לחברי הפורום

ימניק, עזוב תילד, תראה איזה יפה הוא

עם הזקן. <זה נכון שבלי הזקן הוא יהיה יותר יפה>

קיבלת כל כך הרבה אהבה

ממני במפגש שחשבתי שזה עלול לבלבל אותך, אז נמנעתי מלהזכיר, אתה מוזמן בזה לכוס בירה אתה ואישתך (וגם אחותה של אישתך כמובן) כל אחד ביחד וכל אחד/ת לחוד (כמובן) מה דעתך על היום בערב? או מחר או מחרתיים טסור קשר.

גל נעים

New member
ניצור גם ניצור.

וכנראה שהאהבה שלך כ"כ טובה שנשאר טעם של עוד... ועוד... ועוד ועוד ועוד.
אין כמוך!

Le Fay

New member
../images/Emo24.gif נירה לי נעשה כבד שם על ה...

שלך
והאתרוגים של אתאיסט - לקח לי עד שבת למצוא חצי קילו טי-בון לאזן כוס קטנה אחת (ואותך ראיתי פעמיים: והולך יופי עם ריבה).

מה את אומרת

לפחות שלש כוסות, ועוד פרוסת עוגה (מהעוגה שלך) שמישהו טרח לשפוך עליה עוד כוס, בהתחלה לא הבנתי מה הטעם המוזר הזה, וכשהבנתי כבר היה מאוחר מדאי. (כשקראתי את הכותרת של ההודעה לא האמנתי למקרא אוזני, א ת לא מסוגלת להגיד זיין דווקא את????????)

Le Fay

New member
בטח מסוגלת. רק שומרת להזדמנויות

יותר חגיגיות
אז איך קצפת המוקה שלי בוודקה אתרוגים? לנסות על חצי העוגה שנשארה בבית? אתאיסט, תבדוק בבקשה אם נשאר משו במזווה, יש פה צרכים דחופים

בן הרב

New member
הי תרגיעי את עם האתרוגים

מה את חושבת שלנו כאן מעבר לים לא מגיע משהו??????? ואם כבר למה שלא תשלחי איזו עוגת קצפת

Le Fay

New member
לכם השארתי את כל הפנקוטה בקפה דנטה,

לא? תשמור לי קצת לפסח. וגם את פינת העישון שלא ילאימו שמה. (עד שבאה להקציף אצלכם, רוצה מתכון?
).

תגיד לי אתה הוזה

איזו צרפתית? ודפקנו ביחד??? ג´יסז קרייסט יש פה ילדים בפורום

מני באני האני...HONEY

אפשר לדעת למה לא הזמינו אותנו? הרי כבר עברנו את השלב של החדשים, חשפנו פרטים מעליבים, כמעט רבנו עם דידית, הסתובבנו במכנסיים ובלי כיפה. וכו´ תארגן לנו איזה הזמנה פעם הבא!!! LOVE YOU!!! (אתה יודע ממי)

../images/Emo24.gif אני מקווה שאתה לא מתעלם

מקיומי רק בגלל שלא נתתי לך לנשק את הנשיקה השלישית

למעלה