לחברי הפורום..

לחברי הפורום..

אני מצרפת את כתב ידי לניתוח. כמו שכתבתי אשמח לדעת מה מסתתר מאחורי הכתב ומה זה אומר לגבי
תודה מראש, חגית

כבר השתחררת ? חשבתי שעוד לא

התגייסת, איך שהזמן עובר.. ולגופו של ענין, יש בך יכולות וכשרונות ואני שמח שאת סגורה על כוון ומאחל לך המון הצלחה. לו יכולת לחשוב ולנצל את היכולות רק באופן חיובי ו 'בונה' היית מצליחה יותר. עדין יש לך ברקע את היצר הרע שמחפש לפגום, כמובן, בחסות העובדות והלוגיקה ו 'להיבנות' מהכשלת מי או מה שבדרכך. מנסיוני שלי, הפעלת אמצעים בלתי קבילים עשויה להביא יתרון ותוצאה רצויה בטווח הקצר, אך לטווח הארוך חוזרת כבומרנג לבעליו ומזיקה בעיקר לו. אי לכך זו שקולה ל "הרס עצמי". מעידות בשקול הדעת יכולות להסב נזק בלתי הפיך להמון דברים חיוביים ומוצלחים שנבנו בעמל רב, על פני תקופה. תודה על תשומת הלב.

אודי,

לא הצלחתי להתחבר למה שאתה אומר, אבל בהחלט ניסיתי להבין. התייחסת רק לפן המקצועי.. יש לי יצר רע לפגיעה עצמית או באחרים במובן המקצועי? אתה אומר בעצם שאני מכשילה את עצמי ע"י מה? אמצעים בלתי קבילים? ע"י מעידות בשיקול דעת? שנגרמות ע"י? השפעות של אחרים? שיקולי דעת שלי? לא הבנתי את כיוון הזרימה של מה שאתה אומר. בעצם הפסקאות שלך עונות אחת על השניה אך לא מובילות להתייחסות שתרמז על כיוון כלשהו. לא אופייני לי יצר רע והפעלת מרפקים, בדיוק ההפך וזהו סוג של חיסרון בימינו. לגבי אמצעים בלתי קבילים גם כן. ועוד משהו מדוע סיימת ב"תודה על תשומת הלב."? אני מוצאת את עצמי מנסה "לנתח" את מה שאתה אומר על מנת להבין

היי חגית.

מעניין שאת לא שואלת אותי למה התכוונתי ב: "כבר השתחררת ? ואני חשבתי שעוד לא התגייסת", המשפט הזה לא סיקרן/העליב/הכעיס אותך ? לגופו של ענין, זה פחות או יותר הדברים שאמרתי, ואת כמובן יכולה לטעון שזה בדיוק להיפך, להתכחש לדבר או להפנים ולנסות לשפר, או להתייחס לכך כאל תאור תכונה שקיימת אי שם במרחב, אבל לא בביתי. תמיד ישנה גם אפשרות שאני או מישהו אחר טועה ומדביק לך או לאחר חסרונות שלא בנמצא. אבל גם ברור שאם בחר מישהו בקו של העמדת פנים הוא מחויב להתמיד בקו זה אחרת יפגעו קשות יוקרתו ואמינותו. אגב, אמצעים של הכחשה, התכחשות ובמקרים אחרים הטעיה זהו בדיוק המנגנון שמנציח את המשך הקו המזיק שפלוני בוחר להתמיד בו, וראיה לליקוי בשקול דעתו. מה לעשות שאני מתייחס ומושפע בעיקר ע"י מה שאני מזהה בכתב היד. לאמירות ותגובות כאלו ואחרות, בכלל זה רציונליות, רגשיות, מניפולטיביות אין השפעה על עמדתי. מבחינה זו מצבו של כל גולש ומנותח טוב משלי שכן הפרגוד האינטרנטי מאפשר מרחב תמרון בלתי מוגבל. ערב טוב.

תגובה..

לרגע לא נפגעתי, נעלבי או כעסתי על אשר כתבת. כמו שאמרתי ניסיתי להבין מה אתה אומר. תסכים איתי שאם פלוני יאמר לך X Y ו Z ואתה תכיר בך את הצדדים של X ו Y תוכל לבחון את Z. לעומת זאת אם יגידו לך משהו אחד בנושא אחד שאתה לא רואה אותו בך או בהחלט יודע שהוא אינו נמצא בך אז תפקפק או תתעלם מהנאמר לך. אני בהחלט מכבדת את התייחסותך ובהחלט ניסיתי להבין איך היא מתחברת אלי.

shonshon5

New member
תגובית..

צ'מעי: האמירה: "...שאם פלוני יאמר לך X Y ו Z ואתה תכיר בך את הצדדים של X ו Y תוכל לבחון את Z. לעומת זאת אם יגידו לך משהו אחד בנושא אחד שאתה לא רואה אותו בך או בהחלט יודע שהוא אינו נמצא בך אז תפקפק או תתעלם מהנאמר לך." בתגובתך, יסודותיה רעועים ולא ראוי לאמץ אותה כלל בשום תהליך של קבלת החלטות. יהא X משפט אמת. יבוא מען דהוא ויאמר לך משפט זה. לשיטתך, עליך לשלול אותו א-פריורי. להזכירך: ב-6 באוקטובר 1973 אכלנו אותה, בעיקר משום גישה מעין זו. הצעתי: קבלי הכל, הטילי ספק בכל. שום דבר אינו כפי שהוא נראה. בהצלחה, אבי

למעלה