*** לחברי SVF ****

fireforge

New member
*** לחברי SVF ****

לפני 5 שעות מישהו תקף את מקום 3 בתעשיריה שלכם התוקף תקף על דעת עצמו ללא ידיעה של חברי האיחוד וברגע שנדע נחסל את כל המדינות שלו גיליתי על התקיפה בהודעה שהוא שלח לי ביחסים ההודעה 2010-08-13 (5) מנהיג המדינה Crusade (4133 שלח לך את ההודעה הבאה: אחי אני מצטער לא התכוונתי לעשות לך דווקא נמאס לי מהמשחק כרגע ולא יכלתי לוותר למרגלת שריגלה אחרי המדינה שחוסלה מה גם שהתעצבנתי שאחרי יומיים חתמנו שלום, קח בקלות זה רק משחק חולה עליך תעלו מול מנהלי האיחוד היום במסן ונראה מה עושים שוב לא היתה ידיעה על תקיפה ואף שחקן מהאיחוד לא השתתף ! תודה

Yogev1982

New member
../images/Emo45.gif אנחנו מופתעים בדיוק כמוכם

אני ולירן מנסים כרגע לרדת לשורש העניין !!!

GangLandx

New member
מי מסנן יא טמבל , התכוננו ללכת לים

יא חרבוש .. הפלא על רטט ומסנן חופשי ..

fireforge

New member
******** דיברנו עם SVF *******

נסגר פיצוי שמקובל על עמית ועל SND אני מבקש מכל הממורמרים פה אם החלטתם לפרוש תחשבו על מי שצריך לנקות את החרא שלכם לפני שאתם תוקפים אתם סתם דופקים אנשים שלא קשורים לעניין תודה לכם

amith11

New member
../images/Emo45.gif

איציק, לא עשית שום נזק, הפיצויי שנקבל היה שווה תהתאבדות שלך, תחשוב על זה בפרישה שלך :), וכל אחד אחר שחושב לפרוש ולהתאבד ולא משנה מאיזה ברית, חברים שלכם נשארים לפצות, תחשבו על זה. גיל, דבר איתי אחי.

ibs123

New member
היי עמית

עשיתי משהו בשביל עצמי זה לא קשור.. הפיצוי לא יכסה את ההשקעה שהשחקן איבד או את המרגלת הגדולה שאיבדתם אם הם מחליטים לפצות זה עניין שלהם, זה רק משחק שום דבר לא אישי אין לי מושג מי השחקנים מאחורי המדינות בכלל זה היה עניין אישי מול הברית בלבד... שבת שלום

Yogev1982

New member
איציק

הכל טוב ויפה אבל "דפקת" את מי שנשאר אחרייך אחי שכן רוצה שקט תעשייתי מול הברית הזאת חבל. בכל מקרה כנס ללירן ל MSN אחי

ibs123

New member
דברים כאלה קורים לא נורא ;)

אבל היה נחמד חבל שהיו לו מסיכות :( לא נורא המרגלת בדפי ההיסטוריה

amith11

New member
אתה חרטטן

המדינה שתקפת ובעצם כל המדינות של השחקן שתקפת, היו בחופשה במהלך המלחמה, שבוע לפני , במהלך המלחמה ושלושה ימים אחרי המלחמה תגיד שמצאת מטרה חמה וזהו, אל תבלבל את המוח על ריגולים, כי טכנו ריגול לא חושב שיש לו בראשית שלו בכלל. בא לך להתאבד עם עוד מדינות תתאבד, תמשיך לדפוק תחברים שלך, כי אני מבטיח לך כל נזק שאתה עושה השחקן מקבל פיצוי X2 במדינות ובכוח בכל מקרה , לא לוקחים קשה, זה רק משחק ,ועושה את השבת מעניינת :) שיהיה לך אחלה יום

amith11

New member
אגב..

אישית לי זה נראה שאתה התעצבנת שנסגר שלום והיינו חמים דווקא על המדינה שלך כל נוב יכול לאפס/להתאבד ואז ביו וחיסול החיסול שSVF הביאו לראשית שלך , היה מרשים ביותר שאפילו אתה הוצאת הודעה על זה. גם שהייתה און ליין ומאזן ונותן קומנדו על מדינות של חן ומקלטים והכול, וקיבלת חיסול למרות הכול. היית מטרה חמה במלחמה ולא היה אישי, אתה סתם מתנהג כמו ילד קטן, "הרסו לי אני ייהרוס בחזרה.."

ibs123

New member
דווקא לי נראה שאתה זה שלוקח אישית

מה אכפת לי חופשה שמופה , רציתי לחסל את המרגלת וחיסלתי ורציתי להרוס לו את המפעלים והרסתי איפה הבעיה פה? החיסול ש SVF הביא לראשית שלי באמת היה יפה בוזבזו שם לפחות 20 טרליון ל 2000 תורים רואים שזה היה מתוכנן עד ליסוד וביצוע מרשים :) עמית אל תיקח את זה אישית כי זה לא אישית לא אליך ולא לנתנאל קוראים לזה נקמה, לא נקמה משהו אבל נקמה..

amith11

New member
בחייאת איציק

פרסם את כל התקיפות שלך , איזה מדינות תקפת ומה עשית, אין חשק לעבור על 300 מדינות שלי עכשיו
וייאלה אחי, יש לך משו על הלב,תתאבד וגמור עניין, נקבל פיצויי ונגמור תסיפור הזה איתך , ויללה ביי

ibs123

New member
הלכה המרגלת וזה מה שחשוב

הלכה כל ההשקעה וזה יותר חשוב יאללה ביי אחי

idanushka

New member
איציק בלאטט

מה זה מה שמלמדים בישראלארמי לתת מכות שהם לא מוכניים אנחנו אוהבים אקשן שזה בחיי לא ככה שהשחקן לא מוכן חחח בכל מקרה להבא עדיף לחכות למלחמה לנקום ככה זה סתם חסר תועלת.. וגם לא נזק גדול

fireforge

New member
כחלק מהפיצוי המדינה הנ"ל עברה היום ידיים

והיא אינה חלק מ SND יותר מספר מדינה: 37233 שם המדינה שלך במשחק: Virus אלה שייכת נכון לעכשיו ל SVF

למעלה