לחברי הפורום שלום

שי33

New member
לחברי הפורום שלום

(אני גם חבר נכון? ;-) ) למי שעדיין לא שם לב מספר שינויים : 1. הודעה שמגיבים עליה מוקפצת אוטומטית לראש הדף 2. (גם כשמדובר בדפים קודמים) 3. הודעה שאתם, גברת ואדון, עדיין לא קראתם, תסומן בכוכבית (מאד מקווה שזה נכון ;-) ) 4. אני אישית מאד אוהב את השינויים. 5. מישהוא לעזאזל יודע מה זה האלמנט החמישי ??? (שי, שחזר לאיפה שהוא צריך להיות, ורואה דברים שרק ``גבר מתוכנת`` רואה... :) )

noam011

New member
בקיצור בלאגן

בשביל מה זה היה טוב לשנות את זה ? ומה היה רע בשיטה הקודמת ?

taltallim

New member
כל מה שיכולה לומר כרגע...

זה: 1. חם לי!!! 2. חם לי עוד יותר!!! 3. חםםםםםםםםםםםםםםםםם לי!!!! תלתלים (שחם היום כבר אמרתי?????)

שי33

New member
היה חם,

אז הלכתי לישון, עכשיו התעוררתי... דרך אגב, אוהב את הים אפילו אחרי השקיעה... עדיין חם??? שי.

taltallim

New member
הרבה יותר...

נעים עכשיו... יש משב רוח קלילה מהפרדסים והמטעים שממול ורייח מתקתק של פריחה. והים... לפני השקיעה ואחריה - שונה לגמרי לא כך? תלתלים

שי33

New member
שונה ויפה...

אך ריח הדרים....ומטעים על יד הים וביחד....לא מכיר מקום כזה... אולי.....ליד אוניות טרופות במצולות...אולי... אולי.....ליד ארמונות שקועים בים...אולי... לא מכיר מקום כזה. שונה, ויפה. שי.

taltallim

New member
חחחחחחחח שי...

איזו חשיבה אסוציאטיבית יש לך!!! אבל מה יש צדק בדבריך... ממש ליד אוניות וארמונות שקועים... ממש בצל אימפריה ששקעה לפני שנים רבות... ורק לידע כללי: המטעים וההדרים... זה לא ממש על הים!!!! אבל קרוב מספיק... תלתלים

שי33

New member
פעם...

שקעתי בחולות... תובעניים מה..(ה- ת בכוונה, פולניות) ארמון אחד בים אחד מורם מעם ערמון שני טעים והמבין יבין.

taltallim

New member
שקיעות...

מה שטוב בקשר אליהן... זה: 1. הן יפות אין מה לומר... 2. אחריהן בא השקט... 3. ואחריו אפשר להתחיל לראות... 4. את הזריחה... 5. והאלמנט החמישי: וחוזר חלילה... תלתלים (שאולי הבינה... ואולי לא..)

שי33

New member
זריחות...

1. הן יפות אין מה לומר 2. הן יפות אין שקט 3. הן בטח יפות לא? 4. ואחרכך שוב שקיעה 5. אכן נראה לי יסוד טהור, שמסתובב במעגל... (שי, שיושב ומחכה ... ;-) )

מיכי

New member
נסיך קטן

1. יפה זה עניין סובייקטיבי 2. שקט זה עניין פנימי 3. מי צריך הרבה יפות, מספיק אחת אבל אמיתית (כמו נסיכות, כמו אהבות) 4. אבל מה שבאמצע זה מה שחשוב 5. ברוס ויליס והבלונדה עושים אהבה בתא קטנטן ומאורך... לזה קוראים אלמנט, ועוד חמישי??? את זה לא הכנסנו לחשבון!

שי33

New member
אהבתי אהבתי אהבתי

כן ידוע, אני כבר מוכן לאחת והיחידה. ואת? שי, נסיך? ולא קטן ;-)

chirab

New member
שי שי חיוני כתמיד

אז תסביר: מה זה מוקפצת לראש הדף? ועניין הכוכבית לא נראה לי מדוייק וחוץ מזה אתה פשוט מצויין, נכס לפורום על דברתי ש.

taltallim

New member
שירה...

זה לא קצת מאוחר מדי בשביל ענינים כל כך טכניים??? אבל מצטרפת למחמאה... ת. (שמוצאת שזה די מסתורי לחתום כך.........)

שי33

New member
מסתורי ונחמד...

או, מתוק ליתר הדיוק ואפרופו עניינים טכניים.... לא יודע סינית ר. (שמצטרף ל-ש ול-ת , ורוצה לומר - ``רק טוב`` )

יפעת*

New member
אני לא ממש אוהבת

גם ככה אני בלאגניסטית, ועכשיו אני באמת כבר לא מוצאת את עצמי. לגבי האלמנט החמישי- למה שלא תשכיר את הסרט ותצפה בו, הוא שווה אפילו יותר מצפיה אחת, נסה ותראה

שי33

New member
רעיון טוב...

תגידי יפעת, רבאק!!! כבר מזמן קניתי, ראיתי, אפילו לפני שבועיים (פעם אחרונה) ואיפה נעלמת לנו האאאאאאאא. (שי, שתוהה מתי יפעת תחזור להיות אדומה ;-) )

יפעת*

New member
שי תקרא מה שכתבתי

יש שם את כל התשובות, מלבד התשובה למתי אני אהיה שוב אדומה. התשובה לשאלה הזאת היא: לעולם לא.

למעלה