לחברי הפורום

לחברי הפורום

תודה לכל המשתתפים - הקוראים ובעיקר הכותבים. בזכותכם ועבורכם הפורום קיים. יחד עם זאת יש לשים לב לא לגלוש ליותר מדי "שיחות חולין" ז"א הודעות ריקות של "סליחות" "תיקוני טעויות כתיב", "מסירת דרישת שלום" וכו'. לא כדאי שנהפוך את הפורום ל"קשקשת של בני טיפשעשרה". לא כל פסקה מחייבת תגובה... יוחזרו לפורום החידות והדיונים הרציניים על הבעיות האמיתית של ריקודי העם והרוקדים.

כדי לדייק:

בהקשר זה המילה "בעיות" אינה שלילית. אך למהדרין אכתוב "נושאים" לדיון. מקובל?

../images/Emo51.gif לירון - במה שכתבת הבעת

את רחשי ליבם של רבים מחברי הפורום.. ובקשה נוספת (שלי) אנא מכם : השתדלו לא לכתוב מסרים ב"אורך הגלות" המסר צריך להיות עניני לנושא ואין צורך לחזור על הדברים מליון פעם. בואו נחזיר ונעלה את הפורום על הפסים הנכונים של רחבת הרקודים :
+
+
+
+
+
+
+
+
+

dw2322

New member
סקירות של הרקדות

מה דעתך להעתיק הודעות (אפשר עם עיבוד קל או בתוספת תגובות) המתארות חוגים שונים (3 האחרונות שאני זוכר הן של no name על קריית אונו, עדה על בית דני ושלי על נחלת יצחק, היו עוד בעבר אך לאט לאט שוכחים) ללוח המאמרים או ללוח הקבצים? כך מי שרוצה ללכת להרקדה כלשהי יוכל לקרוא מראש תיאור (סובייקטיבי משהו) של המקום. עוד רעיון הוא להעתיק תיאורים אלו אל בסיס הנתונים של ההרקדות (ב rokdim או markid). נאמר לפתוח שדה חדש: "התרשמות הרוקדים" או משהו בסגנון. ברור שהתאור סובייקטיבי ולאורך זמן יתכן ולא יהיה עדכני, אך בגדול נותן רושם כללי, ועדיף על המצב הנוכחי בו אין כלום.

ל- dw - רעיון מאד יפה

זה בהחלט יכול לפתוח שדה חדש "התרשמות הרוקדים בחוגי ההרקדות" - דבר זה יכול להוות עניין לרוקדים חדשים הנכנסים לפורום. נ.ב. היה לי כף לרקוד עמך את החלק הראשון של הזוגות בכנס הפורום אצל בתיה, אתה בהחלט עדין - חביב וחייכן רקדן!

aries4

New member
רצוי ......מצוי

ירון - כל הורה מכיר את הסיפור יש רצוי ויש מצוי הטיפש עשרה הם עתידנו תתחיל לגלגל נושאים רציניים התגובות יגיעו ......... סססססססססססססססבבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללנננננננננננננוווווותתתת

למעלה