לחוצה מבואסת משתגעת

• פותח הנושא prule
  • פורסם בתאריך

prule

New member
לחוצה מבואסת משתגעת

שבוע אחרי החזרת בלסטוציסטים.
כמובן שלא יכולתי בלי.....בדיקה ביתית שיצאה כמובןןןןן שלילית..
אז ברור זה לא אומר כלום או שזה כן אומר ...
דבר אחד שמשמח אותי זה שהתמיכה עובדת, חודש שעבר הייתי עם דופסטון, ושבוע אחרי החזרה ( גם בלסטוציסט) כבר היה נסיון של המחזור לבוא...
עכשיו מרגישה שהמחזור עוד לא הגיע ( לא רק בבדיקות בשירותים, אלא גם בתחושה בבטן)..
מצד שני התמיכה הזאת מבלבלת אותע ונותנת לי תקוות אולי שווה...וזה הכי ישבור אותי...
אני מתחילה להרגיש שהמסע הזה מתחיל לעייף אותי , שההמתנות האלו, זה יותר קשה מהזריקות עצמן...

שירלי 666

New member
תחזיקי מעמד ...

בדיקה שלילית בשלב הזה לא אומרת כלום...
אצלי יום לפני הבטא החיובית הבדיקה הביתית יצאה שלילית... :)
סבלנות :)
מחזיקה אצבעות

כמות המקרים פה שבדיקה ביתית פיספסה

בפרט כל כך מוקדם.. היא גבוהה..
&nbsp
גם אצלי.. באחת ההחזרות עשיתי בבוקר הבטא בדיקה ביתית שרגישה כביכול מבטא 20 (מהבדיקות היותר יקרות). היה שלילי. תוצאת בדיקת דם מאותו יום בטא מעל 70... אכ ההכפםות לא היו תקינות, אך בדיקה ביתית לא חוזה עתידות..
במקרה אחר, אחרי הפלה נתבקשתי לעקוב אחאי ירידת הבטא ולעדכן את הרופא כשהתאפס. נמאס לי ללכת כל כמה ימים לבדיקת דם והחלטתי לבדוק בבית וכשיראה אפס ללכת לבדיקת דם. ואכן, אחרי מספר בדיקות חיוביות הייתה בדיקה ביתית שהראתה שאין הריון, הלכתי להיבדק, והבטא הייתה סביב 120...
בקיצור.. הבדיקות האלה לא שוות כלום. למרות מה שרשום עליהן, הדיוק מתחיל להיות גבוה רק מבטא סביב 200, שאצל חלק זה ביום בדיקת הדם, ואצל חלק זה יום-יומים אכ. בכל מקרה- לפני כן, הבדיקות ממש לא מדויקות ולא אומרות כלום. (גם חיובי יכול להיות מזויף אם לקחת פרגניל או נגזרת בטא אחרת ולא חיכית מספיק ימים)

prule

New member
הפרשות מוזרות

אוף סליחה שאני פסיכית...וגם על התיור.
אבל כשמחדירה קרינון, יש על השאריות קרינון כמו צבע של דם כהה האמת..
יו אני מתחרפנת

ענבלית16

New member
אל חשש

קורה לי הרבה, ולצערי אין קשר להצלחת או אי הצלחת הטיפול לפי מה שהרופא ענה לי

למעלה