לחברי הפורום

slimboy

New member
לחברי הפורום

רציתי להגיד לכם שאתם חוצפנים שאני רושם הודעות אתם בכלל לא מתאמצים להשאיר תגובה יש לי הוכחה אני רשמתי הודעה ואחד אחר כתב אחריי אז לו אתם עונים ולי בכלל לא מתייחסים ואם אני עושה משהו כל מיני דברים אנימציות עיוותים וכו´ אתם לא מגיבים אבל מתי שנילי עושה משהו אתם אומרים וואו איזה יפה ואיזה מוכשרת וכו´ אני לא אומר שזה לא יפה זה יפה מאוד לדעתי מה שנילי עושה אבל יש הגזמות כאילו היא מלכה או משהו אז תלכו לישון שנת חורף ואל תקומו כי אני יותר בפורום הזה לא כותב בייייי

אל תלך!!!!!!

גם הדברים שלך יפים אני אף פעם לא כותבת תגובות לעיוותים כי זה בכלל לא יפה בעיני! אבל אתה לא צריך להיעלב! גם אני השארתי הודעה וחוץ מ-2 ילדים אף אחד לא מתייחס וזה לא אומר שאני עוזבת את הפורום

BiLlAbOnG2

New member
אל תלך

מה אתה נעלב גם לי כמעט שלא כותבים תגובות חפיף מה אתה שם בכלל על מישהו

BiLlAbOnG2

New member
אל תלך

מה אתה נעלב גם לי כמעט שלא כותבים תגובות חפיף מה אתה שם בכלל על מישהו

אם כן...

אני מניח שמה שאתה מתאר נובע מוותיקות. כלומר בגלל שנילי ותיקה בפורום, אז לא מעט אנשים מתיחסים להודעות שלה. וחוץ מזה, ראיתי שיש לא מעט תגובות גם להודעה שלך, אז אוליי אם תנסה להיות פעיל יותר יותר אנשים יגיבו להודעות שלך. בכול מקרה, קח עוד צ´אנס.

אוי ואבוי..

בגלל זה אתה הולך?? ומה אני קשורה??? מלכה?? טוב שלא עשית אותנו ילדים בכיתה ו! מגיבים להודעות שלך ולהודעות שלי, ואני לא קשורה בכלל למה לערב אותי סתם? תראה זא סיבה ממש דפוקה ללכת כי יש דברים שמגיבים ויש דברים שלא!

אל תעזוב

זה לא סיבה מספיק טובה בשביל לעזוב אף אחד לא מלך או מלכה נסיכה או נסיך כולם אנשים נורמליים אף אחד לא דומה לאף אחד ברגשות ובמחשבות אין דבר כזה יותר טוב או אלי לא מתייחסים כולם באותה מידה וכולם שמים לב לכולם יכול להיות שזה היה יפה ואולי זה לא מצא חן העיוות או האנימציה אבל זה לא סיבה לעזוב בבקשה אל תעזוב אתה תהיה חסר כאן.

ברקודית

New member
חיחיחי נילי מלכה.. דיי תרד מזה

אוקיי, נילי היאאחת הראשונות בפורום הזה והיא נכנסת אליו כל חמש דקות (תאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת) ומגיבה כמעט לכל הודעה ומספקת הרבה תמונות חדשות ועניינים לכאן... לא מתייחסים אליה כמו מלכה פשוט מכירים אותה יותר כי היא בולטת ונחמדה. ואני לא אומרת שאתה לא נחמד פשוט אוקיי, אז שמים לב אליה אז תקח את זה באיזי ותשתלב בפורום זאת קהילה של המורדים לא של הממשלה... אז אל תעזוב את הפורום, ותישאר לדסקס איתנו על מה הולך בתוכנית.. נ.ב. - אהבתי את העיוותי השמנה שעשית

ברקודית

New member
והנה - הוכחה!!!!

אני כתבתי את ההודעה שלי ב-ורבע ואת כתבת את שלך אחרי 4 דקות!!!!!

slimboy

New member
אני נשאר

אני רואה שכמה מכם נחמדים ושאמרתי שנילי מלכה שכחתי לשים מרחאות לא ידעתי שהיא מפתיחת הפורום אבל גם שאחרים שמים דברים תגיבו כי אני שם את זה שתראו ותגיבו לא סתם אני שם דברים

למעלה