הופה...
אני באמת מקווה שזה יהיה הדיון האחרון בנושא זה ונוכל לקיים פורום כהלכתו. ועכשיו לעניין... פורום נוער מרצ מיועד לחניכי התנועה ושותפיהם. זאת אומרת: א. לקיום דיונים פנימיים בנושאים שעולים בתנועה כמו במזכירות, ויכוחים פנימיים, שאלות עקרוניות וכו´. ב. לקיום דיונים, והעלאת ופיתוח פעילות השטח. יזימת הפגנות העלאת רעיונות לצמתים, להפגנות, העברת הודעות. ג. לפיתוח ההוואי התנועתי. ביננו לבין עצמנו.. נוער מרצ לא פתח פורום בשביל לקיים דיון בין ימין ושמאל. בשביל זה יש פורומים אחרים. הפורום הזה הוא בשבילנו. ואם עוד מישהו אחד יגיד שלסלק מכאן ימנים זה גזענות אני יתפוצץ. לי אישית נמאס לראות כל פעם את הימני התורן שכותב איזה הודעה מתלהמת, ואז עוד 20 חניכים טורחים לענות לו, ועוד ימנים עונים להם ויש פה דיון של חרשים ואילמית, ובאותו הזמן ההודעה של אוריה על המזכירות, שבקשה פידבק תגובות ובקשות נדחקת הצידה. כל עוד יהיה לי מחשב שעובד (אורי!!!מה יהיה לי עם המחשב!!! והחלמה מהירה) אז אני אשתתף בדיוני הפורום, אבל אם זה יהיה עוד פורום ויכוחים אז אין לי מה לחפש כאן. אני אוכל להודיע על סמינר פעילות של צוות המלששים בפורום אחר (ראיתם איזה מניפוצליה- הכנסתי הודעה בהודעה ישר לתת מודע שלכם, אז אם לא הפנמתם יש סמינר בנושא פעילות של המלששים. פרטים נוספים בקרוב.) אז לסיום. פורום נוער מרצ בשביל נוער מרצ ותקופת בגרויות קלה לכוווולם.