לחובבי RPG

לחובבי RPG

כל מי שאוהב אר פי ג´י, שלום לכם! מצטער להעיק עליכם צער, אבל אני צריך לבקש ממכם טובה, אז תקראו אותה ואז תגיבו. חבר שלי מתחיל אר פי ג´י, ואני צריך לבחור דמות שתשחק וליצור לה ביוגרפיה. בעיקרון, אני רוצה להיות גמד, אבל אני גם יכול להיות יצורים אחרים. אז אני מבקש ממכם לעזור לי, לייעץ לי בקשר לאיזו דמות ליצור לבחור, איזו סוג ביוגרפיה, היסטוריה או ידע כללי על הדמות וכו´. בין אם אתה עזרתם לי או לא, תודה בכל זאת שקראתם

סוג השיטת משחק

יש מה שנקרא: F & F= Fight and Fantasy זה ה- free form של אר פי ג´י. איך אני אסביר, זה אר פי ג´י רגיל-זה בסגנון real time. אין בטלות לקוביות בקרב או משהו כזה

לדמות אין שום קשר לשיטה.

הקשר הוא לעולם- תן פרטים על העולם. בקשר להיסטוריה- אתה יכול לכתוב היסטוריה של אדם רגיל בימינו ולעוות רק את העניין הטכנולוגי לדברים אחרים- לדוגמא קסם. תפרט מה אתה רוצה שנגיד לך(תכונות גזע, תכונות מקצוע וכו´).

פירוט

סמוך עליי knight of darkness, בין אם אתה מעולה באר פי ג´י או לא מעולה,אתה לא, ואני מדגיש, אתה לא רוצה שאני אתן לך פרטים על העולם(וזה לא קשור לסקס או משהו כזה). בקשר לגמדים, תפרט לי עליהם-המקצוע, מנהגים, היחסים בין הגמדים והגמדות(נגיד, יש כאלה שאומרים, בכל מיני משחקים וכו´ שהגמדות הם מכוערות, או אתה יודע, לא כל כך קשורות לגמדים), מקומות מחייה וכו´ בתודה מראש, אלון/שר הטבעות בכבודו ובעצמו/bimesh/מאוד אוהב רומח הדרקון/אוהב הארי פוטר/מתחיל לקרוא את מחזור שער המוות

זה קצת יותר מדי...

אני אתן לתפוח אדמה(לא נעלבת, נכון?) לשלוח לך את הספר השלם של הגמדים. בקשר לעולם- בלי קשר אלי, אליך, אל חברים שלך, או אל אף אדם חי או מת בעולם- אני *כן* רוצה לדעת.

ל- knight of darkness

אני רק יכול להגיד לך שזה לא ב"כדור הארץ" כפי שאנחנו מכירים אותו. זהו, עזוב, העולם הזה הוא מסובך מדי, ואני לא חושב שאתה רוצה לדעת, אז פשוט עזוב

Tinke®Bell

New member
לא יודעת..

לי יש קטע עם דרואידים.. משו לא ידוע.. אבל אני בכלל לא יודעת מה ה-FF הזה,אז אני לא אתערב

למעלה