תיקון עובדתי...
בתור מי שבמשך זמן רב היה קורא אינדימדיה, עד שמאסתי באתר הזה (בעיקר כי הוא הקצין לכיוונים מטורפים), אני חייב לתקן מס´ עובדות: -אין צנזורה באינדימדיה, בכלל לא, זהו אתר תקשורת עצמאית פתוח לכוולם, כל אחד יכול לפרסם בו, הדברים היחידים שעוברים איזושהי ביקורת, זה הדברים שהולכים לדף הראשי (מרכז המסך הוא הדף הראשי, הטור הקטן בצד ימין הוא פתוח לפירסום של כולם). -אינדימדיה הוא אתר בעל אופי מסויים, ובעליו דואגים שהדברים שיגיעו לעמוד הראשי זה רק דיונים בנושאי שמאל, והודעות על מחאות והפגנות שמאל. -הקטע האנטישמי המגעיל הלקוח מבית היוצרים של גבלס ימח שמו, פורסם באינדימדיה-פלשתין (או אינדימדיה-ירושלים כפי שהאתר קורא לעצמו), ולא באינדימדיה ישראל. לא שזה חס וחלילה נותן הצדקה למעשה, אלא רק הוספתי עוד פיסת מידע. ולגבי אמינות, הידיעות שמגיעות לדף הראשי באינדימדיה אמינות הרבה יותר מ"תיקדבקה", כמו שאתה טוען של"תיקדבקה" היו סקופים (וד"א - בתור מישהו שעקב אחרי מה שפורסם באתר הזה במשך כחודש, יש לי על מה לבסס את הטענה שלי) ואולי היו מעטים, לי לא יצא להתקל בכאלו, 90% מהידיעות בו הן שקריות לחלוטין, כל כך הרבה דברים שמעולם לא הגיעו לעיתונות הנורמלית, וחלק דברים למשל על מפלגת מרצ שאני יודע שבוודאות לא היו נכונים (כחבר מפלגה, וד"א - אם אני זוכר נכון הוגשה תביעת דיבה לגבי הידיעה השקרית לגבי מרצ). לאינדימדיה באותה מידע יש "סקופים", בדר"כ מדובר בדברים שהתרחשו בהפגנות שונות, אשר חלקן לא דווח בחדשות וחלקן דווח בצורה מעוותת בחדשות (למשל ההפגנה מחסום א-רם, אשר יצא לי לשמוע ממקור ראשון מה הלך שם, ומעריב וידיעות פרסמו את הודעת המשטרה השקרית למדי, ובמקרה "הארץ" טרחו לפרסם את האמת - אבל לרוב אפשר למצוא ידיעות כאלו באינדימדיה) בכל מקרה, אני הפסקתי לקרוא אינדימדיה אלא אם ממש חשוב לי לקרוא משהו, סתם כי האתר הזה לא תורם לי כלום יותר, מאסתי כבר ברוב הדעות שם אשר חוזרות על עצמן... לסיכום אני חושב שזה התפקיד שלנו בתור קוראים חכמים לעשות בדיקה פעמיים, ולראות עד כמה אתר אמין, הטענה שלך שתיקדבקה הוא אתר אמין מאוד, משולה ללהגיד שאינדימדיה בכלל והחלק הפתוח לפרסום כולם בפרט הוא מאוד אמין.