לחובבי אינדימדיה,

DRYICE

New member
לחובבי אינדימדיה,

http://jerusalem.indymedia.org/news/2002/04/11479.php אינדימדיה מגיעים לגבולות חדשים, במקום סתם להפיץ שקרים ותעמולה אנטישמית זולה, הם החליטו ללכת ישר למקור, ופשוט מפיצים תעמולה נאצית פרופר, לא מדובר במשהוא בעל נימה אנטישמית מעט אלה בעצולה שלקוחה ישר מבית היוצר של גבלס, ציטוטים ותמונות מספרי לימוד נאצים ועיתונים נאצים, אפשר למצוא את הדברים בארכיון יד-ושם. DRYICE

Deathatred

New member
כל הכבוד לך. בוז גדול להם!!!

אתר אינדימדיה נחשב לאתר שמאלני קיצוני. מפעילים אותו קבוצות שמאל ישראליות קיצוניות, כנראה ביחד עם פלשתינאים. מסתבר שהשמאל הקיצוני והרחוק ו"השמאל" הפלשתיני הם בעצם ניאו-נאצים במסווה. מכאן, אפשר להקיש על אמינות הידיעות באתר זה. אני קורא לכל גולשי אינדימדיה להחרים את האתר הנ"ל לאלתר ולא לגלוש בו יותר. אם אתם מכירים את האחראים לאתר, אנא, דווחו עליהם למשטרה או לשב"כ שיטפלו במסיתים האלה. אני קורא לכולם (ובייחוד לשמאלנים) להוקיע ולהחרים את תנועות השמאל הקיצוני והרחוק (הן ישראליות, הן פלשתינאיות והן אירופאיות) שתומכות באתר הזה ובדברי ההסתה הנאצים שבו.
ולסיום, כל הכבוד לך על שהיית אמיץ וחשפת את התועבה הזאת, למרות שזה לכאורה פוגע בצד שלך (השמאל) ולמרות הסיכון שימנים מתלהמים יתפסו על זה טרמפ ויאשימו בבוגדנות את כל השמאל (לי ברור שמדובר במיעוט קיצוני בשמאל ולא ברובו ובטח שלא במרצ). צריך הרבה אומץ לב, כנות והגינות בשביל ביקורת עצמית על המחנה שלך ועל כאלה הפועלים בשם האידיאולוגיה שלך. כל הכבוד שהיית אמיץ מספיק לחשוף את האמת.

אתה כנראה לא מכיר את השמאל ממש טוב

אנחנו אנשים די נחמדים אם מכירים אותנו ורובינו פועלים למען ישראל ובני אדם , פשוט ההבדל בנינו הוא שאנחנו רואים את הפתרון בדרך אחרת משלכם זה לא אומר ששלנו לגיטימית ואנחנו מרבים לבקר כל דעה מימין ומשמאל שמגיעה. אתה תגלה להכיר בנינו אנשים רדיקלים ביותר שלא בהכרח מסכימים לצאת נגד ישראל , אתה מבין אני למשל מאמין ששני הצדדים אשמים ולכן אני מבקר את שניהם אבל הדיעה שלי בהרבה פתרונות רחוקה בהרבה משלך. ולעניין לאתר אינדימדיה אין ממש כותבים אלא האנשים עצמם הם הכותבים אז נכון יש דברים לא נכונים אבל מיד ישנם הודעות המתקנות או מגיבות לנכתב\מוצג באתר כמובן שאני מקווה שכל מי שקורא באתר יבקר את מה שהוא קורא ולא יקבל או ידחה מיידית ! זה כלי מצויין של הדמוקרטיה ...החופש הזה ומתן קבלת ההחלטות לאדם שבא לקרוא אני יודע שאתר זה יכול להשפיע אך הוא לרוב מדבר אל אנשים בוגרים בעלי יכולת שיפוט! צרכים להיות אתרים לדעות ימין או\ו ציוניות או\ו שמלאניות או כל דעה אחרת והיופי שבדבר שהחינוך (שהמדינה אמורה להעביר) של ההורים והמדינה צריך להיות לביקורת ומחשבה עצמאית ! לחופש (ולא רק)דיבור עמרי

Deathatred

New member
אינדימדיה אתר לא לגיטימי

בקשר לאתר אינדימדיה, ממה שפעם קראתי על האתר, הנהלתו מצנזרת כל ידיעה שיש בה שמץ של ימניות או עובדה שעלולה לקלקל את התיזה השמאלנית. הפלשתיני שצה"ל קבר תחת ביתו היה מחבל עם 10 קילו חומר נפץ? זה לא מעניין אף אחד. נמשיך לרשום שהוא היה אזרח חף משפע ובוא נוסיף שהיו שם גם אישה וילדים. מצד אחד, האתר מצנזר כל דבר ימני או אוביקטיבי ומצד שני כל ידיעה שמאלנית נכנסת - בלי לברר את אמיתותה בכלל והאם היא חוקית (או אין בה הסתה). ולכן, אינדימדיה הוא בעיקר במה לשקרנים ומשמיצים. פלשתינים ממציאים כל מיני שקרים והשמצות על צה"ל, השמאל הרדיקלי מנפח סיפורים כדי לצאת יותר "נאור" בעיניו הקיצונים הפלשתינאים והאירופאים ובכלל כל הידיעות שם לא אמינות בעליל. האתר נהפך מאתר חדשות עצמאי לבמת תעמולת אנטישמית. האבסורד הגיע לכך שהאתר בוחר לפרסם בתור ידיעה חדשותית תעמולה נאצית שלקוחה מבית היוצר של גבלס (ממש העתיקו מספרי הלימוד שלו). זה רק מראה על האוביקטיביות של האתר ועל אידיאולוגיית השנאה שעומדת בבסיסו. בתור אדם חושב וליברל אני לא מבין איך אתה תומך באתר שמפרסם הסתה נאצית כידיעה לגיטמית בדפיו. לכן, אני נשאר בקריאתי להחרים את האתר ולפנות למשטרה כדי להורידו. אולי הישראלים השפויים יבינו שכל מה שרשום באתר הוא קישקוש אבל האירופאים והפלשתינאים מקבלים כל מילה בו כאמת לאמיתה בלי שום ביקורת וסינון. אני מקבל שלגיטמי שיהיה אתר בעל דיעות שמאלניות אבל אינדימדיה גובלת ומשתמש באנטישמיות, שקרים והסתה. האם אתה היית מקבל כלגיטימי אתר באינטרנט שקורא לרבין בוגד נאצי, מסית לרצח שמעון פרס ויוסי ביילין ומשבח את ד"ר ברוך גולדשטיין ואת כהנא?

תיקון עובדתי...

בתור מי שבמשך זמן רב היה קורא אינדימדיה, עד שמאסתי באתר הזה (בעיקר כי הוא הקצין לכיוונים מטורפים), אני חייב לתקן מס´ עובדות: -אין צנזורה באינדימדיה, בכלל לא, זהו אתר תקשורת עצמאית פתוח לכוולם, כל אחד יכול לפרסם בו, הדברים היחידים שעוברים איזושהי ביקורת, זה הדברים שהולכים לדף הראשי (מרכז המסך הוא הדף הראשי, הטור הקטן בצד ימין הוא פתוח לפירסום של כולם). -אינדימדיה הוא אתר בעל אופי מסויים, ובעליו דואגים שהדברים שיגיעו לעמוד הראשי זה רק דיונים בנושאי שמאל, והודעות על מחאות והפגנות שמאל. -הקטע האנטישמי המגעיל הלקוח מבית היוצרים של גבלס ימח שמו, פורסם באינדימדיה-פלשתין (או אינדימדיה-ירושלים כפי שהאתר קורא לעצמו), ולא באינדימדיה ישראל. לא שזה חס וחלילה נותן הצדקה למעשה, אלא רק הוספתי עוד פיסת מידע. ולגבי אמינות, הידיעות שמגיעות לדף הראשי באינדימדיה אמינות הרבה יותר מ"תיקדבקה", כמו שאתה טוען של"תיקדבקה" היו סקופים (וד"א - בתור מישהו שעקב אחרי מה שפורסם באתר הזה במשך כחודש, יש לי על מה לבסס את הטענה שלי) ואולי היו מעטים, לי לא יצא להתקל בכאלו, 90% מהידיעות בו הן שקריות לחלוטין, כל כך הרבה דברים שמעולם לא הגיעו לעיתונות הנורמלית, וחלק דברים למשל על מפלגת מרצ שאני יודע שבוודאות לא היו נכונים (כחבר מפלגה, וד"א - אם אני זוכר נכון הוגשה תביעת דיבה לגבי הידיעה השקרית לגבי מרצ). לאינדימדיה באותה מידע יש "סקופים", בדר"כ מדובר בדברים שהתרחשו בהפגנות שונות, אשר חלקן לא דווח בחדשות וחלקן דווח בצורה מעוותת בחדשות (למשל ההפגנה מחסום א-רם, אשר יצא לי לשמוע ממקור ראשון מה הלך שם, ומעריב וידיעות פרסמו את הודעת המשטרה השקרית למדי, ובמקרה "הארץ" טרחו לפרסם את האמת - אבל לרוב אפשר למצוא ידיעות כאלו באינדימדיה) בכל מקרה, אני הפסקתי לקרוא אינדימדיה אלא אם ממש חשוב לי לקרוא משהו, סתם כי האתר הזה לא תורם לי כלום יותר, מאסתי כבר ברוב הדעות שם אשר חוזרות על עצמן... לסיכום אני חושב שזה התפקיד שלנו בתור קוראים חכמים לעשות בדיקה פעמיים, ולראות עד כמה אתר אמין, הטענה שלך שתיקדבקה הוא אתר אמין מאוד, משולה ללהגיד שאינדימדיה בכלל והחלק הפתוח לפרסום כולם בפרט הוא מאוד אמין.

DRYICE

New member
אני לא מוכן לקבל אתרים נאציים!

אני בתור מנהל פורומים וותיק באינטרנט מכיר את המחויבות הרבה שיש למפעילי האתר על התוכן שמופיע בו. חובה לאפשר חופש ביטוי אבל אסור להרשות לאתר שלך להפוך לבמה להפצת תעמולה גזענית אחת כמה וכמה תעמולה נאצית. וזה לא ששלפתי הודעה ברגע שהיא נכתבה ועוד לא היה למפעילי האתר זמן לראות אותה ולמחוק אותה. הכתבה הנאצית המדוברת מתנוססת ימים רבים על פני האתר הנלוז הזה. אנו לא רוצים להרשות שימוש בסיסמאות גזעניות של הימין הישראלי "אין ערבים אין..." לא יתכן שלא נרשה זאת ואילו נתייחס באדישות לתעמולה נאצית. אני אישית לא סומך לא על דבקה ולא על אינדימדיה, בשביל סקופים אני הולך לפורום סקופים וחדשות ברוטר.נט וכן לדף המבזקים באתר, מה גם שמפאת הסטטוס שיש לי שם, אני יכול אישית לדאוג שאין תעמולה גזענית. DRYICE

Deathatred

New member
הערה בקשר ל"תיקדבקה"

אם תקרא "ידיעות אחרונות" היום, תראה בחדשות מסגרת לגבי "תיק ערפאת" שהכינה הממשלה. בין השאר כתוב שם שערפאת עומד בראש גדודי חללי אל-אקצא ושהמפקד בפועל היה תאופיק טיראווי. אם עקבת אחרי תיקדבקה בחודש-חודשיים האחרונים תראה שזה מה שהוא טען כבר הרבה זמן.

Deathatred

New member
אינדימדיה מכה שנית

ההסתה הנאצית של אינדימדיה מכה שנית. לפרטים כאן . כנראה שהשמאלנים הנאורים שם חושבים שלהיות נאצי זה נורא הומני וליברלי. מה השלב הבא? אינדימדיה תציע להורדה את "מיין קאמפף"?

למעלה