לחובבי הBJJ. בחורה נגד בחור בקרב ללא גי.
C chooselife New member 30/12/05 #9 בוודאי זה התכנון שלי לפחות, אינשאללה. נכון להיום הוא נראה לי הכי מעניין בתור לוחם ללמוד ממנו(עניין אישי לחלוטין, כל אחד ושלו) אם לא אצלו אז אצל בהרינג או מרסלו גרסייה.נראה איפה כשיתקרב הקיץ.
בוודאי זה התכנון שלי לפחות, אינשאללה. נכון להיום הוא נראה לי הכי מעניין בתור לוחם ללמוד ממנו(עניין אישי לחלוטין, כל אחד ושלו) אם לא אצלו אז אצל בהרינג או מרסלו גרסייה.נראה איפה כשיתקרב הקיץ.
C chooselife New member 30/12/05 #11 אתה מתכוון פטריק ביטן? אם כן אז זה כי 1- צרפת יקרה רצח 2- הוא מלמד בצרפתית 3- מצאדו פשוט נראה לי כמו מאמן מדהים שהייתי מאוד רוצה ללמוד ממנו 4-צרפת היא ממש ממש יקרה רצח
אתה מתכוון פטריק ביטן? אם כן אז זה כי 1- צרפת יקרה רצח 2- הוא מלמד בצרפתית 3- מצאדו פשוט נראה לי כמו מאמן מדהים שהייתי מאוד רוצה ללמוד ממנו 4-צרפת היא ממש ממש יקרה רצח
A amitssss New member 31/12/05 #12 לא אני לא מתכוון לפאטריק ביטן אני מתכוון לביטה בברזיל בריו ליתר דיוק אני חושב שעכשיו הוא ביחד עם פדי שומברה (מקווה שרשמתי נכון)
לא אני לא מתכוון לפאטריק ביטן אני מתכוון לביטה בברזיל בריו ליתר דיוק אני חושב שעכשיו הוא ביחד עם פדי שומברה (מקווה שרשמתי נכון)