לחברי הפורום...

לחברי הפורום...

תחילה אציג עצמי- אני בחורה ערבייה בת 21 המתגוררת ביפו. ארצה להעביר אליכם מסר. מסר אשר אני מקווה שתפנימו... קיראו זאת- מדען אחד ישב ועבד, כשלפתע בנו בן ה-7, נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בשל ההפרעה, ניסה לבקש ממנו שילך למקום אחר, אך כשראה שאין זה אפשרי, מיהר לחפש כל דבר שיוכל להעסיק את ילדו בן ה- 7. הוא תלש מאיזו חוברת דף ובו מפת העולם, גזר אותה לחתיכות ונתן לילדו את חתיכות המפה עם גליל נייר דבק. "אתה אוהב פאזלים" אמר האב "קח את העולם המפורק ונראה אם אתה יכול לתקנו בכוחות עצמך". המדען חשב כי ימים רבים יעברו עד שיצליח הבן להרכיב את המפה, אך כמה שעות לאחר מכן, שמע את קולו של הבן קורא לו " אבא, סיימתי, הצלחתי להרכיב את חתיכות הפאזל. האב לא האמין לדברי בנו: זה לא ייתכן שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפה שמימיו לא ראה! אך הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו. המדען היה בטוח כי הוא הולך לראות עבודה מבולגנת... אך להפתעתו, המפה הייתה מושלמת וכל החתיכות היו במקומן. "כיצד עשית זאת?" שאל המדען את בנו ", " הרי לא ידעת איך נראה העולם". "אבא", השיב הילד- אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מהחוברת, ראיתי כי בצידו השני ישנה תמונה של אדם, כשנתת לי לתקן את העולם, ניסיתי אך ללא הצלחה, אך כאשר הפכתי את כל החתיכות התחלתי לתקן את האדם וכשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי את הדף וראיתי שהצלחתי לתקן גם את העולם. חישבו על זה!

ברוכה הבאה לפורום

בהעדרו של מנהל הפורום, אני מעניק לך פרח
של ברוכים הבאים. נקווה לראות אותך כאן גם בדיונים על נושאי דו-קיום והעדרו.

למעלה