לחברי הפורום שלום,

KelsoHot

New member
לחברי הפורום שלום,

טוב, רואים שרובכם מעריצים טריים מאוד על פי ההבנה וכמות הידע המזערית שלכם על הלהקה. באתר הרשמי של בלינק www.blink182.com, באייטם החדשותי שכולכם מהרתם לצטט יש כותרת ברורה ומפורשת: Hiatus. אם מישהו מכם היה יודע אנגלית, היה מבין וודאי שפירוש המילה הוא פרצה, חור או במילה אחרת: ה-פ-ס-ק-ה. איך אתם יכולים לקרוא לעצמכם מעריצים אמיתיים אם אתם ממהרים להספיד את הלהקה "האהובה עליכם" כשהם בעצמם בכלל הודיעו על הפסקה ולא על התפרקות. בלינק הם חברים טובים, גם אם הם ירצו הם לא יתפרקו. הם גם אמרו בפירוש שאחרי עשר שנות עבודה רצופות הם מעוניינים רק במנוחה ובבילוי עם המשפחות, אף אחד לא דיבר על פירוק. אני מבינה את הנסיון הפתטי להיות דרמטיים (מה הקטע עם התאריכים והנרות נשמה?) אבל פאק, הלהקה עוד קיימת, תנו קצת קרדיט!

michalas

New member
היי! ../images/Emo46.gif

"רובכם מעריצים טריים מאוד ע"פ ההבנה וכמות הידע המזערית שלכם על הלהקה"?!?! סלי-חה?! איך אתה יכול להחליט דבר כזה?? אתה מכיר אותנו בכלל!? יש פה אנשים (כמוני), שאני יודעת בוודאות מהיכרות אישית, ששומעים את בלינק כבר שנים! וההבנה שלנו וכמות הידע שלנו על הלהקה היא לא מזערית! ואני בספק אם כמות הידע וההבנה שלך הם לא הרבה יותר מזעריים משלנו! ואני מדברת על רוב האנשים שהגיבו בשרשור שמודיע על ההתפרקות של בלינק. וכן, אנחנו יודעים אנגלית. אנחנו גם יודעים ש Hiatus זה "הפסקה". אבל כמו כל להקה אחרת- כשלוקחים הפסקה זה אומר פירוק, או קרוב לזה. לא דרמטיים ולא כלום- מציאותיים. תודה, אבל אנחנו לא צריכים שתשפוט אותנו ואת הידע שלנו על הלהקה! אה כן, את בת בעצם, צודקת, קלסו הוט. ואנחנו הפתטיים...

B182

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתן אותי שתיכן. זאת שחושבת שהיא בוגרת ושהסגידה שלה לבלינק היא "כמו שצריך" כי היא יודעת עליהם ה-כל. מתי מארק הולך להשתין ובאיזה משחת שיניים תום משתמש כל יום רביעי. ומיקלי איך שהיא לוקחת ברצינות איזה אחת משועממת עם אחד הכינויים היותר מצחיקים שניתקלתי בהם לאחרונה ומגיבה לה בעצבנות יתר שגוררת אותה לחדות לשון וציניות מתבקשת. נ-ה-ד-ר-! באמת שהצחקתן אותי והייתי צריכה את זה!

B182

New member
למה שהם יעשו את זה?

ז"א הם עוקבים אחריי כל פורום ומוחקים בו סתם הודעות? או בגלל שאין כאן מנהל? ובכלל מה היה כ"כ נורא בהן? זה היה ריב נכון אבל לא היו איומים או קללות מזעזעות. סתם היה נחמד.

busted4ever

New member
מה את חשה אפשר להבין!?!?

מי את בכלל?! מ אאת שתבואי ותבקרי את הדרך בה אנחנו מתמודדים.. אז לא קראנו טוב טעינו תהרגי אותנו!!! אנחנו מעריצים בדיוק כמו שאת מעריצה.. לא נאה לך פה.. למעלה בצד שמאל יש איקס..הוא מחכה רק בשבילך FUCK OFF

למעלה