לחברי חדר 40+

tiger rrr

New member
לחברי חדר 40+

היי מתוקים ,זו פעם ראשונה שאני כותבת לכם.. האמת אני כרגע בדרך למיטה (נומי נומי) אז לילה טוב לכוולם במיוחד לחוצנית המתוקה , לשועלית המדבר לסיגל 40 המדהימה ,חלומית , לאופפי שרק הכרתי.. לרעם כחול , לטאיוש מתוק ולשאר שאני מצ`וטטת איתם שיהיה לכם אחלה יום ואחלה צ`טוט אוהבת הטייגר של הצ`אט אושר

tiger rrr

New member
נראה לך שתתפטרו ממני?...

לא כול כך מהר מתוקה שלי .. זהו התאהבתי בחדר. חחח אושר

tairon

New member
גולד -טיי -חוצי

טוב אז קודם כל לך טיי אנחנו החרמנו אותך יותר נכון נחטפת מחדר 20 יש לך מפתח זהב כבוד של חדר 40 את יותר מברוכה שם ואני לא חושב שאני מדבר אך ורק בשמי אגב אם תתפסי בחדר 20 אנחנו נטיל עליך עונש סתם ..סתם איפה שהכי כייף לך שם תהיי רצוי איתנו!!! גולד ככה אה אה אה פה חשבת אני לא מגיע לפה כל תלתל מעיד על השובביות אצל החוצי הזו ויש לה ראש מדליק על כך אין עוררין הראש הכי פתוח הכי טוב שיש הכי מצחיקה הכי כשרונית שיש בזה צדקת 200% אגב גולד לקחת קצת מהזהב שלך ככה שלא הרגשת רומני או לא רומני ואם כבר רומני אז עד הסוףףףףףף נו אתה יודע בשביל מפתח של טיי לא נורא לא הרגשת בחסרון

tiger rrr

New member
יו טאי עכשיו אני מסמיקה..

זהו טאי אני לא שייכת יותר ל20+ תאמינו לי שבאמת כיף לי להיות בחדר שלכם.. אתם אחלה של חבורה ונעים לדבר חן חן על התקבלותי , כולי אושר והתרגשות.. (יש לי מפתח) טיי (אושר)

loveyou4

New member
יעל שובבה שכמותך

ראשך מלא בתלתלי של אש - ואת המוח שלך .......כמה אני אוהב תמשיכי יקירה.....את מה זה מגניבה אני הוא ה - Gold Master תמשיכי להצחיק אותי מה הייתי עושה בלעדייך - מטורפת קטנה

נמרה שכמותך.....

כייף לנו ממש לארח אותך למרות שאת באה לקפיצות קטנות ואין ממש זמן להעמיק יותר ותמיד שאת הולכת נישאר טעם של עוד... אז בבקשה...להתעקב יותר אצלנו,כי באמת כייף בנכחותך באהבה נועה

למעלה