לחובבי הנוסטלגיה שימו לב, כל מי שיש לו HOT יכול לראות את הסרט "סטארגייט", בגלל כי הוא קיים ב-VOD.
מ מקגייוור27 New member 22/10/06 #1 לחובבי הנוסטלגיה שימו לב, כל מי שיש לו HOT יכול לראות את הסרט "סטארגייט", בגלל כי הוא קיים ב-VOD.
מ מ א ג ר ט New member 22/10/06 #3 נכון, אבל בVOD זה עולה ממש הרבה כסף לראות סרט, הרבה יותר יקר מספרית וידאו למשל...
ס סלמאק New member 22/10/06 #4 לא יותר קל (וזול) לפתוח את הארון במזנון, זה שיש בו את כל הקלטות וה- DVD, להוציא את הסרט, להכניס לוידאו וללחוץ פליי? (טוב, אולי לא יותר קל, אבל יותר זול...)
לא יותר קל (וזול) לפתוח את הארון במזנון, זה שיש בו את כל הקלטות וה- DVD, להוציא את הסרט, להכניס לוידאו וללחוץ פליי? (טוב, אולי לא יותר קל, אבל יותר זול...)
N Nogmor New member 22/10/06 #5 או במקרה שלך, לפתוח את הקייס להוציא את הדיסקים ... סתתתתאם.. ברור שעדיף תמיד לראות את הגרסה המקורית עם כל הסטטיק הרע שגורם לסרט להראות משנת תרל"ח..
או במקרה שלך, לפתוח את הקייס להוציא את הדיסקים ... סתתתתאם.. ברור שעדיף תמיד לראות את הגרסה המקורית עם כל הסטטיק הרע שגורם לסרט להראות משנת תרל"ח..
ס סלמאק New member 23/10/06 #6 וואללה, צודק. לפעמים אני שוכח שיש לי את הסרט גם בדיסקים. אולי זה בגלל שאני לא מחשיב את זה כ"הסרט"- כי זו גרסת הבמאי. בוידאו מקורי יש לי את הגרסה הרשמית.
וואללה, צודק. לפעמים אני שוכח שיש לי את הסרט גם בדיסקים. אולי זה בגלל שאני לא מחשיב את זה כ"הסרט"- כי זו גרסת הבמאי. בוידאו מקורי יש לי את הגרסה הרשמית.