לחוצה מידי

zabcde

New member
לחוצה מידי

לפני שנה וחצי עשיתי מלא שיעורים ושתי טסטים בהם נכלשתי.. נשארו לי עוד כחודשיים לתוקף התאוריה אז חזרתי ללמוד ואני לא יודת מה קרה לי נהייתיממש לחוצה אני יוצאת מכל שיעור ממש מזיעה... ואני בקושי מצליחה להקשיב למה שהוא אומר... פעם בשיעורים הייתי סבבה והתנהגתי ככה רק בטסטים אבל עכשיו מכל שיעור אני ממש לחוצה הרגליים רצת רועדותצ לפני ואני מחזיקה את ההגה כל כך חזק שהוא בקושי מצליח להזיז לי אם צריך.. יש לכם רעיון מה קרה לי??? או מה לעשות?? אני מרגישה שאני בחיים לא אקבל רישיון

jazzistco

New member
תחפשי

זיון טוב שירגיע אותך...

adidas88

New member
זה לא התשובות....אל תתייחסי

אין לי כ"כ מה להגיד לך.... תחכי לתוגבות אחרות ונורמליות
אבל שיהיה בהצלחה!

jazzistco

New member
מה לא נורמאלי בתשובה הזו ? ../images/Emo10.gif

פעם קראתי פה מישהו שנתן תשובה כזאת, וקיבלו את זה בסבבה...

מתן1002

New member
נו באמת

מסכנה היא כולה לחוצה וככה אתה עונה לה? אם אין לך מה להגיב פשוט תשתוק!

Marble Arch

New member
מה כ"כ נורא בזה?

דווקא יכול לרענן אותה, אחרי תקופה של שנה וחצי שהיא לא נהגה. אני יכולה להבין שזה מלחיץ שיש רק חודשיים לתוקף של התיאוריה, אבל עד כדי כך שהרגליים שלה רועדות כל השיעור והיא מזיעה?? כנראה שהלחץ נמצא הרבה יותר עמוק מזה.

zabcde

New member
זהו נראה לי שאני לא לחוצה מהתאוריה

כמו שאני לחוצה מהנהיגה עצמה.. יש לי קטע כזה שאני מלחיצה את עצמי... איך אני יכולה להירגע?? וגם לכולם כבר יש רישיון יותר משנה רק אני עוד מחפשת כסף לשלם על שיעורים זה מעצבן....

Marble Arch

New member
לנסות להבין למה את כ"כ נלחצת..

מה יש בנהיגה שכ"כ מפחיד אותך? בסכ"ה הכביש הוא מקום מפחיד והנהיגה עצמה היא סיטואציה די מלחיצה, ככה שאני יכולה להבין אותך. ובכל זאת- אני חושבת שאם הפחד שלך הוא כ"כ גדול שהוא מקשה עליך לתפקד (למשל: לנהוג בשיעורים), כדאי לטפל בו, לפני שאת ניגשת לטיפול בעניינים הבירוקרטיים, שהם אולי מעצבנים אבל בסכ"ה די שוליים. וזה שלכולם יש רשיון רק יותר משנה זה בכלל לא רלוונטי, את מנסה להוציא רשיון רק כדי להיות כמו כולם?

zabcde

New member
לא להיותכמו כולם אבל אני רוצה לצאת

כבר לבד ולא להיות תלויה באמא!!!

100vardit

New member
שיהיה לך בהצלחה!!../images/Emo140.gif

תנסי קצת להירגע.אני לא יודעת.אין לי איך לעודד כל כך-כי אני מיואשת בעצמי.גם לי קרה שהייתי בלחץ שחזרתי לנהוג אחרי איזה טסט-אין מה לעשות -צריך לעבור את זה.נקווה שבקרוב!!! בכל אופן-אני מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה!

למעלה