד צעד שלב שלב.

קרוסלה

New member
לא מאמינה שאני אומרת את זה

(כי לפני שנתיים הייתי בדיוק במצבך)... אבל מכל הקשיים הללו יוצא גם משהו טוב, משהו שכנראה אי אפשר ללמוד בדרך אחרת. בסוף התהליך תקבלי מישהו אחר, כזה שיודע להתמודד עם קשיים (כי הם מחכים להם גם אחר כך, את יודעת...), כזה שיודע להסתדר עם מה שיש, שיודע להעריך וכו' וכו'. גם אני השתניתי בכל מה שקשור אליו, כי בשליו מסוגל ראיתי שהדאגה שלי מקשה עלי את התפקוד, ויש לי עוד ילדים בבית. לשמחתי למדתי לשלוט גם בדאגות (נו טוב, למעט כשחטף היפותרמיה בחורף, או כשנפצע לפני כשנה). חוץ מזה שלמדתי שאחרי הקיטורים בטלפון (אולי כי הם יודעים שאת זה אנחנו רוצות לשמוע), הם הולכים לצחוק עם החבר'ה ואנחנו הולכות לישון עם המועקה. כמו אצלו, גם הפז"ם אצלך יפתור את הבעיות

שויו

New member
בן, ברוכה הבאה לפה

כתבו לך כ"כ יפה לפני... ההתחלה לא קלה , קשה.. ההסתגלות למצב הצבירה החדש לוקחת זמן. גם לו, גם לך. הזדהתי מאד עם מה שכתבת אמא של פיסטוק. זכרי תמיד את המשפט האחרון של קרוסלה באשר לקיטורים שלהם... הוא כ"כ נכון. וחשוב לזכור את זה.. הישארי פה, נקל עליך את ההתמודדות. בהצלחה

קרוסלה

New member
אין לי מושג מה כתבתי במשפט השלישי../images/Emo163.gif

אבל הכוונה היתה ברורה אני מקוה - שלא היתה לי ברירה אלא ללמוד לחיות עם הדאגה מבלי שתשבש את החיים.

אםפי7

New member
בן 922 ברוכה הבאה

922 זה גילך או מספר ילדיך? כל ההתחלות קשות, גם לנו וגם להם, אבל כתבו כאן כל כך נכון, מתוך הקושי צומח ילד חדש ילד שלומד להתמודד ומקבל תצפית חדשה על החיים. ורק שתדעי שאת מאוד נורמאלית, כולנו בכינו בהתחלה, ולא ישנו בלילה (אני גם היום לא ישנה כי השריונר שלי מתקשר בין 2-4 בבוקר), ולמדנו שאחרי שפרקו את המועקה אצלנו קל להם לצחוק עם החברים, ושלפעמים בתוך כל הצבא הזה הם רוצים להרגיש שמישהו דואג להם ואוהב אותם ומעבירים לנו בזרם טלפוני את הדאגה והקושי. ואת תעודדי אותו ותגידי לו שאת יודעת שהוא מסוגל לעמוד במטלות ותבואי להתבכיין כאן, ואנחנו נלמד אותך לדבר בשפה שלנו ולספור בשיטה שלנו ויש קפה ועוגות, אז שיהיה בהצלחה.

לחוצה שלום - הגעת למקום ממש טוב.

הגעתי לכאן בתחילת השבוע וממש מרגישה שמצאתי בית חם ואוהב. אל תהססי להשמע דואגת מידי, או פוחדת מידי, או טיפשית מידי (מוזמנת לקרוא את הפוסטים שלי). יש כאן מעגל של נשים חמות, חכמות ומצחיקות והכי חשוב... ותיקות יותר מאיתנו במקום הזה שנקרא צבא. מקווה שתחזרי. זה מקום ממש טוב.

ben922

New member
פחות לחוצה!

אחרי שבוע קשה מאוד בטירונות בני המפונק מסתדר יפה ומרוצה מאוד!!!! אני אעדכן אבל נראה שהוא יהיה בסדר!!! תודה על התמיכה

למעלה