לחדש קשר עם אקסית?

anon9000

New member
לחדש קשר עם אקסית?

נפרדנו לפני חצי שנה פלוס מינוס ומאז לא דיברנו (בגללי כי התנהגתי כמו דפקט, אגב לא היה שום דבר רציני בכלל). לאחרונה שמתי לב שיש מצדה איזושהי התעניינות בי בזמן האחרון לאחר שלא היה בינינו קשר בכלל יותר מחצי שנה (לא דיבור, לא לייק בפייסבוק לא כלום). רציתי לדעת אם זה סימן שאני יכול לכפר על החטאים ועל ההתנהגות הדפוקה שלי איתה אחרי הפרידה (נדלקתי עליה קשות בזמנו) ולחזור לדבר איתה?
תודה מראש על התגובות/עצות

anon9000

New member
שנינו בני 18

ולא יצאנו אפילו שבוע אבל הרגשות שלי כלפיה היו איך אפשר להגיד, חזקים מאוד. בזמנו היא אמרה לי שהיא גם מרגישה משהו אבל לא הייתה מוכנה לקשר באותו הזמן אבל עשיתי מזה סיפור שלם שעדיף לא להיכנס אליו.

איך אתה מרגיש כלפיה ה-י-ו-ם?

אתה אומר שבזמנו נדלקת עליה. מה המצב הרגשי שלך כלפיה היום? אינך יכול לחזור אליה רק משום שהיא מעוניינת או כדי לכפר על חטאים. המניע צריך לבוא ממקום של אהבה, וכל מניע אחר הוא כמו גשם מחוץ לבית - אולי זה טוב, אבל זה לא נוגע בך...

אז נסה

קח בחשבון שחטאי העבר שלך לא נמחקו וישמשו אותה בריב הבא שלכם, אבל - אם היא רוצה לתת לך צ'אנס נוסף, לך על זה!

mansbrain

New member
מה זאת אומרת סימן?

הטבע לא יביא לך סימן, במקסימום צירוף מקרים מעניין. אם אתה חושב שאתם יכולים להיות ביחד, אז תנסה. מה הדבר הכי גרוע שיכול להתרחש? גם ככה חצי שנה לא הייתם בקשר אז קשרי הידידות שלכם לא ממש מטרידים אותך. צר לי לבשר לך אבל כמו אצל רובנו הגברים, מה שמפריע לך זה הסיכוי שתתאכזב. אוקי אז כמה דברים: א. אל תתן לאגו שלך להשאיר אותך מאחור. אגו הוא אחד הדברים המעכבים ביותר שיש לאדם. ב. אם לא תברר לעולם לא תדע ותישאר באי ידיעה. אי ידיעה לא עדיפה בשום מקרה על כשלון. בקיצור תהיה גבר....תברר

anon9000

New member
צירוף מקרים מעניין מאוד

אני יודע שאין כזה דבר סימן משמיים, זה בעיקר מה שהמוח רוצה לראות. אני באמת חושש פשוט שזה יגמר שוב על רגל שמאל למרות שאני למדתי מטעויות העבר. לצערי האגו שלי בפעם האחרונה איתה ספג מכת נוקאאוט די קשה ולקח לי הרבה מאוד זמן להתגבר עליה, מכאן כל החשש שלי.

למעלה