לחברי הפורום שלום.

motyp2

New member
לחברי הפורום שלום.

הכל התחיל מכוונות טהורות, גם אם אינני פעיל אקטיבי בפורום משתדל אני לקרוא את הכתוב, עליי לציין שאכן מידיי פעם מעלים כאן נושאים הקשורים לריקודי עם וישנם כאן אנשים איכותיים ביותר, לא אזכיר כאן שמות,הם אינם זקוקים לגושפנקה שלי. אך יחד עם זאת כמעט בכל נושא שעולה יבוא האחד או יותר ומסיטו למחוזות של כיסוחים,תקיעות, העלבות וירידות האחד על השני, אודה, כמשתתף חדש בפורום הנחתי שזו ה"נורמה". וכ"מבחן קבלה" "סבלו" מנחת לשוני ירון וגם מירי, אציין רק שלאחר מחשבה שנייה התנצלתי בפניהם והיא התקבלה. סוף סוף רציתי להיות פוזיטיבי,להעלות נושא שבאמת קשור וקורה לנו יום יום בריקודי עם, והבאתי את המקרה הפרטי שלי,לא אפרט כאן את כולו רק בגדול המקרה הוא שהבעתי את התלהבותי מבת זוג שהתחלתי לרקוד איתה לאחרונה, התלהבותי נובעת מכך שרבות הנשים שאני רואה בהרקדות(לא כולן, בלי עליהום) רוקדות משל עשו טובה שבכלל באו להרקדה,פנים חמוצות,ללא חיוך,ללא מבט כאילו היו זומבי מפזז. והנה אני פוגש רקדנית,מחייכת מאוזן לאוזן,מישירה מבט ומפזמת את השירים, בלי מילים נותנת לבן הזוג את ההרגשה שהוא מסב לה הנאה מרובה, תגידו לי איך לא אתלהב?למה שלא אשתף אתכם? אך מעבר לזה נדה,כלום האישה נשואה ולכולם ברור מעמדם אפילו מבלי לשוחח על כך.הקשר ביננו מושתת על הנאה מהריקודים בלבד וגם בעתיד הדבר לא ישתנה.בכל מקרה היה חשוב לי לדעת את מחשבות הנשים כאשר בני זוגם מחמיאים להם?ומה מהמחמאות לגיטימי הוא. לאחר שכתבתי את הדברים ומאחר שאני טירון בפורום אמרתי "נשאל את המומחה" והפנתי את הכתבה במלואה לאחד המפורסמים שבפורום(לא אומר את שמו מפעת צנעת הפרט, באם הוא ירצה שיכנס בתגובה ויאשר את הדברים). בכל אופן ה"ותיק" בפורום ענה לי "נושא מדהים,אל תתמהמה, פרסם אותו ואני אגיב" מילה במילה, "מצוייד" באישור שכזה יצאתי לדרך. טעות אחת עיקרית עשיתי בפרסום שכתבתי בהומור "יש לה מגרעת אחת- היא נשואה" (כנראה שהדבר לא התפרש כהומור על ידיכם). בכל אופן כאן החל צייד מכשפות עליי, כל אחד בפורום התחרה עם השני בלהכניס לי ולהשפיל אותי, ובראש "הטריבונה" המחצצרץ הראשי- ששי, בדבריו הוא מציין שהוא קיבל בחילה ממני ובנוסף הוא קורה לכל המין הנשי להוקיע אותי(ומה אעשה לאחר מכן? אסתפק בנערות ליווי?-גם כאן אני חייב להוסיף את המילה- "בצחוק" אחרת...) בכל אופן אמירותיו פגעו בי והחלטתי להחזיר את הכבוד ש"נרמס" בצורת התקפה על "ראש הקנוניה". במסגרת התגובה שלי כנראה שלא בררתי את המילים כדבעי(כפי שקורה לי וכולנו לעיתים) ויריתי לכל הכיוונים, כתבתי מילים שלא צריכים היו לאאמר כאן בפורום המכובד וחלק מהקוראים חש פגוע, אני מתנצל, מבקש סליחה מכל מי שנפגע, כן גם ממך ששי באם פגעתי בך. לסיכום,את הלקחים שלי מהמקרה אני אפיק ואולי גם אתם תלמדו ממנו דבר מה. אפרד מכם בברכת שבוע טוב ואיחולים לפורום נקי ופורה. מוטי נ.ב. תודה לירון שהיה בין אלה שפירגן לי במקור.

מצטערת מאד מאד בשבילך !

אני מאשרת את כל מה שאתה כותב מילה במילה. אני מבקשת להקדים ולספר את השתלשלות הדברים. זה התחיל באמצע השבוע כשפתחתי נושא הקשור באיזכור שמות יוצרים. לאחר ששלושה חברים ענו עניינית לנושא שלי, באת אתה מוטי ונזפת בי בפורום בצורה די בוטה ולא הוגנת, וגרמת לי צער רב. כשהתאוששתי עניתי לך ענינית : כתבתי לך בפורום, כשאתה מוטי תפתח נושא, אני אגיב באופן מכובד הרבה יותר ממה שאתה הגבת לי - לא אשמור לך טינה. שלחת לי מסר והתנצלת מאד על שפגעת בי. את הנושא שהעלית אמנם שלחת לי ומצאתי אותו בהחלט ראוי לדיון פורום ונתתי לך מצידי את ברכת הדרך. וכאן באה האמת לאמיתה. עוד לא יבש הדיו מעל כתיבתך, וכבר התנפל עליך ששי בלעג ובגסות כמו שבפעמים האחרונות הוא עושה כלפי. הרגשתי בדיוק איך אתה מרגיש, כשאתה פותח נושא וקופצים עליך מלהגים וחורשי רעה. והנה נושא שיכל להיות ראוי לדיון פורום הפך בגלל הלעג הזה לפרוע ומושמץ. חבל לי מאד מאד, ואני מצטערת בשבילך מכל הלב. מקווה שלא תפסיק לכתוב בפורום עקב זאת. מירי.

מוטי - מודה ועוזב - ירוחם

שמח שהתנצלת. מאחל לך כל טוב והנאה בפורום. לפי מכתבך האחרון, כושר ביטויך נהדר. יש בודאי מה לשמוע ממך , באיכות מעולה.

הבהרה ראויה

אציין שגם אני מאלו שלא אהבו את הדברים שכתבת. אולם לאחר קריאת מכתבך כאן מבינה את כוונותיך הרבה יותר טוב. וחבל שלא נאמרו מלכתחילה באופן תרבותי שכזה. עובדה - ראה שרשור נוסף שהעלה יענקלה לוי באותו נושא. כלומר הנושא שהעלית גרם כאן לאנשים לחשוב ולהגיב, ובזה כבר הרווחת. הריקוד הוא שפת גוף. מאז ומעולם הריקוד בליווי המוסיקה הביאו אנשים להתרוממות רוח. לריקוד יש דינמיקה מסויימת. הוא מקשר בין שני אנשים, מחבר פיזית ונפשית, ודורש תיאום והתאמה. כאשר רוקדים ביחד, צוחקים, שרים, נהנים, ובעיקר נצמדים בכיף בסיבובי לחץ
. ניפגשים בערב, מחוץ לבית ו"עינם הבוחנת של בני הזוג הלגיטימים", ועוד. זה עשוי/עלול (לפי תאמו האישי של כל אחד) להוביל לדברים אחרים שמעבר לריקוד, תלוי באדם עצמו. והרי כבר נאמר "צריך שניים לטנגו". כאשר בני זוג הם מאותו סטטוס זה עדיף. שניים נשואים חוזרים איש איש לביתו. כאשר שניים פנויים הם יכולים להמשיך אחרי ההרקדה ללכת להשלים את הערב על כוס משקה או בילוי נוסף ואף לקיים זוגיות מסוג אחר ואם תוסיף לזוגיות זו בילויים משותפים אחרים נוספים מה טוב. פעמים נוספות דובר על הנושא שהעלת כאן אך רק בדרך אגב ולא כנושא מרכזי. ציבור שלא רוקד רואה רק את הצד ה"מיני" של הריקודים. של גבר ואישה שאינם גם זוג בחיים. ולכן הרכילויות והסיפורים סביב הנושא של ריקודי עם הם בדר"כ על מי פגש את מי, מי התגרש בגלל.., מי בוגד ב..., ועוד. לכן אין תימה שאוהבי ריקודי עם לא אוהבים לדבר על הנושא הזה כחלק מהווי ריקודי עם. לדעתי עיקר הטענות שעלו נגדך בנושא שהעלית לא היו על הנושא עצמו אלא על דרך ההתבטאות שלך. וכאן, בהודעה זו תיקנת יפה את הרושם שיצרת שם. נ.ב. - מזל טוב ליום הולדתך החל היום. והעיקר - שבוע טוב

למעלה