לחברי הפורום...

• פותח הנושא ygeva
  • פורסם בתאריך

ygeva

New member
לחברי הפורום...

שני דברים: 1. הפגישה בצ'אט היום הוגדרה ככשלון מאחר ומלבד פרוטון ואנכי לא היה אף אחד... לכן אני קובע פגישה נוספת למוצאי שבת, בשעה 21:00 למשך שעה אחת ע"מ שאני אוכל להתחיל להסביר במה מדובר. מתנגדים? 2. לאחר התלבטות רבה אני חושב לנסות להרים כאן בפורום מרתון סרטים לילים לפורום. הרעיון פשוט, ועבד בפורומים קודמים: נפגשים כולנו (או מי שיכול) באחד הבתים (מי שיכול לנדב את שלו ויש לו מרתף או מספיק מקום לכך מוזמן). שוכרים סרטי מד"ב, אנימה ועוד קלאסיקות בכמות גדולה (הכל, ממב"כ ודרך בבילון 5, אנימה, מונטי פייטון, פרקים נבחרים ועוד מה שתוכלו להביא), קונים אוכל שיהיה מה לנשנש, טלויזיה גדולה, שקי שינה... וצוללים לתוך לילה גיבושי שכולו סרטים. ממתין לתגובות לגבי שתי הרעיונות הללו.

Bajoran Priest

New member
אם כלכם תסכימו להגיע לטבריה...

אני מסכים שזה יהיה אצלי

n i v1

New member
צר לי שלא עבד

והנה הצעה. ראשית נחד מאד מפגש פורום לצפייה, אבל איני יודע כמה זה יעבוד באופן שאת מציע, אולי לנוער שביניכם שבחופש הגדול. הצעה אחרת, זה לפתוח בלוגטיוי של הפורום ואז אפשר להפגש שם, וגם לדבר, גם לראות (אמנם באיכות רעה) וגם להריץ צחוקים בכיף. זו ההצעה שלי, תעשה איתה מה שבא לך

papal

New member
מצטער אבל המירק שלי התאבד

לא הצלחתי בכלל להתחבר ועוד יש לי גירסא אחרונה בכל המחשב שלי קצת צולע לגבי המפגשים אם תתאמו אותי אני מוכן לנדב ליום אחד את הבית שלי גם עם על אש וענינים יש מקום ויש זמן רק תתאמו

bewiched

New member
אם ההורים שלי יחליטו לטוס ב20 לח

לחודש יהיה לי בית פנוי לגמריי. אם לא איכפט לכם מהכלבה המקסימה שלי מוקה

למעלה