לחברי נוער מרצ:

dark eyes

New member
היכן

פורום מר"צ????? בכל אופן רשמתי שם הודעה ואילו יכלתי לקחת את התגובות אבל כנראה שהפורום נמחק הרבה מאוד הסייגויות היו על הדיון המיותר הזה מעבר לכך רשמתי גם בפורום חוק ומשפט את מהות הדיון ואני מחר יפרסם את תשובותיהם ואת העובדה כי מבחינה חוקית הם מתנגדים לכך שהדיון הזה בכלל התקיים

חבר יקר

אתה תוקף את הטענה שיש להנהלת פורום נוער מרצ הזכות להגביל את תחומי הדיונים ולמנוע השתלטותם של דיונים פוליטיים-אקטואליים מצויים, אותם ניתן לנהל בכל פורום ישראלי שלישי על האינטרנט, על הפורום. על פי אותו עיקרון היית יכול לתקוף את הנהלת פורום ´החלפת מדבקות פוקימונים´ על שמנעה היווצרותם של דיונים פילוסופיים על מחול פוסט מודרניסטי בפורום. אם לא ניתן למקד את הדיונים בפורומים השונים, ו/או למנוע השתלטותם של נושאים ספציפיים על הפורום, שבהחלט לא נוסד במטרה להוות הייד-פארק, אין כל טעם בכך שלפורומים השונים יש כותרות, שיוכים לארגון זה או אחר וכו´. כפי שאין כל טעם או צדק בהצפה של פורום מולדת בדיונים על החלטות המזכירות הארצית האחרונה של נוער מרצ, כך אין כל סיבה לדרוש מהנהלת פורום נוער מרצ לאפשר כניסתם של כל תכנים שהם לפורום. הדאגה שהבעת לחופש הביטוי תמוהה בעיני בהתחשב בעובדה שבמות פוליטיות יש בתפוז בלי סוף - מה גם שאותה אפליה פוליטית שכביכול מניעה את הנהלת הפורום לשקול מניעת דיונים אקטואליים מצויים לא קיימת כלל, ולמעשה מדובר בהנחה הפשוטה שמוטב יהיה אם מרבית דיוניו של פורום מסויים, שנמצא תחת חסות ארגון מסויים, יהיו קשורים ספציפית לארגון ולא לכל נושא ותחום שהוא על הפלנטה.

shay_even

New member
הופה...

אני באמת מקווה שזה יהיה הדיון האחרון בנושא זה ונוכל לקיים פורום כהלכתו. ועכשיו לעניין... פורום נוער מרצ מיועד לחניכי התנועה ושותפיהם. זאת אומרת: א. לקיום דיונים פנימיים בנושאים שעולים בתנועה כמו במזכירות, ויכוחים פנימיים, שאלות עקרוניות וכו´. ב. לקיום דיונים, והעלאת ופיתוח פעילות השטח. יזימת הפגנות העלאת רעיונות לצמתים, להפגנות, העברת הודעות. ג. לפיתוח ההוואי התנועתי. ביננו לבין עצמנו.. נוער מרצ לא פתח פורום בשביל לקיים דיון בין ימין ושמאל. בשביל זה יש פורומים אחרים. הפורום הזה הוא בשבילנו. ואם עוד מישהו אחד יגיד שלסלק מכאן ימנים זה גזענות אני יתפוצץ. לי אישית נמאס לראות כל פעם את הימני התורן שכותב איזה הודעה מתלהמת, ואז עוד 20 חניכים טורחים לענות לו, ועוד ימנים עונים להם ויש פה דיון של חרשים ואילמית, ובאותו הזמן ההודעה של אוריה על המזכירות, שבקשה פידבק תגובות ובקשות נדחקת הצידה. כל עוד יהיה לי מחשב שעובד (אורי!!!מה יהיה לי עם המחשב!!! והחלמה מהירה) אז אני אשתתף בדיוני הפורום, אבל אם זה יהיה עוד פורום ויכוחים אז אין לי מה לחפש כאן. אני אוכל להודיע על סמינר פעילות של צוות המלששים בפורום אחר (ראיתם איזה מניפוצליה- הכנסתי הודעה בהודעה ישר לתת מודע שלכם, אז אם לא הפנמתם יש סמינר בנושא פעילות של המלששים. פרטים נוספים בקרוב.) אז לסיום. פורום נוער מרצ בשביל נוער מרצ ותקופת בגרויות קלה לכוווולם.

רעות כ-ץ

New member
הממ

אני לא חושבת שיש הצדקה כלשהי או צורך כלשהי להגביל את חופש הביטוי, בוודאי במקרה כמו זה, כשזה לא בדיוק מצב שבו חיי אדם מוטלים על הכף או משהו. בסך-הכל פורום נוער מרצ. כל אחד יכול לעשות את השיקול הקטן שלו, האם הוא מעונין ל"הגרר" לויכוחים פוליטיים כלליים שחורגים מנוער מרצ, או שמא הוא מעונין להשאר אך ורק בדיונים פנימיים, ויש שיאמרו, פרודוקטיביים. אם רב האנשים לא ירצו להפוך את הפורום למקום להתנגחויות ימין-שמאל, הם יוכלו פשוט לא להגיב להודעות הרלוונטיות, ועל-ידי כך לנטרל את ההשפעה שלהן על הפורום. בקיצור, אנשים. תזכרו שהבחירה אלו הודעות לקרוא ועל אלו הודעות להגיב היא שלכם. לא חייבים להתיחס לכל הודעה אם היא לא מוצאת חן בעינינו, אבל אני לא רואה צורך למחוק הודעות או להגביל כניסה של אנשים לפורום.

טוב מה אני חושב?

אז ככה אני חושב שיש מקום לתת לאנשי ימין מעניינים בעלי תרבות דיון ויכולת חשיבה כמו לדוגמא "ההוא הדתי" (אתה מלך!) להביע את דעתם הרי זה גם מעשיר אותנו וגם אולי אפילו ישכנע אחד מהם פה ושם, האפשרות שאני תומך בה היא מה שנקרא השהייה מהפורום, פשוט אני סומך עליך ועל אלון שאתם מבדילים בין המטומטמים חסרי הדעת לבין ברי השיחה, כל מי שהוא הטרדה בלתי פוסקת פשוט לא יוכל לרשום הודעות. תודה מראש, בברכת ימנים חכמים ומעניינים תחליפו את הטימטום בפורום איתי

תוספת חשובה מאוד

הייתי רוצה להוסיף לדבריך שמעבר לכך ששיתוף אנשים שאינם חברי תנועה בדיונים יעשיר אותנו ואולי אף ישכנע אחד מהם פה ושם - יתכן בהחלט, ואף רצוי, במידה ומדובר במסקנות הגיוניות, שהם ישכנעו אותנו.. וככל שיותר אנשים חושבים ישתכנעו ויגיעו למסקנות מחודדות יותר - כן ייטב.

למעלה