לחבר הכי טוב שלי...

גרציה פ

New member
מקנאת?? שלא כמוך אני כבר לא.....

צריכה לשמור על קשר, הקשר שומר עלינו

nigger22

New member
אין מה להוסיף חוץ מ ../images/Emo24.gif

מי ייתן ותזכי שוב להרגיש אמונה, הקשבה, אהבה ואת כל שתחפשי אצל אחר...

מוריאל5

New member
לנתי, ממרומי גילי הרשי לי ליעץ לך:

פרידה מחבר אהוב זה דבר עצוב,אך הזמן מביא איתו נחמה ותאמיני אפילו אהבה חדשה. את עדיין צעירה ואל לך לשקוע בסיפור הזה .קומי תתלבשי יפה ,תאספי את השברים ונצלי את החיים עד תום! תזכרי כל יום שעובר בלי חיוך ושמחה לא חוזר, תסתכלי קדימה ואף פעם אל תחיי את העבר!

iCp

New member
גרמת לי להזיל דמעה.

ואפילו שתיים. אני יודע שמילים לא מאוד יעזרו, אבל מטעם אחד שהתמודד עם קשיים אדירים בעברו, אני רוצה להגיד לך, שזה יעבור. את תשכחי את המקרה, ואפילו תצחקי עליו. ההצעה שלי היא להמשיך בחיים. לא לבכות על העבר, כי כך לא תתקדמי לאף מקום. אם אותו אדם גרם לך לצער כזה, אינו שווה לפרוטה. בהצלחה שיהיה לך בהמשך.

nigger22

New member
נתי מתנצל שהשרשור שלך נוצל לשוק!

מקווה שלפחות גרמנו לך לחייך...

N a t i N e t

New member
וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

חברים, ממש לא ציפיתי לכאלה תגובות!! אז קודם כל, המון המון המון תודה!!! אתם באמת אנשים טובים ומיוחדים, כמו כל מעריצי ותומכי עמיר בניון. נשמות טהורות. וזה נאמר מכל הלב, לא מנסה להתחנף
האמת היא שאין לי מושג מה עבר עליי אתמול בלילה ולמה החלטתי לכתוב את כל זה ועוד דווקא פה. כנראה שהייתי חייבת להוריד קצת מהלב. זו מועקה מאוד גדולה להסתובב איתה. וחוץ מזה, התאהבתי בפורום וקראתי כמעט את כל ההודעות שבו, וכנראה שמצאתי בכם איזושהי פינה חמה להתרפק עליה. אז שוב תודה רבה לכם על מילות התמיכה והעידוד, אתם מקסימים אמיתיים!! ואני משתדלת באמת לאמץ לליבי את כל מה שכתבתם, כי הם דברים נכונים שכדאי לפעול לפיהם. ולגבי השרשור ה"לא קשור" - תפדלו!!! באמת העליתם לי חיוך על הפנים
לילה טוב ושבוע נפלא!!!

למעלה