ברוכה הבאה בפעם הבאה נא לשרשר לשירשור המתאים ("חדשים" במקרה זה). תודה
L Ligeiro New member 9/9/05 #102 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בפעם הבאה נא לשרשר לשירשור המתאים ("חדשים" במקרה זה). תודה
• •LaDy BuG• New member 8/9/05 #96 יוווווו ../images/Emo25.gif המומינים זה אלוהימי אממ, חדשה וכאלה? צליל , היי. מיאו.
ד דנדושי1 New member 8/9/05 #97 גמני מומינית גאה!! ../images/Emo11.gif איזה מאגניב! פורום למומינים זה באמת הזוי לחלוטין! איך אפשר שלא להצטרף?! אז הצטרפתי..והנה אני כאן..! ברוכה הבאה לעצמי וברוכים הבאים לכל החדשים פה !!!(שזה כמה? כל הפורום?) מומינים שליטה!
גמני מומינית גאה!! ../images/Emo11.gif איזה מאגניב! פורום למומינים זה באמת הזוי לחלוטין! איך אפשר שלא להצטרף?! אז הצטרפתי..והנה אני כאן..! ברוכה הבאה לעצמי וברוכים הבאים לכל החדשים פה !!!(שזה כמה? כל הפורום?) מומינים שליטה!
O oranit 360 New member 8/9/05 #98 למי שרוצה לראות המומינים... אז זה משודר כל יום (א'-ה') בשעה שתיים וחצי בערוץ 23 ונראה לי גם בערוץ 11!!! צפייה מהנה!!
למי שרוצה לראות המומינים... אז זה משודר כל יום (א'-ה') בשעה שתיים וחצי בערוץ 23 ונראה לי גם בערוץ 11!!! צפייה מהנה!!
נ נכנע לדמעות New member 8/9/05 #99 שלום שלום.../images/Emo3.gif אני רותם, בת 13 וחצי. תתחדשו על הפורום... נעים להכיר. רותם
M McBlack New member 8/9/05 #100 עוד אחת מהאלה שפינטזו על סנופקין כשהיו קטנות. נו, גם עכשיו מדי פעם. לעודד מנשה יש את הקול הכי סקסי שיכול להתקיים כשהוא ממש רוצה הו, סנופקין קיצר, אני מאיה. בת 16, מחור בצפון. היי לכל החדשים הנוספים יש לכם פעילויות מגניבות פה בפורום?
עוד אחת מהאלה שפינטזו על סנופקין כשהיו קטנות. נו, גם עכשיו מדי פעם. לעודד מנשה יש את הקול הכי סקסי שיכול להתקיים כשהוא ממש רוצה הו, סנופקין קיצר, אני מאיה. בת 16, מחור בצפון. היי לכל החדשים הנוספים יש לכם פעילויות מגניבות פה בפורום?
H H a d a r 15 New member 9/9/05 #101 אממ חדשההה../images/Emo9.gif אני הדר בת 15 מאשקלוןןן לומדת בכיתה י' במקיף א'.. חח מי שרוצה לדעת עוד..שרק ישאל
אממ חדשההה../images/Emo9.gif אני הדר בת 15 מאשקלוןןן לומדת בכיתה י' במקיף א'.. חח מי שרוצה לדעת עוד..שרק ישאל
ר רעיושש New member 9/9/05 #103 ראשונה? היי אני רעיה אני מבאר שבע כיתה ט' בת 14 וחצי ונורא שמחתי שראיתי את שיש פורום המומנים
מ מאי 406 New member 9/9/05 #104 פתחו לי פורום? יאייי../images/Emo13.gif פורום לסניף וגם סנופקין ומאי הקטנה... איזה רעיון גאוני
ל ליר לאב תמיר New member 9/9/05 #105 חדשה../images/Emo9.gif שלום וברכה [נפרד בשמחה-המומינים!!!!!!!!!!!!!!!!]
L Ligeiro New member 9/9/05 #110 למה נפרד? :$ ברוכה הבאה להבא נא לשרשר לשירשור 'חדשים'. מוזמנת לספר על עצמך בשירשור היכרות
B Butterfly of wind New member 9/9/05 #118 שקל את תמיד חייבת צומי../images/Emo35.gif../images/Emo134.gif אוי שקל שלי אני אפעם לא מכריזה שאני חדשה שיבינו לבד
שקל את תמיד חייבת צומי../images/Emo35.gif../images/Emo134.gif אוי שקל שלי אני אפעם לא מכריזה שאני חדשה שיבינו לבד
B BacKarin Street Girl New member 9/9/05 #106 חדשה../images/Emo140.gif כילדה ההייתי מכורה למומינים עכשיו אני רואה בהזדמנויות ואני קארין, 14, עפולה. מעריצה את הבקסטריט בויז וזהו מקווה להשתלב פה יפה
חדשה../images/Emo140.gif כילדה ההייתי מכורה למומינים עכשיו אני רואה בהזדמנויות ואני קארין, 14, עפולה. מעריצה את הבקסטריט בויז וזהו מקווה להשתלב פה יפה
R Rice Ball New member 9/9/05 #112 מצטרפת אליכם גם קוראים לי עינת, אני בת 15 ומשהו ואם יש עוד שטויות שאתם רוצים לדעת אשמח לספר לכם. הפורום הזה הוא רעיון גאוני (מקווה רק שיחזיק מעמד) ובהצלחה!
מצטרפת אליכם גם קוראים לי עינת, אני בת 15 ומשהו ואם יש עוד שטויות שאתם רוצים לדעת אשמח לספר לכם. הפורום הזה הוא רעיון גאוני (מקווה רק שיחזיק מעמד) ובהצלחה!