לחופש נולד רון ארד

nightroll

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

קניתי חמישה בלונים, שיהיה גם בבית וגם באוטו, כל כך מיהרתי הבוקר לצאת ששכחתי לנפח ולתלות אותם.... אוווווווף!!!

:לא נעים לי לקלקל לכם את החגיגה אבל

רון ארד כבר איננו מזמן. רמת הסבירות שהוא עוד חי נעלמה כבר לפני כמה שנים והסיכוי שלא היא קטנה יותר מאשר מי מכם יזכה 5 פעמים באופן רצוף בלוטו. חברה, תרדו מיזה: רון ארד, לצערנו הרב, מת כבר מזמן. וזאת האמת. צר לי. אתם יכולים להתרגז ולהגיד לי מאיפה אתה יודע, אבל כולנו יודעים כבר שנים שזאת האמת. לא שיש משהו רע בלהניף בלונים. אבל אין לזה כבר שום משמעות.

גיוRא

New member
שאלה מיתוס.....

המצב במדינתינו הקטנה כבר שנים .לא מי יודע מה..{בלשון המעטה} ועדיין המנונינו..הוא...התקווה נראה לך שצריך להחליף אותו?

גיוRא

New member
אתה אומר ומסכים שרע...ואיבדת תקווה

את כותב לנו מארה"ב..במקרה?,,,, אם לא למה?

אני כותב מרמת גן בה אני גר ממש

עכשיו . למה אתה שואל אותי למה אני חושב ומסכים שרע ואיבדתי תקווה ? למה אתה חי ביקום מקביל לזה שאני חי בו ועוד לא שמעתי עליו ? או שאתה חי ביקום שאני חי בו ופותח את הטלויזיה שאני פותח ואת העיתונים שאני קורא, ורואה באיזה מדינה אוכלת יושביה אנחנו חיים ? המדינה שלא נקפה באמת אפילו אצבע על מנת לשחרר את שבויה היא בדיוק אותה מדינה שבה מעלים בעשרות אחוזים את מחיריהם של מוצרי היסוד, אותם מצרכים שבעיקר האנשים "הפשוטים" משתמשים בהם, למה ? כדי שהעשירים יהיו יותר עשירים , ושהעניים יסבלו עוד יותר ? לזה אני קורא מדינה אוכלת יושביה. בא לך לנפנף עם בלונים אחרי זה. תפדל. לי לא. לי עושים שריה ורוזינה של מדינה זאת תחושת קבס קשה ותו לא.

גיוRא

New member
לא ענית לי..מה לא הבנת את השאלה..?

כל כך חרא... למה אתה עוד כאן....???? בקשר..למה עשתה ועושה המדינה.. לפחות למען שבוייה.. כתבתי לך במסר... רואה רק שלא טעיתי..כשפניתי אליך כ.. ""ידען הגדול""

גיוRא

New member
סלח לי הידען הגדול...

אם היה לנו קבר..הינו מניחים עליו בלון לעילוי נשמתו.. וכרגע...מניפים אותו...לתקוות משפחתו..ותיקוותינו אנו.. כנראה..שאם לא היית רואה בלונים היית שוכח.. אנחנו זוכרים...מקוים..ןהלואי יכולנו לעשות יותר. שמע מיתוס... מותר לך לחשוב...כשאין´ך מה לומר..מותר גם לשתוק..

גיורל´../images/Emo123.gifה.....

אתה פה על תקן של סותם פיות ? כמו שזכותך להביע את דעתך, זכותי להביע גם את שלי. וגם אם היא הפוכה משלך. אתה רוצה שעל הקבר שלך יקשרו בלונים ? בבקשה. לבריאות שיהיה לך כמו שאומרים. כל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה ליד מעל או מתחת לקבר שלו, מצידי תבקש שיעשו מסיבה עם אורגיות מעל הקבר שלך, ואנשים ימכרו שם לחמניות עם נקניק ב 10 שקל עם לוגו שלך ... תרומה להנצחת גיוRא הידוע... בעיניי כל מה שקשור לרון ארד הי"ד נהפך כבר שנים לדבר שיותר מידיי גורמים עושים ממנו מסחרה, והרבה מאוד כסף שאין לו כבר שום קשר לאיש מתגלגל מיד ליד. תעשיה שלמה ממש. ולא ברור לי מה בכלל הקשר בין כל "תעשיית ההנצחה" שמגלגלת יופי של כסף לכיסהם של יזמים זריזים לבין שיחרורו של רון ארד ? ואם יזכירו לי כל יום שהוא עוד לא חזר, במה זה יכול בדיוק להועיל לו ? כלום. ואם יזיכרו לעוד 5 מיליון יהודים את אותו הדבר - מה זה יועיל לו בדיוק ? כלום. היחידים שיכולים לעשות משהו בנדון, ואילו היו רוצים היו יכולים לשחררו מזמן, עוד כשהיה חי, אלה חברות המאוננים שיושבת בכנסת. אילו מדינת ישראל היתה נכנסת בעניין בכל הכוח, ע"י נציגיה בכנסת ישראל, אותם 120 שפנים בצורת בני אדם, היו כבר מזמן נכנסים עם כל היחידות המובחרות שיש לנו, ולא חסר כאלה, בחיזבאללה, מוחקים את האירגון מהעולם, ומשחררים את מי שעוד אפשר יהיה לשחרר. ואם מישהו יבוא ויגיד: אילו יכלו כבר היו עושים זאת, פשוט לא יודע איפה הוא חי, ועל מה הוא מדבר. יותר מידיי פוליטיקה, יותר מידיי אינטרסים פוליטיים של עסקנים שחושבים רק על הכיסא המיידי. מבחינת ממשלת ישראל רון ארד יכול היה כבר מזמן להתפגר. לאיש שם זה לא הזיז את הקצה. זאת האמת הפשוטה והמרה. וכל נפנופי הבלונים ותעשיית המזכרות הזאת רק מפילה עליי דיכאון, מפני שחוץ מלגלגל עוד כמה סטיפות לכיסים של עוד כמה רודפי בצע שיודעים לעשות כסף מכל דבר, לא יוצא מיזה כלום, ולעדר הנמושות שם למעלה בממשלה יש דברים אחרים לגמרי בראש.. ובמקום להפהף עם בלונים, היה העם הזה יכול לעשות משהו קצת יותר מועיל.. כמו למשל לדאוג להבהיר לנציגיו בכנסת שאם לא יטפלו בנדון כמו שמדינת ישראל הוכיחה שהיא יודעת כשהיא ממש רוצה- זאת תהיה הכהונה האחרונה שלהם.... אפעס - לי זה נראה צעד אם הרבה יותר תועלת מאשר להפריח בלונים..... אז מה אמרת ? שאין לי מה לומר ? מסתבר שיש לי חביבי... ועוד איך... והאופוזיציה שהצגתי כאן לניפנופי הבלונים מנומקת היטב. מבחינתי.

האיש והמיתוס20

לא חשבת - אל תדבר דברת ? - אל תבטיח הבטחת ? - אל תכתוב כתבת ? - אל תחתום חתמת ? - אל תתפלא... רק לריענון הזיכרון...

חחחחחחח (וגופו של עניין)

מיתוס, היום הזה הוא יותר מטיעון לוגי. יש משהו בדבריך (בעיקר בנוגע לאימפוטנטיות נבחרינו, אם כי אני לא בטוח שהפתרונות כל כך פשוטים) אבל נראה לי שפספסת פה את המישור האמוציונלי. כמו שיום הזכרון לא אמור להחזיר את מתינו, וכמו שתשעה באב לא אמור לבנות מחדש את בית המקדש, ביום הזה אנו מצהירים על הקולקטיב- אנחנו ביחד, אנחנו לא שוכחים. אין זה כלל משנה אם האיש חי או מת, האיש הוא סמל. סמל לאחדות, סמל לעם שאינו שוכח את אלה שלחמו עבורו, שנפלו בשבי עבורו, שהקריבו עבורו את חייהם. אם כך תבחן את הדברים, ההזדהות תהיה לך מובנת יותר.

זה בדיוק מה שמתסכל אותי

שהעם אומנם לא שכח את אלה שלחמו למענו... אבל נבחרי העם שכחו גם שכחו.. הגיעו לשררה, "וישמן ישורון ויבעט"... ולכן אני מסתכל על העם "שמאוחד"... אבל אין לו את ה שכל הדרוש כנראה.. וכל מערכת בחירות הוא שולח את אותם מטומטמים לעשות שיחרבנו עליו כל פעם מחדש.. והוא.. מה יעשה בנתיים ? יניף דגלים ? יפריח בלונים... איך היתה אומרת הסבתא שלי ? נו שויין...

למעלה