לחברי הפורום שלום

לחברי הפורום שלום

אני עוקב כבר זמן מה אחרי מספר פורומים בארץ, חלקם טובים יותר וחלקם פחות. שמתי לב שפורום זה הינו פורום יחסית פעיל לשאר הפורומים אך עדיין לא פעיל מספיק. בעקבות הופעתי של "נציג של פלאפון" החלטתי כי אין עוד מנוס ועלי להופיע בפומבי בפורום. אנו מלקטים מידע מכל הפורומים עד כמה אנשים באמת מעריכים את חברות הסלולאר ועד כמה הם נאורים לנעשה בתחום בארץ. אבקש ממנהל הפורום לדאוג ש"חיקויים" כמו נציג של פלאפון לא יחזרו שנית. בברכה.

פגעסוס

Well-known member
ובכן...

אני לא הייתי מטיח האשמות, אבל, מבחינתי בכל אופן, אתה נציג של פלאפון עד שיוכח אחרת. GYXOIO

גם לי כי

את "הנציג" החדש (אם אפשר לקרוא לו כך) לא הוכיח לי שהוא נציג אחרת למה הוא מסתיר את כל הפרטים שלו בכרטיס אישי בעני אתה הנציג האמיתי וגם אתה זה שעונה על השאלות ולא הוא

geostant

New member
שלום מר. נציג פלאפון

איך אפשר לדעת מי האמיתי ומי לא ?

זה ברור

שמישהו ראה פה אותי עונה על שאלות של אחרים בנוגע לחברה והחליט לנסות לעקוץ בכוונה כי הוא מקנא על תשומת הלב שמקדישים פה אליי.

אופס לא שמתי לב שאין את המילה

"של" הכל מקרה זה באמת מקרה ילדותי וחסר טעם לחלוטין מצד מי שזה לא יהיה

PMTrainer1987

New member
אוקיי - זה נעשה מגוחך!!!

כל שניה קופצים לפה מיליון ושניים נציגים מכל חברה, וזה ממש מתחיל לעלות על העצבים!
תחליטו כבר!!! ואם זו מתיחה - אז תפסיקו איתה, כי זה ממש לא מצחיק! ואדם, אין פה תחרויות על תשומת-לב, ולכן אין שום סיבה שתנסה למשוך כזו אליך.

אם לא אכפת לך

הייתי רוצה לדעת את שמך המלא ועוד כמה פרטים עלייך כדי לבדוק אם אתה באמת נציג או שזה סתם בלוף

למעלה