לחובבי חולית

Lu Tze

New member
כופר!

הסרט הזה הוא אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי. הבעיה שלו היא שהוא היה קצר מכדי להכיל את כל העלילה (מה שגרם לסוף להיות... נו... אידיוטי). אני מקווה שב-DVD הבעיה הזו תיפטר. רק לא הבנתי אם זו הגירסה המקורית של שהסרט (זו שהכריחו את לינץ' לקצץ), או עריכה מחדש.

Sefy

New member
קצר מידי ?? שיקצצו את סצנות החול!!!

זה ייתן לפחות עוד שעה פנויה על הסרט של היותר משלוש שעות הזה

Lu Tze

New member
או אם אתה מבין שיש בסרט

יותר מדיבורים ואקשן.

Sefy

New member
הספר היה מעולה הסרט היה ארוך ומשעמם

ולא הצליח לתפוס אפילו חצי ממה שהיה בספר מבחינת תחושות

Lu Tze

New member
ברור שהסרט היה יותר גרוע

(למרות שבד"כ אני מתנגד לחהשוואות בין הסרט לספר), כדי ממש להעביר את התחושה של הספר צריך איזה 8 שעות. וכמובן שהיו בסרט קטעים מטומטמים (את משאבות הלב די אהבתי, אבל מה הקטע עם הכלבים?) וקטעים יותר טובים (השיחה בין הנווט לקיסר למשל). אבל ממש לא הייתי קורא לסרט משעמם.

Sefy

New member
אני כן הייתי קורא לו משעמם, במיוחד.

אם אדם גם לא קרא את הספר, אז כל הקטעים של כביכול הפלישה למוח תראה להם מטומטמים לחלוטין, כל המשחק היה אומלל ואם לא הגעת עם רקע כלשהו אז הסרט ארוך מידי, וכל הסצנות חול הארוכות האלה (מה זה חצי שעה פתיחה על חול?!) שהוציאו לי את העצבים.

ROZELESS

New member
תראה .. אנ'לא קראתי אבל ..

אנ'לא קראתי ת'ספר .. ( לא למדתי לכרוא .. רק כתוב - כתוב .. חח "נרדמתי" בשיעור הזה בכיתה א' .. פחחחחח ) אבל הסרט נראה לי עסוי כהלכה .. מעניין ובעל פס קול מעולה .. אהבתי שם את הכל ולא מצאתי שמה שום סצנה מיותרת ( אולי בגלל שאני מחולון ורגיל לראות טונות של חולות מול הבית .. חחחחחחחח )

בטוחים שמדובר באותו סרט ?

אני לא זוכר שחולית היה 3 שעות או צילומי חולות של חצי שעה??? סרט מעניין וטוב מאוד ומשחק מעולה (פיקארד
),

Lu Tze

New member
גירסת הבמאי היא באורך של 3

שעות, הגירסה המקורית היא אכן בסביבות השעתיים. בנוגע לחולות, מסכים איתך, אבל זה סובייקטיבי, יש אנשים שבשבילם גם 5 שניות של צילומי רקע זה יותר מדי.

ROZELESS

New member
אנ'לא בטוח בגרסת במאי או לא ..

אבל לי יש את מה שכנראה כולם מכירים וכן .. זה ארוך .. על קסטה של 195 דקות אז זה תופס יותר משלושה רבעים של הקסטה .. אופו ההבדלים בין הגרסאות ?? איזה סצנה הוסיפו ???

Lu Tze

New member
הממ... לי גם יש את הסרט על קלטת

והוא לא לוקח יותר משעתיים (אני בטוח בזה כי יש לי על אותה קלטת גם את החלק הראשון של מיני הסידרה). בנוגע לאילו סצינות הוסיפו, אני אגיד לך כשאני אסיים להוריד את הסרט :) עוד יום-יומיים.

למעלה