לחוצה מדי

Crema86

New member
לחוצה מדי

שלום לכם..
אני בקרוב בת 29 אבל מרגישה הרבה פחות נפשית והתנהגותית וגם פיזית נראית צעירה בת 22 בערך..
עד היום לא הייתה לי אהבה הדדית
היה לי רק חבר אחד חודשיים בערך אותו הכרתי דרך שידוך.
הוא נראה סבבה והתלהב ממני .אז לפני שנתיים התלהבתי מזה שסוף סוף יש מישהו שמתעניין בי לקשר רציני שהחלטתי לתת לו צאנס בלי לפסול אותו למרות שלא נמשכתי אליו ולא יכלתי לדמיין עתיד איתו.
שנינו היינו כביכול מתאימים שקטים אבל דווקה השקט הזה וחוסר תקשורת הפריע לי עד מאוד..
בנוסף הבחור חשק בי ואני מה זה לא והחלטתי אחרי חודשיים לסיים את הקשר..
אמרתי לעצמי לא עוד אינני מעוניינת להתפשר על מישהו

חוץ מהבחור הזה היו לי תמיד הדלקויות חזקות מהצד שלי..
כל מי שנדלקתי עליו למשך חודשים על גבי שנים (בלי שיקרה משהו ביננו) לא הסתכל לכייון שלי בכלל
נפגעתי מ2 בנים רגשית בעיקר.
באתי נתתי את הלב שלי על המגש ואז הם התרחקו אחרי שקיבלו את שלהם (ולא ישר כמובן)
אני כבר שנה בלי שום קשר וגם מהבחור האחרון פיתחתי חוסר אמון וחוסר רצון גם להכיר
כולם בהתחלה נחמדים והכל אבל אין זה מבטיח לי זוגיות עם אהבה

לפני חודש בערך במקום עבודתי נשלחתי לעבוד במחלקה אחרת שממש לא רציתי.
קיטרתי והייתי בורחת לקופות בחזרה ..הייתי נותנת להם להרגיש שאני לא מתאימה
אחרי כמה פעמים יצא לי לעבוד עם אחד העובדים אחד על אחד לבד..
זה היה בחור יפה תואר (בעייני) שראיתי ליד הלוקרים מלפני חודשיים .
הסתכלתי עליו כשהוא מדבר עם עובד אחר ואמרתי אין מצב שהייתי מתחילה עם אחד שכזה..כי אני לא יפתח שיחה עם זר
ומי היה מאמין הוא ואני עבדנו ביחד ואז הוא ניסה לדובב אותי לדבר
אמר לי שאני שקטה מדי שלא מדברת ואני אמרתי לו שבאופן כללי אני אחת שכזאת (התכוונתי לכך שאני לא אשת שיחה ) וחוץ מזה בגלל שבתת מודע הייתי מעוניינת בו בלי שהייתי מודעת לכך זה גרם לי לשתוק ולהיות נבוכה קצת..
פתאום הגיעה קופאית אחרת לעבוד איתנו ואז ממש נפתחתי איתה ואני לא מצליחה להתחבר לכולם.
שאלתי אותה איך אם צריכים עובדים בעבודה השנייה שלה בסופי שבוע ואז הבחור הזה נדחף לשיחה ואמר למה אני לא מבלה עם חבר שלי במקום לחפש לי עבודה. אמרתי אין לי חבר ואז הוא התחיל לזרוק לי רמזים על עצמו..
אמר שהוא בחור רציני וגרם לי להיות מוקסמת ממנו.
למרות שהוא נראה ממש טוב האישיות שלו מקסימה בעייני .
גם בשאר הפעמים הבודדים שעבדתי במחלקה שלו התחלתי ממש לאהוב להיות לידו .
מה שכן כבר לא שולחים אותי לשם כי עשיתי עליהם רושם רע כי הייתי בורחת באמצע המשמרת למחלקה שלי ועושה פרצופים של "אני בכוח פה" ואמרו לי כבר שם שאף אחד לא מחזיק אותי בכוח..וזאת שבדרך כלל שלחה אותי כבר ציינה בפעם אחרונה שגם אם אני ירצה לעבוד שם היא לא תשלח אותי ומי ששלח אותי בפעם האחרונה לפני חודש זה היה מישהו אחר שבדרך כלל זה לא תפקידו.
מאז יצא לי לחשוב עליו והבנתי שאני ממש דלוקה עליו ומשחזרת את הרגעים שעבדנו יחד ואיך היה יכול להיות נחמד אילו היינו ביחד.

אלא שעברו ימים ולא ידעתי איך לגשת אליו..
סיפרתי ל-2 בנות מעבודה וזה עבר מפה לאוזן והגיע לאוזניו..
יש לציין שכשעבדנו הוא בעצמו ביקש את מס הטלפון שלו אבל לא נתתי לו כי הייתי עם פלאפון זמני לא שלי ולא זכרתי את המספר בעל פה.
חוץ מזה הוא זרק לי הערה כשסיפרתי להם במאפית שעליתי 23 קג והוא אמר לי שיש לו רעיון בשבילי שיתן לי מוטיבציה ושאם אני מורידה את העודף משקל הוא יבקש את המספר..
לדעתי הוא כן יכול להיות בעניין שלי אבל לדעתי לטווח הקצר של הכרות כי הפחד שלי שזה יכשל
כי אני לא ממוצא רוסי, אני שחומת עור והוא בלונדיני עם עיניים כחולות.הוא בן 25 ואני זקנה
חוץ מזה אני עם עודף משקל וזה משגע אותי ואני מרגישה חסרת ערך ..הרבה בגדים לא עולים עליי והכל נראה ומרגיש עליי רע

סיפרתי לשתי בנות בעבודה שהוא מוצא חן בעייני וזה הגיע לאוזניו.
ראיתי בזה יתרון בהתחלה כי ככה יש לו הזדמנות להתקרב אלי ופותר אותי כביכול להתחיל איתו
אלא שמאז שנודע לי שהוא יודע הפכתי לבן אדם לחוץ מאוד , אני מפחדת להתמודד עם המצב של לדבר איתו
אני עוברת ליד המחלקה שלו ומתעלמת ממנו , מנסה לברוח מזה , מרגישה פרפרים בבטן, מרגישה מועקה , זיעה בכפות ידיי לפעמים . בא לי להיעלם מהשטח
הבנות האלה לא מבינות אותי ומציעות לי ללכת לדבר איתו וכבר אמרתי להם שאני ביישנית מאוד ובנוסף אני לא אשת שיחה..
כל פעם שאני כן עוברת וקולטת מבט שלו מרחוק אני ממשיכה ללכת כאילו כלום או להתעלם כאילו שראיתי אותו
ביום שישי האחרון החלטתי למצוא תירוץ כדי למסור לו משהו ואז לראות אם הוא מנסה להכיר אותי
מסרתי לו ובאתי ללכת..
הא לא חייך לרגע והיה רציני (כשהוא כן מחייך אין הוא כובש אותי )
ואז אחרי שבאתי להיעלם במרחק של כמה מטרים הוא שאל מרחוק למה אני אף פעם לא אומרת לו שלוםם מה המצבב מה קורה?"
אני הייתי כזה בשיא הלחץ וכמו תוקי חזרתי אחריו מה נשמע מה המצב ואז באתי ללכת משם..כל מה שרציתי זה להיות קלילה אבל משהו בי לא נתן לי
אחת הבנות שסיפרתי לה עליו ניגשה אליי ואמרה לי מה אני רצינית כאילו? שהבחור רצה לדבר איתי וברחתי לו
אבל הקטע שאני פחדתי שמישהו ממחלקה שלו יצוץ ואז בכלל אני ירגיש לא נעים
וגם על מה לדבר איתו כששנינו יודעים שאני רוצה אותו אבל לא נעים לפתוח את הנושא..

היום שוב ראיתי אותו מרחוק והוא קלט אותי מביטה בו ואז נעלמת.
היום שישבתי ליד הקופה שלי הוא עבר ליד במרחק של כמה מטרים נפנף לי עם היד לשלום ואז קרץ ליי עם חיוך..
הייתי המומה והשפלתי מבט. לא חייכתי לרגע ...
הייתכן שהוא רומז לי משהו?
היום הייתי יכולה לעבור ליד המחלקה שלו בערב שהוא עבד לבד אבל לא הצלחתי משהו בי חוסם אותי

אני ממש מעוניינת בו אבל כל הזמן רצות לי מחשבות שליליות כמו למשל שהוא יפה מדי בשבילי, שתראי איך את נראית ואיך הוא נראה ואת שמנה והוא רזה..
אני גם לא יודעת לבשל , אין לי רשיון נהיגה , אני לא לומדת או רוצה ללמו בזמן הקרוב
מה הסיכוי שזה יצליח לנו?
מתי תהיה לי אהבה אמיתית
למה אני לא מצליחה להשתחרר מחרדה ולהיות קלילה
יש לכם אולי רעיונות איך לפתח איתו שיחה?
האם עצם העובדה שהוא יודע שאני בעניין שלו במקום שזה יעזור לי זה יעשה את ההיפך ?
חברה שלי אומרת שאני משדרת לו "תתרחק ממני"
אני משדרת סימנים סותרים שמצד אחד הוא שומע אני בעניין ומצ שני אני בן אדם קר
אמרתי לה שאני מצפה ממנו שיחזר אחריי ואז היא אמרה חכי עוד כמה שנים ואז בגיל 35 תגיעי למסקנה כמה חבל שאני לא יוזמת
הקטע שאיו לי מושג מה איך לדבר איתו ועל מה..?
היא אמרה לי שהיום על מנת שיהיה לי חבר אני אמורה לגלות עניין בבחור ואם אני ישד לו קרירות במקום שזה ידליק אותו יותר זה יכבה והוא לא ינסה להתאמץ כי לא חסר בחורות..
אני מסכימה איתה ומצד שני אני נזכרת בתקופה של פעם שהייתי נואשת והיה אחד שממש הצעתי לו לצאת והוא דחה אותי
כי אני לא יודעת איך להתנהל במצבים כאלה
גם קשה לי להאמין שהוא יתאהב בי אי פעם
מישהי שאני מכירה אומרת גברים אוהבים קשות להשגה ועם ביטחון עצמי
כרגע אני מהצד משחקת אותה קשה להשגה כשבפועל אני נורא ביישנית ואין לי ביטחון עצמי
אז פשוט לוותר עליו ?
מרגישה עצובה

Kakashi

New member
וול..

אני מסכים עם זה שעדיף לנסות ולקבל דחיה (וזה *רק* המקרה הפחות טוב) מאשר לא לנסות ולאחר מכן להצטער שלא ניסית אפילו.
&nbsp
בנוגע למחשבות של "למה הוא ירצה אותי כי אין לי א' ב' ג'.." אני מזדהה עם המחשבות הללו, למרות שהדברים הספציפים שכתבת לא היו מפריעים לי אישית אם הייתה לי בת זוג כזו.
&nbsp
ובולשיט לגבי אוהבים קשות להשגה, הרבה גברים (וגם נשים) נמאס להם מהמשחקים האלה.. את רוצה משהו? תפעלי לכיוון הזה, את עלולה להיות מופתעת עד כמה להיות ישירה יכולה לעזור בקטע הזה.

Crema86

New member
מה להגיד לו כדי שהשיחה תפתח?

מישהו מעבודה שלי שלח אותי לעבוד במחלקה שלו ואני ישר הרגשתי לחץ בגוףף שחלילה לא יחשבו שאני זאת שזימנתי את עצמי..
באתי לחברה שלי שעובדת איתי כולי לחוצה ובאטרף
הגעתי אתמול לעבודה בלוק אחר ממה שאני רגילה לעבוד כי חברה שלי כל הזמן מעירה לי שאני מתלבשת כמו זקנה.
בעבודה צריך ללבוש חולצה לבנה ומקסימום מעל משהו שחור בלבד
אני תמיד שמה אותם 2 גינסים חרושים
אז החלטתי לקנות גופייה ומעל שמתי עליונית שחורה וטייץ..
שיצאתי מהבית הרגשתי כמו חיקוי של חברתי השמנמנה (מי שמדברת חחח)
הרגשתי לא אני בכלל כי אני אוהבת גינסים כי אני שמה בכיס את הפלאפון במקום לשבור את הראש איפה לשים אותו ושחלילה לא ילך לאיבוד.
הגעתי לעבודה מאופרת טיפ טופ רק כדי להיראות טוב אם הוא ילקלוט אותי לרגע אם אעבור ליד המאפית..לא תיארתי לעצמי שישלחו אותי לעבוד שם ודווקה בגלל שלא הרגשתי בנוח עם הלבוש והרגשתי רשמית כזאת אז עוד יותר נלחצתי
איך שחבר שלו ראה אותי במאפית כשאמרתי ששלחו אותיישר הוא חייך לחברו וזרק לו איזה מילה שלא שמעתי..
ואז שניהם שאלו אותי והוא במיוחד אם יש חג היום שאני לבושה ככה או אולי יש לי יום הולדת. שאל מה קרה למה אני מאופרת ואני לא מתאפרת אף פעם (זה לא מדוייק אבל שיהיה )
אני הייתי ממש לחוצה ..לא היה לי נעים שאני חשופה לכך שבעצם אני מתייפפת בשבילו ..
הוא שאל שוב אם יש לי יום הולדת ואמרתי יש לי חודש הבא ושאני יהיה בת 29
הוא שאל איזה תאריך והשאלה הזאת הייתה מוזרה לי אבל שיהיה
הייתי קרירה כזאת חשבתי כולם יודעים שם אז ניסיתי להיות מאופקת ולא לשדר כלום , להיות שקועה רק בעבודה.
אני יודעת שהעברתי רושם של סנובית . ראיתי בזווית של העין שהוא מביט בי פעם אחת אבל אני הרגשתי לחץ ולא הסתכלתי לכייון שלו..
אחרי זה הציפייה שלי הייתה שהנהה הוא ינסה לפתח איתי שיחה ויבקש שוב את מס הטלפון ומשם אני יפתח
אבל זה לא קרה בכלל להיפך הוא שמר על המרחק אפילו חברה שלי שעברה ליד המחלקה שלי אמרה שהיא רואה שהוא כאילו בכלוב רחוק ממני.
אני עבדתי עם 2 בנות אחרות שמסתבר ש2 בנות האחרות לא יודעות כלום מהסיפןר כי אחת חשבה אני נשואה בכלל ואז ששמעה שאני קווקזית בת 29 ולא נשואה אז הייתה בשוק כי אצלינו בעדה מתחתנים בגיל צעיר
מפה לשם הרגשתי לא קשורה ואפילו עבר לי בראש לברוח שוב לקופה שלי כמו שעשיתי עד היום אבל למרות שהוא לא התייחס אליי המשכתי לעבוד שם כל המשמרת.
חברה שלי אמרה בואי תחזרי לקופה כבר גם ככה הוא לא מתייחס אלייך אבל אמרתי לה לא משנה כבר אני יעבוד עד הסוף..
אחרי זה הוא הלך בשעה 2 וחצי הביתה ואני נשארתי עד 3
הגיעה המחליפה שלו שהיא זאת שסיפרה לו דרך מישהי אחרת שסיפרתי לה .
היא שאלה אותי בעצמה מה איתו והפעם לא הכחשתי עניתי לה שאני מאוד מתביישת ממנו ושהוא לא התייחס אלי כל המשמרת.
שאלתי אותה אם יש לו חברה והאם הוא לא בקטע שלי והיא אמרה לי שכרגע אין לו חברה ושהוא כן רוצה אותיי
אבל כל פעם אני בורחת לו שאם אני עוברת ליד המחלקה שלו אני אפילו לא מביטה לכייון שלו ושאני צריכה לפנות אליו.
אמרתי אני מאוד מצביישת והיא אמרה שהוא יודע מזה
היא ציינה שלא כולם יודעים שאני רוצה אותו והוא גם לא רא רוצה
שהוא רוצה לדבר איתי לבד אמרתי לה שזה בלתי אפשרי כי תמיד יהיו אנשים ליד היא אמרה נכון את צודקת..
אבל חוץ ממני יש לו עוד מישהי שעובדת בסביבה שרוצה אותו ככה היא אמרה לי..היא אמרה שאני נדלקתי עליו לפניה ושהיא אמרה לו את זה ושכדאי לי למהר לדבר איתו לפני שיהיה מאוחר
אבל אני מרגישה מוזר לפנות אליו ..היום אולי יהיה לי הזדמנות לפנות אליו אבל אני לא יודעת איך לגשת ולפתוח את הנושא.
להגיד שלום מה נשמע ואז להיות בול עץ זה לא מתאים ליי
לכן אני מעדיפה אולי להיות ישירה וזהו
להגיד שלום וזה ואז להגיד לו שניסיתי לדבר איתו לפני כן אבל התביישתי ושהוא מוצא חן בעייני ולשאול אם יש לו חברה להפיל עליו את התיק..
אני באמת אין לי סמול טוק
כי גם ככה אני לחוצה אז בכלל אני משותקת כמו אתמול
גם אני וגם הוא שמרנו מרחק אחד מהשניה
&nbsp
מצד אחד אני מתרגשת ומתה שיקרה כבר הקרבה של להרגיש בנוח לידו ויש התרגשות ברקע ורצון להתאהבות..
ומצד שני יש לי מלא פחדים , מלא מעצורים
הפחד של "אחרי שהוא ידבר איתך ויראה כמה שאת משעממת ושאי אפשר לפתח איתך שיחה אז הוא יחליט שזה לא מתאים לו"
שלא נדבר על כך שאני לא רגילה לביחד אלא ללבד
פתאום לפנות לו את הזמן כשאני וחברה שלי הפכנו "לזוג"
אנחנו כל היום אחת עם השניה..
זה הקטע של לתמרן ויש פחד שאני יעדיף את אחד מהם פעם אותו או אותה ואם אני יבחר בו הרי בסוף גם ככה אחרי זמן קצר זה לא יסתדר ואז חברה שלי תגיד לי את המשפט "את כמו כל החברות שלי שברגע שמופיע גבר הן משתנות"
אני רגילה להקדיש לה את כל היום שלי ובמיוחד בסופי השבוע
עכשיו אני ירצה לפתח איתו את הקשר שבטח לא יחזיק מעמד (מנסיון)
זה יהיה על חשבונה
וצד שני אם אני בוחרת בו אני מרגישה חברה מניאקית
כי רוב היציאות שלי עם חברה שלי זה או טיולים בקניון או ישיבות עם ידידים שלה המזדמנים שכל פעם היא מחליפה שמחפשים זיון-ממני הם יודעים שלא יקבלו כלום ולכן אני לא רצוייה בישיבות ולכן היא מכירה ידידים חדשים ותמיד אומרת לי את המשפט "את חייבת להשתנות את משדרת לכולם לא להתקרב אלייך ולשמור מרחק וחושבת שרוצים לאנוס אותך"
אמרתי לה סליחה אני לא באה לישיבות בשביל לחפש חבר
לא באה לא לנשיקות ולא לזיונים
אז חברה שלי אומרת שנשיקה זה כלום ואם הידידים שלה לא יקבלו אפילו את זה אז את מחוקה
למרות זאת אני ממשיכה לצאת איתה בשבילה ולא בשביל אף אחד אחר
אם יהיה לי חבר אני מפחדת לאבד אותה ואז שהוא יעזוב אותי החברה תתרחק ממני או תשפוט אותי
&nbsp

Kakashi

New member
נשמע כמו אופרת סבון

1. אם ידוע לך שהוא מעוניין בך ואת גם מעוניינת בו אז מה יש לחשוש? יש לך 2 ברירות: לא לעשות עם זה כלום ולהצטער אחר כך שלא ניסית *או* ללכת על זה (ובידיעה שהוא מעוניין!), הבחירה בידיך.
&nbsp
2. אז מה אם תתני פחות תשומת לב לחברה? בגללה לא יהיה לך בן זוג לעולם? אין מה לעשות.. ברגע שנכנס בן\בת זוג לחיים אז סדר העדיפויות משתנה, זה טבעי והגיוני.
עם זאת, זה לא אומר שלא תתראי איתה יותר.. פשוט המינון ירד.
&nbsp
בהצלחה

Crema86

New member
אין אני אבודההה

היום כזה התלבשתי יפה וזה ואז מישהי שסיפרתי לה שאני דלוקה עליו שאלה אותי מה היה לי היום בבוקר שאני לבושה כזה יפה...
חייכתי כזה חיוך ממזרי ואמרתי לה שמעכשיו זה יהיה כל הזמן כי אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי ..
לפתע היא כזה הסתכלה עליי בקטע שהיא מבינה למה אני רומזת לה ואז קלטתי את החבר שלו בסביבה עם הגב אולי שמע
&nbsp
אחרי זה בהפסקה הגדולה אמרתי אם הוא יעבוד לבד אני יעבור לידו ואסתכל אחייך לו בתקווה שהוא ינסה לדבר איתי..
הצצתי למאפית ממרחק של כמה מטרים פתאום עוד לפני שהספקתי להחזיר את הפנים קדימה פתאום הוא אומר לי "מה קורה"
אני קולטת אותו ויש מרגישה פאדיחההה
מנסה לדעת איפה אני קוברת את עצמי ובורחת משם כמה שיותר מהר עם תחושה לא טובה..
אחרי זה הלכתי לקנות משהו לאכול ועברתי ליד הקופה של חברה שלי
סיפרתי את הפדיחה ואמרתי שאני רוצה בסוף ההפסקה לקפוץ למים הקרים
היא אמרה לי "לא כדאי לך.."
שאלתי למה ואז היא תיארה לי את הבחורה מלפני שבוע שהיא והוא יצאו ביחד להפסקה וחזרו ממנה ביחד
היא סיפרה לי שהיא הסתובבה ואז ראתה אותם מדברים ברוסית וצוחקים ואז הוא מסר לה נשיקה באוויר והיא מסרה לו בחזרה והם נראו קרובים..
נכנסתי לאטרף
אמרתי לעצמי יאללה איזה מזל נאחס יש לי
כשחזרתי לקופה שלי הבחורה שהחליפה אותי להפסקה שאלה מה יש לי והיא יודעת מהסיפור
אמרתי לה מה שחברה שלי סיפרה לי על הקופאית והיא אמרה שהיא תדבר איתה אבל בלי קשר אליה אני לא מתייחסת אליו בכלל ובנים מתים על יחסס
אחרי שהיא דיברה איתה. היא שאלה אם הם ביחד והיא ענתה לה שהם ידידים ואז היא שאלה עכשיו ברצינות כי יש פה מישהי שמאוד מאוד רוצה אותו..אז היא הראתה לה טבעת נישואין
אחרי זה גם חברה שלי ניגשה אליה עם השאלה אם יש חה חבר והיא אמרה שהיא נשואה ושהוא בכלל לא הטעם.
אז בשביל מה לשלוח נשיקות באוויר ואולי הוא עושה את זה עם כולן
מפקיע לי מאוד שהוא לא מחזר אחריי
אני יודעת שאני חייבת להראות לו יחס אבל מצד אחד אני מאוד רוצה אותו ומצד שניי אני קשה לי להאמין שזה יצליח לנו
אני מרגישה לא מספיק יפה בשבילו, אני לא רוסיה, אני לא חברמנית,אני לא עושה עם החיים שליי כלום
אני אפילו לא אדע לבשל לו
אז מה אני שווה?

גם אם אנסה להתקרב אליו אני ירגיש בושה ואהיה קפואה
בטח כבר ירד לו ממני באמת
כי הוא יודע שאני חולה עליו אז אין לו הצורך להתאמץ ומצד שני אני לא מראה לו שום יחס אז אני כאילו משחקת איתו משחקים

למעלה