לחופש נולדה ..

לחופש נולדה ..

היא נולדה להיות לבד חופשיה היא כמו רוח מלאת תשוקה לבושה בשמלה לבנה קטנטנה מזכירה כמה היא צחה וטהורה עיניה ירוקות מזכירות את צבע העצים שיערה אדמוני בדיוק בגוון של שמיים אחר הצהרים היא רצה בשדות .. רוקדת בין השיחים והגומות מפזזת לפרפרים ..ולכל החרקים מספרת סיפורים של אהבות וחיבוקים ... מרימה את ידיה מעלה לעבר השמים מנופפת לרוח .. מקבלת אותה במחיאות כפיים היא מתמכרת להרגשה של החופש .. חולמת בהקיץ על נסיך שיבוא ואותה יחטוף לארמון שרק באגדות אפשר להציץ , וכמו באגדות הקסומות על נסיכים ונסיכות הוא יבוא על סוס לבן .. ירכב לעברה .. יתפעל מיופיה והיא תשבה אותי ... תפתה את ליבו .. ויקח אותה להיות לאישתו .. להיות איתו על הסוף שיבוא והערב כבר יורד החושך מכסה בשמיכה את העולם הנפלא פה ושם רואים אורות מרצדים בחשכה אלה גחליליות שמביאות לה קצת אור לחיים שבאפלה היא מלטפת את עצמה משחקת בשערה .... מלאה תשוקה שרוצה למצוא איך לנצל אותה וממשיכה לפנטז על אביר שיבוא .. אביר שיבוא ויסחוף אותה לעולם מלא תקווה ואהבה ..

היא נולדה לאהבה.......

היא רוצה את החצי השני שלי היא רוצה לאהוב, היא רוצה אהבה.. היא רוצה את האחד שלה..... היא זקוקה להיות אוהבת ונאהבת... שרון מתוקה,, את פשוט כותבת מ ד ה י ם !!! אני קוראת את מה שאת כותבת ופשוט מתמכרת למילים,, מתמכרת לאהבה,,, מתמכרת לרגש........ את מקסימה............. שלך.....חוקרת

למעלה