לחוצה

to bee

New member
לחוצה ../images/Emo4.gif

אז... מחר אני נוסעת לסמינר הכנה של הפרוייקט קייצות באשקלון, הייתי אמורה לבוא עם עוד שתי בנות מהקן שלי אבל הן מגיעות רק ביום שישי, לא הייתי בחיים שלי באשקלון, לא הייתי בשום דבר של השמוצ כי בעקרון אני לא בתנועה, אני לא אדע לאן ללכת ומה לעשות ואני אהיה בודדה והחיים שלי יהיו בזבל. אוף!.. אני לא יודעת מה אני יעשה..

פורה

New member
אם את לא בתנועה כלכך אז...

תני לי הגיד לך משהו עלל שמוצניקים- הם פשוט אחלה של לאנשים!!!!! יהיה לך הכי כיף באשקלון, תרגישי בהתחלה קצת לחוצה ותראי, באופן מפתיע שכולם מרגישים ככה, ובמיוחד אחרי שתגידי שבאת לבד כולם יסתכלו עלייך כאילו את איזה גור עזוב ברחוב ולא ישאירו אתך לבד ויאהבו אותך.. אז באמת שאין לך מה להיות לחוצה... (אומרת זאת שיש לה 12 אנשים בקבוצה ולמרות זאת הייתה מלא פעמים לבד בדברים של התנועה)

jast

New member
חח זה בסיידר...

תגיעי לתחנה מרכזית, תתקשרי למי שאחראי על זה ותשאלי אותו איזה קו מגיע לקן:] מאיפה את מגיעה, אגב?

אוי מתוקה!

דווקא אני חושבת שבגלל שתהיי לבד את ממש תתחברי לאנשים, חוצמזה אשקלון זו עיר חביבה,אני בטוחה שיכירו לכם אותה.. גם אנשים מהתנועה הם נורא נחמדים ואפשר להתחבר.. אני בטוחה שיהיה בסדר ושזו תהיה חויה מעשירה בבשבילך. מאיפה את?

to bee

New member
../images/Emo13.gif מגדרה

חח תודה על התמיכה
.. עשיתם לי הרגשה קצת יותר טובה ו... אני מניחה שיהיה בסדר בסופו של דבר.. ואנחנו נפגשים בתחנה המרכזית אז אני לא אצטרך קו פנימי..

דרך איזה קן את יוצאת?../images/Emo12.gif

ואל תדאגי, שמו"צניקים הם לרוב אנשים ממש טובים. ובאשקלון יהיו צפיתניקים, אאל"ט, אז בכלל כיף לך:)

D:

מה? את הולכת כלכך כלכך להנות!! את בשניה מכירה חברים!! שמוצניקים זה עם מאוד חברותי D: תהני!!!! ואל תחשבי על זה תכנסי בחיוך!

gloom

New member
גברת

לפי מה שהבנתי אתם הולכים לגור בקומונה שלנו לעתיד אז... תשאירי הפתעות =]!!! קייצות זה באמת אחד מהכי אדירים שיכול להיות, ואני בטוח שההכנה תהייה ממש מגניבה. תהני!!! [אה, ותגייסי חניכים, זה חשוב!]

למעלה