לחברי הפורום עוד מעט מתחילות התוכניות ב bbc prime רוצו לראות.
R ran lir New member 17/3/04 #1 לחברי הפורום../images/Emo108.gif עוד מעט מתחילות התוכניות ב bbc prime רוצו לראות.
P python 4 New member 17/3/04 #2 ../images/Emo12.gifלמה הכוונה? BBC פריים משדר 24 שעות ביממה, ויש לו תוכניות ממש יפות. מה מתחיל עוד מעט? (כאילו, עוד מעט לפני שעה) שיכול להיות עדיף על פני 'צעירים חסרי מנוח'
../images/Emo12.gifלמה הכוונה? BBC פריים משדר 24 שעות ביממה, ויש לו תוכניות ממש יפות. מה מתחיל עוד מעט? (כאילו, עוד מעט לפני שעה) שיכול להיות עדיף על פני 'צעירים חסרי מנוח'
C coincollector New member 17/3/04 #3 תכניות העתיקות ומחפשי המציאות הרבה יותר נחמד מ"צעירים חסרי מוח"...
P python 4 New member 17/3/04 #4 ../images/Emo12.gifהא כן! הא.. כן!../images/Emo10.gif אין שום חסר מוח בצעירים חסרי מנוח. אני.. אני לא מאמין שפגעת בכבודם.. מה, אני אמרתי משהו על תוכניות עתיקות... ואאאאאאאאאהההההה!!!!!!!!!
../images/Emo12.gifהא כן! הא.. כן!../images/Emo10.gif אין שום חסר מוח בצעירים חסרי מנוח. אני.. אני לא מאמין שפגעת בכבודם.. מה, אני אמרתי משהו על תוכניות עתיקות... ואאאאאאאאאהההההה!!!!!!!!!