לחברי הפורום היי

לחברי הפורום היי

פונה אליכם בשאלה לכל מי שיודע ומכיר. היכן בירושלים ניתן לקבל את האבחון המיהמן, והטוב ביותר, עבור בני, שבעייתו טרם הוגדרה. מניחה שמדובר בהפרעת ריכוז וקשב, אך איני שוללת גם בעייה גופנית. אם מישהו מכם יוכל להטוות לי דרך למקום אמין נעים וטוב באיזור מגוריי- אודה מראש.

שלום אמא של רון וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

את מוזמנת לבוא לאינו גם אחרי שתקבלי המלצה לאיש מקצוע, אנחנו תמיד פה בשביל כולם..(אגב, זו לא את שדיברה איתי בטלפון?) שוב ברוכה הבאה! אפרת

@זהר@

New member
אבחון בירושלים

מחלקת נוירולוגית ילדים בשערי צדק. מעולים!

לאמא של רון

גם אני אמא של רון והשם הזה יקר לליבי. נסי לברר במכון הדסה לגבי האיבחון ואם בשר"פ של בי"ח הדסה. בהצלחה נחמה

@זהר@

New member
לי יש קצת הסתייגות מיכולת האבחון

שלהם בהדסה (למרות שאמא שלי עובדת בהדסה). בשני הפעמים שהלכנו שם לאיבחון (פעם בגיל שלוש ופעם בגיל חמש) טענו שם שלילד אין שום בעיה ושהוא קצת שובב וזאת הבעיה ושאני צריכה להפסיק לחפש אצלו בעיות. לא שינה להם בכלל שסיפרתי לה שהגננת מתקשרת אלי יום יום לדווח לי למי הילד הרביץ היום ואיך היא רבה איתו שוב ושוב כדי שישב ב"ריכוז" (תהרגו אותי אם אני מבינה מה הלחץ של הגננות שילד ישב בריכוז, בגן צריכים לשחק, לא ללמוד, היום מתעקשים להתעלק על הילדות של הילדים גם בגן ומנסים לעשות מהם סטודנטים כבר בגן במקום לתת להם להנות ולשחק). בשערי צדק מיד עלו על הבעיה והרטלין עזר כמו קסם, בעיקר בגלל שהקשיבו לי ובהתאם הפנו לאיבחונים המתאימים (כל כך קשה היה להם בהדסה להגיד לי שאם אני בכל זאת חוששת, אפשר לעשות מבחן טובה?). אם היינו הולכים לשערי צדק מהתחלה היו נחסכים מהבן שלי שנים של סבל בגן ובכיתה א´, כך שאפשר להבין שלי אישית יש משקעים נגד האבחון של הדסה.

תודה לכם ואשמח..........

לשמוע המלצות נוספות וגם אם ישנם מאבחנים פרטיים אשמח לדעת. תודה רבה

אמא של רון ../images/Emo91.gif

שלום לך אני אמא לילד בן 14 עם ליקוי למידה וגם אמא לסטודנט בן 29 עם דיסלקציה לפי ניסיוני ואמיני לי שיש לי ניסיון מפני שאני אמא פולניה וגם בולדוזר חבל על הזמן לכן את גרה במקום האידיאלי בכדי לקבל את הטיפול הטוב ביותר והמקצועי ביותר . לפני יותר משש שנים היתי נוסעת כמעת כול חודש לשערי צדק ועם היה לי אפשרות כספית היתי עוברת לגור בירושלים . בשערי צדק בזמנו היתה רופא בשם דר´ גולן פשות מלאך היא עשתה כול שביכולת שלה בכדי לעזור לי עם בני שהיה אז בגיל שבע בערך המצב היה קשה אבל היא נתנה לי גב בכול דבר ועלות מינימלית מפני שקופת חולים נתן לי התחיבות לכן רק הנסיעות לשם עלו לי מפני שאנחנו גרים באיזור הקריות .כמובן שלא ניתן היה לקבל באיזור שלנו מה שנית אצלך הקידמה עדיין לא יגיע אלינו ועם יגיע אז זה באופן פרטני והרבה מאוד שרלטנים מנצלים את המצוקה שלנו כהורים בהצלחה

למעלה