לחבר שלי

לחבר שלי

חברה,לה היתה ידידה,היתה והלכה כי שאלה שאלה,ועוד תהיה מהסוג המרגיז...לחבר שלי,כזה ידיד מרוחק,חברה שבעצם בכלל ידידה.לה יזיזה משל עצמה,שתוך כאדי תזוזה תהתה היא בקול,האם היא חיה נכון...החבר שלי לו יש ידידה לה אישה אם שאלה,חשב מיד שזה תלוי ועומד,ובעצם חשוף לשינוים...האם נראה לכם הגיוני,או שמא,הוא לא ממש אחראי...

יערית

New member
פוזיטיבי

הקפה בטח מוכן יחד עם החיוך
הודעה שמסכמת את הלך הרוח הפורומי בשבוע הזה.

יערית

New member
גם על המיקלדת

ניתן לאבד קלוריות,השאלה היא מה אתה עושה..חדר כושר...מממממ מי צריך את הפוזה הזו?

מצוטטת

New member
../images/Emo11.gif

במחשבה שנייה לא את כל מה שיש לי ליגיד כדאי/רצוי/ונחוץ לי להגיד ~דעתי~

תגידי שלא אמרתי

שמילים,ככלי,לא ממש הכרחי.שומע,רואה מרגיש בזה לבד.אומנם לא חושב ממש מגיע לי,אבל מקבל הגזרה.אוהב אותך גם ככה,ובעצם בכלל.

חבר שלי

הוא קוראים אותו הרצל, תשאל אותו יתן לך תשובה סופית לכול שאלה.

Lonely In Blue

New member
קורא....

המילה... חבר, ומנסה להתחבר... מי הוא זה הגבר, ועל מה כל השבר. ותוך כדי תזוזה - מקבל הקריזה... חברה, ידידה, יזיזה, מה הפוינט בכל התיזה ? מילים... שחור על גבי לבן, ושום דבר מהן, אינו מובן. שברתי שן ועוד שן... ניסיתי לשבור הצופן, לנפות מה לא ומה כן, אך... הגיוני ברח מהקן. אז... לפני אני הופך להיות עצ'בן, במטותא ממך, אנא חסוך לי לילה לבן.

חושב...

תסקרן במקום,והצורך יעלם.הרי חי בווקום וזה לגמרי ברור,יוצא החוצה רק כשהריק משתלט...נסה אתה,להעיר הנשמה או לחילופין,לדחוף איזה בוכנה.

Lonely In Blue

New member
הריק...

שולט כבר מזמן, שלטון ללא עוררין, בפנים וגם בחוץ. הסקרנות הרגה את החתול, ועם כל תשע הנשמות שיש לי, לא מתכוון לחפש יבחוש בשלולית. מודה... שקורא מאוד סלקטיבית... וכך גם כותב.

לי קשה

מודה...רואה אותיות וישר צריך לקרוא.כך שבפועל קורא הכל,מלבד כמובן, אילנה.כל מילה,להוציא כברור מאליו מדורות להבות ושאר גיזים וגיזות.אבל אז,אות אות,למעט סוכני מכירות,או לחילופין עינים ירוקות...קשה לי מודה,רואה מילה,ישר בדום נעמד...קורא הכל מלבד כמובן זה או זו...מנסה להתמודד בכבוד.

יעלילה1

New member
סליחה. אתה חמוד. לא פוזיטיביזם

ולא לוגי (ואל תדאג, אני לא מתחילה איתך)

Lonely In Blue

New member
כולם תמיד אומרים.....

כולם תמיד אומרים שאין כמותך קזבלן אבל יורקים ישר בפרצופך קזבלן
( דן אלמגור )

d a n i e l s 5

New member
זה הפוזיטיב.....

ומהו הנגטיב.... תמיד תוהה.....מתי נשמע את הנגטיב? תהיות של שבת ....

למעלה