לחברי הפורום:

teen17

New member
לחברי הפורום:

היי. היום היה טקס הסיום של בית הספר. הגעתי בדיוק בשעה שהתחיל הטקס וחיפשתי מקום לשבת. ישבתי ליד אחת מהכיתה ומשמאלי היה כיסא אחד ריק. לאחר מס´ דקות התישבה מצד שמאלי (בכיסא הריק) בחורה נחמדה שנראית טוב מהכיתה המקבילה לי. הקיצר, יצא לי להחליף איתה איזה כמה מילים (או יותר נכון כמה משפטים טובים) ודווקא היה נחמד לדבר איתה. בשורה לפני ישבו חלק מהחברות שלה ואז אחת מהחברות שלה שאלה אותה אם היא יוצאת היום אז חשבתי לי במוח על משפט גאוני כמו: "רוצה לצאת היום לאנשהו?" הקיצר, אני יושב לי עכשיו וחושב, האם הייתי צריך להזמין אותה לצאת או שלא? האם הייתי צריך לעשות משהו בנידון? עקרונית יש לי את הטלפון שלה (מספר תיכופוניסט), כדאי לעשות משהו בנידון? ועוד משהו, במשך הטקס היו כמה ריקודים של בנות מהשיכבה שלי. חלק מהן היו מאוד מאוד מושכות ויפות (מה גם שהם לבשו בריקודים האלו שמלות ובגדים צמודים) ועם איזה 2 בנות שרקדו שם אז יצא להחליף מבטים מס´ פעמים. לא הרגשתי שזה אומר משהו, אבל יכול להיות שזה כן אומר משהו? (בהתחשב גם שהן ה"מקובלות" של השיכבה) יכול להיות שזה סימן למשהו? או שזה כמו שאמרתי בהתחלה סתם? תודה לעונים.

למעלה