לחדד לכם זכרון מ2005

לחדד לכם זכרון מ2005

הי אני קורא כאן באופן קבוע המון המון שנים , לא הייתי פעיל פה כלל מאז דודה חני והאורניום על כל מי שלא ניקד את ישראל באירוויזיון
להזכירכם שבשנת 2005 לא נתתם סיכוי לשירי מימון לעלות לגמר
את כל זה אני רושם בגלל העלהום שאתם או רובכם או חלקכם שעושים לנטע , אני מאוהבי השיר אבל לא חושב שאנחנו נזכה , לא בגלל הלופר ולא בגלל החזרה שהייתה ביום ראשון
אני חושב שנטע מוכשרת מאוד , נגיע גבוהה אין לי ספק
אז תרגיעו קצת ותנו לה לעשות את העבודה כי היא תעשה את הכל כדי שהיא תצליח
ואני בטוח שהיא רוצה לזכות יותר מכל אחד ממכם
זהו חפרתי
��תהנו חברים ואל תדליקו מדורות

צוות Kuss

New member
עליהום על נטע? חלילה וחס!

הרי ברור שלא נטע קבלה את ההחלטה להשמיט את הלופר, והיא בטח ובטח שלא בנתה את ההופעה. הבאסה זה שעד שאנחנו שולחים אמן אמיתי וייחודי (להבדיל מנערי הפופ של השנים האחרונות), שבזכות האמנות שלה מועמדת ודאית לזכייה, באים ה"מומחים" והופכים אותה לאותו מוצר פופ שהיא לא, במקום לקדש ולברך על ההזדמנות שנקלעה בידינו. והתוצאות: ביקורות קוטלות מכל הבלוגרים שצפו בהופעה במלואה ולא רק ב-30 שניות ממנה + בקורות קוטלות מכל היתר.

גם ההופעה של Aisel האזרית תהיה מתוקתקת, אבל היא בכלל זמרת ג'אז ולא זמרת שלאגר. גם ההופעה של מרטין סטנמארק מ-2005 הייתה מקצועית, אבל הוא בכלל זמר רוק ולא זמר שלאגר. רוצה לומר ה"מומחים" הישראלים עשו את הטעות שרבים עשו לפניהם (עיצוב האמן כדי ש"יתאים לאירוויזיון") במקום להשען על האמנות שלו ולהביא את עצמו האמיתי (כמו שסלבדור עשה למשל). היא היא היא היא כן בובה. She IS their TOY. חבל.

והתוצאה בכל המקרים הנ"ל הייתה ו/או תהיה: מאיגרא רמה לבירא עמיקתא.

תזכיר לי- אלו לא אותם בלוגרים

שאמרו שבלאנש לא תעלה לגמר? וזה לא היית אתה שאמר לי ביום ראשון בלאנש בלאנש בלאנש. בחיי. אני כבר לגמרי מבולבל. זה לא פורום אירוויזיון. זו סוציולגיה.

צוות Kuss

New member
כל מה שאני כותב נכתב בהקשר של "אין לופר אין נצחון"

כשכתבתי לך "בלאנש בלאנש" זה היה לפני הכתבה ב-YNET על ביטול הלופר. כי חשבתי שיש לופר. רק לאחר מכן נודע לנו שהוחלט להשמיט את הלופר.

אז כן - סברתי שלא צריך להספיד למרות הקטילות מתוך ידיעה שיש לופר. לאחר שהתברר שאין לופר(
), הפכתי בעצמי לאחד ממספידי הנצחון. למה? כי דעתי היא כדלקמן: אין לופר אין נצחון.

לא לשכוח שזו דעתי בלבד ואני לא הנביא מוחמד. יש מצב שאני לא מבין שום דבר מהחיים שלי וכל מה שאני אומר זה בליל של שטויות. בנוסף הצלחתי לנחש רק זוכה אחד בעשור האחרון (סלבדור) ובכל היתר טעיתי בענק. אבל זו דעתי ואתה לא תשתיק אותי

אתה יודע שאתה האחרון שאני אשתיק אותו אז להרגע ומהר!

והבלוגרים לא קשורים לאגנדת "אין לופר- אין נצחון". הם פשוט חובבים בדיוק כמונו. וכשהציפיות עולות- האכזבות מתרבות.
זה הכל.

לא גיי

New member
ביצוע לשיר האיטלקי כחלק מקונצרט 1 במאי

הקהל בפזמון... צמרמורת

איזה יופי!
אחרי כלכך הרבה שירי פח והופעות אינפנטיליות, לראות כזה דבר בסוף יום אל תוך הלילה, זה משמח במיוחד. אי של שפיות. נחמה. אמן אמיתי, אחלה שיר. תענוג.
מחכה בקוצר רוח לחזרות שלהם. יסיימו טופ 5 בגמר. ובצדק.

יותר מוצלח מהרבה שירים וחזרות שראיתי

אמנם בשנתיים האחרונות אני פחות להוטה על הבחירות האיטלקיות (מאז שהן חזרו רוב השנים איטליה נמצאת בין הפייבוריטיות שלי) אבל השיר דווקא נחמד מאוד.
לדעתי, הוא עוד יפתיע במיקום שלו.
הופעה מצוינת!

סיני חן

New member
כותבים גבוה*

ואני הייתי בין היחידים שידעו מההתחלה ששירי מימון תגיע גבוה בגמר.

למעלה