לחופש נולדה.

מולוקו

New member
לחופש נולדה.

הולך לי בדרך בנחת עז כאדום בחום היום ארוך צילו של הברוש משתרך לפני כניצב ובצמרתו גוזל צווח. פוגש בדרכי אנשים כמו בטבע אבנים לא משנה מה יקרה אדם קשה כמו אבן ומים לאבן מיפסלת. אודם שני כלנית וסגלגלה הרקפת עץ הזית משריש נטיפי שמניו מניב האדמה הטובה תטיב. משתרגים נימי הנבל כעלמה בצניעתה נרגשת אש יוקדת סנה שורפת אדום שיער העלמה כאודם השני ציבעה. שיר אשיר בדרך לעלמה נושאת אדרת וגופה מתשרג כגפן ופירותיה מתוקים כדבש נופת צופים. לא אבנה לה מבצר גם לא חומות סביבה שתפרח לה כמו פרח כמו כלנית אדומת השיער. ורקפת סגלגלה לחופש נולדה.

לחופש נולדה ....

נולדה היא לחופש למרחבים המוריקים לחופש נולדה היא אל השמיים הפתוחים במעופה חוצה היא עננים ארצות מדינות וימים אוהבת היא את הדרור את החופש את קו האור אך כמו כל ציפור רוצה היא ביום מן הימים לנוח על אחד מצמרות העצים ולהתמקם עם הציפור המתאים ולבנות לה שולשלת חיים כי- "גם ציפור מצאה לה בית ודרור קן לה" זה הוא כל מבוקשה לדאות את החחופש כשהיא לא לבדה.
מולוקו!
מדהים!

מולוקו

New member
חופש

כמה חופש תנועתה כמה שיחרור הוויתה אין גבול למעופה גם דרור וגם מאור כך חוצה היא קו האור דואה היא למרחבים לחופש נולדה נהורה.

טאKילה

New member
לחופש נולדתי...../images/Emo79.gif

כשאקיץ מחלומי ימתיקו חושיי לרחף על גבה הרוח והשמש תלטף בי ביופייה הרך. , כמו ציפור שיר אזמר במרחבי כל העולמות מעל צמרות עצים ירוקים ושדות פריחה צבעוניים. , לחופש נולדתי... לעוף על זרמי אוויר רענן בכחול האינסופי השמים שלי רק שלי. .

מולוקו

New member
גבול

ובחלומך את מרחפת שתי כנפיים לך היונה מהתלת את בחוקי הטבע עולה יורדת דואה נוסקת ורק החופש לך הגבול משוחרר מכל מטהר מוגבל בלובן הענן בכחלחל עיניו השמים לך הגבול בחופש מהול.

מולוקו

New member
טאקי , תודה לך.

מעשה אמן באש נכתב על סלע אבן נחקק נדהם מיופי היצירה ממהות ההשקעה ומנפש יוצרה תודה כבר אמרתי בבקשה.

מתבשמת

New member
מחלומה נולד ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

מהדקת חרש עלעלים, סביב תפילה נוגה. בערש נד ניצן צללים, מהבהב ברוך שמלתה. שחף הדואה בעינה, לכנפיי ענן קל נושק. ניחוח ים בליבה. גל נשבר לו הרחק. יורדת בקטיפת אפלה, לחופיי עד רטובים. בוהקת הילה לרגלה. מלקטת זריי צדפים. סופרת ליילותייה, אחד לאחד. שרה אהבתו אלייה, מחלומה נולד.

מולוקו

New member
תפילה

הדקיני כהדק עלי שלכת תפילתך חרש עולה עצובה ונוגה מתוך הים עולה היא ממשחקי גלים מצחקים כשחוק הגורל המתעתע.

למעלה